Nokia Camera beta, Διαθέσιμη και για τα low-end Nokia Lumia smartphones

Η εφαρμογή Nokia Camera, προέκυψε από την ενοποίηση των λειτουργιών της γνωστής εφαρμογής Nokia Camera, των έξυπνων λειτουργιών της εφαρμογής Nokia Smart Cam και των χειροκίνητων λειτουργιών της εφαρμογής Nokia Pro Cam. Λίγες εβδομάδες πριν έγινε διαθέσιμη για όλα τα high-end smartphones της σειράς Nokia Lumia. Σήμερα ωστόσο, έστω και σε δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη και για τα low-end ή mid-range smartphones της Φινλανδικής εταιρείας.

Αν θέλετε να την δοκιμάσετε στο Nokia Lumia σας, πατήστε για να την εγκαταστήσετε εδώ. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, δείτε στο forum της Nokia εδώ.

Nokia Camera beta, Nokia Camera beta, Διαθέσιμη και για τα low-end Nokia Lumia smartphones

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Δεν το βρίσκω…

Μαινόμενος

Lumia 820. Δουλεύει υπέροχα!! Το μόνο που είχα σα παράπονο!! Ευχαριστούμε Nokia!!

Dimitris F.

Μετά απ αυτό απογειώθηκε η κάμερα του 820!! 😀

Apostolis Vlv

Εγώ αυτό το έχω εδώ και 2 μήνες και όχι σε beta! 😉

alexandros

Την εγκατέστησα σε 820. Τα σπάει! Τούμπανο με τόσες ρυθμίσεις!!!
καλό θα’ταν ν’αλλαξετε τον τίτλο μιας και δε μιλάμε για τα low end lumia αλλα για όσα lumia δεν είχαν pure view.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featuredtv Hands-on Nokia

Nokia Lumia 830 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 830 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1, οθόνη 5 ιντσών LCD IPS με ανάλυση HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 10 Megapixel Pure View, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και μπαταρία 2200 mAh. Δείτε το βίντεο review.

Smartphones Nokia Nokia Lumia Nokia Lumia 830

Nokia Lumia 830 φωτογραφίες hands-on

Μια εβδομάδα μετά το video review του Lumia 735 και έχουμε στα χέρια το αμέσως επόμενο μοντέλο με οθόνη 5 ιντσών LCD IPS HD, το Nokia Lumia 830. Με πίσω καπάκι σε έντονο πορτοκαλί χρώμα και αλουμινένιο σασί, απολαύστε τις φωτογραφίες hands-on και μείνετε συντονισμένοι για το review από το TechblogTV.

Reviews Hands-on Nokia Nokia Lumia

Nokia Lumia 530 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nokia Lumia 530 το πιο οικονομικό smartphone με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8.1 (Cyan Update) και τιμή 109 ευρώ. Το Lumia 530 έρχεται με οθόνη αφής 4 ιντσών LCD ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 200 1.2GHz, μνήμη RAM 512 MB, κάμερα 5 Megapixel και αποσπώμενη […]

Smartphones Nokia Nokia Lumia Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 730 (Superman), διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες

Το επερχόμενο selfie phone της Microsoft που έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε με την κωδική ονομασία “Superman” εμφανίζεται για πρώτη φορά σε φωτογραφίες. Το Nokia Lumia 730, είναι ο διάδοχος του Nokia Lumia 720 και θα έχει 5MP μπροστινή κάμερα, εξ ου και η ονομασία “selfie”.