MSI Afterburner App, Εφαρμογή για έλεγχο της κάρτας γραφικών από το κινητό

Η MSI δημιούργησε την εφαρμογή MSI Afterburner App για iOS και Android με σκοπό ο χρήστης να μπορεί να ελέγχει την κάρτα γραφικών του (MSI) υπολογιστή του από το κινητό! Κάποιες από τις λειτουργίες ελέγχου είναι για την τάση (voltage) την ταχύτητα του ανεμιστήρα αλλά και τα MHz του πυρήνα και την μνήμης. Από ότι μπορώ να καταλάβω είναι λίγο μπέρδεμα μέχρι να λειτουργήσει. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Θα τη βρείτε στο Android Market εδώ και στο iTunes εδώ.

, MSI Afterburner App, Εφαρμογή για έλεγχο της κάρτας γραφικών από το κινητό

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αποστόλης

Διόρθωση:
Το MSi Afterburner λειτουργει με οποιαδήποτε κάρτα γραφικών, δεν ειναι ανάγκη να ειναι υλοποίηση της MSi. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο pc, λογικά και σ’ αυτη την περίπτωση ετσι θα είναι.
Και με τι τρόπο συνδέεται με το pc για να δουλέψει?

Γιώργος Τσ.

Έχουν ανεμιστήρες τα κινητά…!? :S Δεν το έπιασα φαίνεται…

Γιώργος Τσ.

Αααα…του υπολογιστή εννοείς…τώρα κατάλαβα…! είπα και εγώ…

okman

Καταπληκτικό!!! με αυτήν την εφαρμογή αν δυναμώσουμε το ανεμιστεράκι (fan speed) μπορούμε να δροσιζόμαστε το καλοκαίρι από το κινητό μας!
Αλλά τότε μην ξεχαστούμε και μετά βάλουμε το κινητό στην πίσω τσέπη του παντελονιού μας γιατί τότε θα παγώσει ο μας!

techviewGr (Iphonias)

παιδια αν βλεπω καλα στην εφαρμογη υπατχει εντολη overclock?!?!

radiohead

Δεν έχω κάποιο επίσημο στατιστικό στοιχείο, αλλα συμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς μου, όποιος χρησιμοποιεί το κινητό για να ελέγχει την κάρτα γραφικών ενώ παίζει Crysis, έχει 95% πιθανότητα να μείνει παρθένος μέχρι τα 45 του.

FaTaL

ΧΑΧαΧαχαχα… Ωραίος ο radiohead

Iraklis

Μα δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να το κάνεις αυτό.
Εφόσον έχεις κάνει OC και εχεις βρεί το max stable freq απλά το αφήνεις εκεί.
Ή κάνω λάθος?
Ασε που έχω WP7 :p

Σταυρος

Και για ποιο λογο να το κανεις απο το κινητο? Ενας “ψαγμενος” σε τετοια θεματα, βαζει κατευθειαν “χερακι”, δεν κατεβαζει εφαρμογες απο το κινητο!!! Καλες οι τοοοοοσες εφαρμογες που βγαινουν για τις 2 αυτες πλατφορμες, αλλα πολλη σαβουρα βρε παιδι μου!!!! Μα παααααααρα πολλη σαβουρα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear MSI

MSI Claw: H πρώτη φορητή κονσόλα gaming με τσιπ Intel

Η MSI ανακοίνωσε το Claw, το πρώτο gaming handheld της εταιρείας και επίσης το πρώτο στην αγορά που διαθέτει τσιπ Intel.

Reviews featured Hands-on MSI

MSI Titan GT77 HX 13VI review: Ο Βασιλιάς των eSports

Ο Τιτάνας των gaming laptop, o Βασιλιάς των eSports, ένα πραγματικό desktop replacement που εκπέμπει τεράστια ισχύ. Iδανική λύση για content creators και gamers!

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.