Nokia IdeasProject, Εφαρμογές που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο

H Nokia δημιούργησε την διαδικτυακή κοινότητα IdeasProject θέλοντας να συγκεντρώσει άτομα με φρέσκες και καινοτόμες ιδέες από απλούς καταναλωτές έως σχεδιαστές και προγραμματιστές. Η ιδέα σας μπορεί να υλοποιηθεί και να γίνει εφαρμογή για κινητά σε συνεργασία με άλλα άτομα που θα τη βρουν ενδιαφέρουσα και θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί σας.

Ναι, ακούγεται λίγο σαν να θέλει η Nokia να σας κλέψει τις ιδέες ή σαν να θέλει να μοιραστείτε μαζί της τις ιδέες σας και ανα επωφεληθεί αυτή. Εγώ το βλέπω διαφορετικά, ότι μέσα από αυτή τη συγκέντρωση ιδεών και ατόμων που έχουν κάτι να πουν και να προσφέρουν μπορεί να υλοποιηθούν καταπληκτικά πράγματα. Μια δεξαμενή ιδεών. Περισσότερα στο www.ideasproject.com

, Nokia IdeasProject, Εφαρμογές που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis G.

Ούτε εγώ θα το έβλεπα ποτέ ότι θέλει να κλέψει τις ιδέες.. Προσφορά και ζήτηση. Απλό έχεις την ιδέα έχει τα resources για την υλοποιήσει και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Bouss

Πραγματική αξία δεν έχει ούτε το κεφαλαίο ούτε η εργασία ούτε οι γνώσεις. Η ιδέα είναι που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αν είχα την παραμικρή ιδέα σιγά μην την έδινα στη Nokia χωρίς αντάλλαγμα…

tom not

cVlachakis μια που το φερε η κουβέντα έχω και εγώ μια ιδέα.Τη σκέφτομαι εδώ και 3 χρόνια και όμοια της δεν υπάρχει στην αγορά.έχει σχέση με ίντερνετ με παροχή υπηρεσιών από άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και η σελίδα μπαίνει στη μέση σαν μεσολαβητής.Σ’αυτή τη περίπτωση τι κάνουμε λοιπόν?Αφήνουμε την ιδέα να πάει χαμένη?Όχι φυσικά.Χρειαζόμαστε developers,designers,marketing ktl και πάνω απ’όλα τρέξιμο,διάβασμα,υπομονή και μυαλό.Στην ελλάδα του 2011 μάλλον μιλάω στον τοίχο οπότε τι κάνω?Πως θα αναπτύξω αυτό που σκέφτομαι?Όλοι λίγο πολύ έχουμε ιδέες και είναι και είναι πολυ κακό να τις αφήνουμε.Ένας μεγάλος επιχειρηματίας είχε πεί ότι ο καθένας μπορεί να γίνει πλούσιος αρκεί να μη το αναβάλει.Π.χ. θα ξέρετε ότι μια γυναίκα έβγαλε ένα βιβλίο με λευκές σελίδες χωρίς να γράφει τίποτα μέσα.Αυτό το σκεφτόμουν από μικρός και έλεγα άστο καλύτερα γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.Τώρα αυτή έχει τα λεφτά και εγω έχω..

Bouss

Οκ να πουλήσω την ιδέα μου. Όχι να την χαρίσω και να πετύχει άλλος μ’αυτην γιατί βαριόμουν να βρω έναν προγραμματιστή. Αν είναι έτσι την κρατάω για μένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.