Mozilla, Κυκλοφόρησε η beta για τον Firefox 19 [download]

Η Mozilla έδωσε στην κυκλοφορία τη beta της έκδοσης 19 του προγράμματος περιήγησης Firefox, με αναβαθμίσεις για τις εκδόσεις desktop και Android. Μία από τις μεγαλύτερες προσθήκες που βλέπουμε στους υπολογιστές είναι η ενσωμάτωση PDF viewer και η επιλογή reset του Awesomebar, ενώ παρέχει και πολύ καλύτερη υποστήριξη σε κώδικες HTML5.

Στην έκδοση για Android παρέχεται η υποστήριξη θεμάτων και περισσότερων συσκευών αρχιτεκτονικής ARMv6, με τις ελάχιστες απαιτήσεις του browser να κατεβαίνουν στα 600 MHz, 512MB Ram και οθόνη HVGA. Μπορείτε να δείτε όλες τις προσθήκες/αλλαγές και να προμηθευτείτε τις εν λόγω εκδόσεις από το επίσημο site της Mozilla εδώ.

, Mozilla, Κυκλοφόρησε η beta για τον Firefox 19 [download]

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome Edge Firefox

Χρήστες του Firefox υποστηρίζουν ότι η Google σκόπιμα επιβραδύνει το YouTube

Προσπαθώντας να καταπολεμήσει τo ad blocking, η Google ξεκίνησε πρόσφατα να ζητά από τους χρήστες να τα απενεργοποιήσουν.

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.