MS Office, αναβάθμιση για Mac OS X μέσα στο 2014

Σύμφωνα με το στέλεχος της Microsoft, Thorsten Hübschen, η εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία αναβαθμισμένη έκδοση των MS Office για Mac OS X μέσα στο 2014. Η αποκάλυψη της αναβάθμισης έγινε στην εφημερίδα Computerwoche, στα πλαίσια της εμπορικής έκθεσης CeBIT 2014 στο Ανόβερο.

Ειδικότερα, ο Hübschen ανέφερε πως κάθε πρόγραμμα της σουίτας παραγωγικότητας της Microsoft επεξεργάζεται από μία διαφορετική ομάδα προγραμματιστών, ενώ έθεσε το δεύτερο τρίμηνο του 2014 ως το διάστημα που θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία έκδοση των Office για Mac OS X έγινε διαθέσιμη τον Οκτώβριο του 2010.

Ένας εκπρόσωπος της Microsoft έρχεται για να επαληθεύσει την είδηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά : “The team is hard at work on the next version of Office for Mac. While I don’t have details to share on timing, when it’s available, Office 365 subscribers will automatically get the next Office for Mac at no additional cost.”

Η Microsoft ετοιμάζει και μία έκδοση των Office για iPad, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση για το πότε θα είναι διαθέσιμη.

, MS Office, αναβάθμιση για Mac OS X μέσα στο 2014
Πηγή 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τομ

Παντως τα αντιστοιχα προγραμματα της apple, τα παρεχει η ιδια δωρεαν για καινουρια mac, και απο οτι εχω ακουσει ειναι πολυ καλα. Οποτε…

TOm

Κωνσταντινε αυτα εννοω τα ψιλοψαχνω τελευταια γιατι σκεφτομουν να παω σε mac. Τα προβληματα συμβατοτητας φανταζομαι οτι οντως θα υπαρχουν αλλα who cares οταν υπαρχει το .pdf (για κειμενα τουλαχιστον)

dimpep

Δεν είναι το ίδιο. Το pdf είναι να βλέπεις κείμενο. Όταν μια ομάδα επεξεργάζεται ένα αρχείο και αφήνει πάνω σημειώσεις με την μορφή των tracking changes που έχει το word, αυτό δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Χώρια το θέμα συμβατότητας της μορφοποίησης που ακόμα και διαφορετικές εκδόσεις του office έχουν μεταξύ τους. Tα keynote, pages είναι για ελαφριά, καθημερινή χρήση. Όταν θες κάτι πιο βαρύ επιλέγεις office. Οπότε, καλή είναι η είδηση!

Ιουστινιάνης

Αχ τι ακούω… Υπάρχει και επιλογή για Save as MS Word 2003 κτλ. στο pages.

Τομ

Dimpep ναι σε αυτο εχεις δικιο. Στο πρωτο που λες. Ωστοσο εχω ακουσει οτι το office της apple ειναι πολυ καλο και επαγγελματικο και επιπλεον ειναι και αυτο που λεει ο Ιουστηνιανης. Επειδη το office ειναι παντου ολα τα προγραμματα που κανουν τα ιδια αλλα δεν ειναι office εχουν συμβατπτητες με αυτο. Και το open office που χρησιμοποιω εγω τα ιδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.