Mozilla Firefox 23, Η αλεπού χάνει λίγα από τα μαλλιά της

Ο τίτλος μας αναφέρεται στο νέο λογότυπο που συνοδεύει την τελευταία έκδοση του Mozilla Firefox, οποίος έφτασε αισίως στα 23 και πλέον έχει διαφορετικά σχεδιασμένη την αλεπού στο σήμα του. Πέρα από αυτό, υπάρχουν διορθώσεις σε διάφορα bugs, ενώ πλέον υποστηρίζει τη μικτή χρήση σελίδων HTTP και HTTPS, υποσχόμενος μεγαλύτερα ποσοστά ασφάλειας.

Ανανεωμένα είναι και τα social χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης του browser. Όσοι θέλουν να διαβάσουν αναλυτικότερα όλες τις αλλαγές που έρχονται με τον καινούριο browser μπορούν να κάνουν κλικ εδώ, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να τον κατεβάσουν μπορούν να κάνουν κλικ εδώ. Ο νέος browser είναι διαθέσιμος για Windows, Mac και Linux.

Mozilla Firefox 23, Mozilla Firefox 23, Η αλεπού χάνει λίγα από τα μαλλιά της

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

φτιαξανε το θεμα με το crush που ετρωγε με το adobe flash player?αυτο μονο με νοιαζει.. 😛

Darth

@Aris αυτο με το crach είχαν κατά 95% όσοι είχαν κάρτα γραφικών της ati κάποια ασυμβατότητα με drivers ήταν το έλυναν απλός απενεργοποιώντας το hardware acceleration

Night Train

Ισχυει. Μιλαμε για τρελο ξενερωμα παντως.
Μολις το΄χα παρει το pc-ακι το νοεμβρη, και μεχρι να καταληξω
τι έφταιγε ειχα σπασει τα νευρα μου. Και τα @@ μου…

Aris

@darth

ευχαριστω….ειχα διαβασει παλια οτι εφταιγε το mozilla και ετσι περιμενα συνεχεια τα καινουργια updates…το απενεργοποιησα….μακαρι να μην εχω αλλα crushes γιατι ειλικρινα ειναι πολυ σπαστικο…και παλι ευχαριστω!!

Darth

δυστυχώς ει ναι κατά 95% θέματα με της καρτες ati radeon (συνήθως στα laptop)…….. αν έχεις τέτοια λογικά δεν εφτοιαξε αν θέλεις δοκίμασε όμως (μιν ξεχάσεις να σβήσεις το παλιό profile από το appdata και να περάσεις το τελευταίο flashplayer

Aris

οχι δεν εχω ati καρτα..nvidia εχω…επειδη καθε μερα ανοιγω πολλα ταμπς και ακουω πολλη μουσικη θα δω πως θα λειτουργησει τις επομενες μερες και αν κρασαρει παλι να παει να…. 😛

gian

με osx laggarw του θανατά. για να δούμε αν έγινε τίποτα!

katerina

tou 2005-2013 einai kales ekdoseis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome Edge Firefox

Χρήστες του Firefox υποστηρίζουν ότι η Google σκόπιμα επιβραδύνει το YouTube

Προσπαθώντας να καταπολεμήσει τo ad blocking, η Google ξεκίνησε πρόσφατα να ζητά από τους χρήστες να τα απενεργοποιήσουν.

Internet Chrome Firefox

Όταν Firefox και Chrome τα 100στήσουν, μεγάλα sites θα…σβήσουν!

Ένα πρόβλημα τύπου Υ2Κ φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν οι Mozilla Firefox και Google Chrome, όταν φτάσουν στην έκδοση 100.

Software Firefox Mozilla Mozilla Firefox

Η Mozilla τερματίζει την υποστήριξη για την εφαρμογή συγχρονισμού διαχείρισης κωδικών πρόσβασης Firefox

Η Mozilla ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μέσω ενός άρθρου υποστήριξης ότι η εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης Firefox Lockwise θα φτάσει στο τέλος της ζωής της στις 13 Δεκεμβρίου.

Software Firefox Mozilla Mozilla Firefox

Firefox 85: Αποχαιρετά το Flash και δίνει προτεραιότητα στην προστασία της ιδιωτικότητας

Με την έκδοση Firefox 85 η Mozilla αποχαιρετά με τη σειρά της το Adobe Flash, ενώ δίνει ακόμα μεγαλύτερη προτεραιότητα στην προστασία της ιδιωτικότητας.