Nokia N9, Βίντεο με τα καλούδια της αναβάθμισης MeeGo 1.2 PR1.2

Όπως έχει γίνει γνωστό από τα μέσα Ιανουαρίου, σύντομα θα υπάρξει επίσημη αναβάθμιση για το λειτουργικό σύστημα MeeGo του Nokia N9 (TechblogTV). Αν θέλετε να μάθετε πρώτοι για το τι πρόκειται να περιλαμβάνει το PR1.2 δείτε το παρακάτω βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους και την beta έκδοση να τρέχει σε ένα Nokia N950 (συσκευή για developers).

, Nokia N9, Βίντεο με τα καλούδια της αναβάθμισης MeeGo 1.2 PR1.2

, Nokia N9, Βίντεο με τα καλούδια της αναβάθμισης MeeGo 1.2 PR1.2

, Nokia N9, Βίντεο με τα καλούδια της αναβάθμισης MeeGo 1.2 PR1.2

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγγελος!

43 λεπτα διαρκεια βιντεο?!τι λες ρε?πως αντεξε?εγω δεν θα ειχα σαλιο ;p

Alessio

Video Production powered by C.Simitis Studios ;P lol …

SammyJim

….N950 για developers και Meego που ενας Θεος ξερει για το μελλον του…..ουτε καν Παπατζιλικι δεν θα το χαρακτηρισω…..απο υποστηριξη σε μη Symbian συσκευες την εχω πληρωσει τσαμπα και βερεσε 2 φορες την Κυρια Νοκια…..thanks But No Thanks….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Android Nokia Nokia Android Smartphones

Nokia, φήμες για επιστροφή με Android smartphone

H Nokia πριν μερικούς μήνες πούλησε το τμήμα συσκευών στη Microsoft η οποία με τη σειρά της θέλησε να ξεφορτωθεί το brand της Nokia και το έκανε πριν από λίγες μέρες. Όμως, σύμφωνα με (ανεπιβεβαίωτες ακόμη) πληροφορίες η φιλανδική εταιρεία που ήταν κυρίαρχη στην αγορά των κινητών, δεν φαίνεται να αποχωρεί έτσι απλά.

Smartphones Jolla Nokia N9 Sailfish OS

Sailfish OS, Το λειτουργικό του Jolla στο Nokia N9

Το Sailfish OS έκανε επίσημα την εμφάνιση του με το smartphone Jolla, το οποίο κυκλοφόρησε σε περιορισμένα αντίτυπα στην Φινλανδία πρίν λίγες μέρες ωστόσο δεν έχουμε ακόμη νέα σχετικά με την διάθεση του σε άλλες αγορές. Tο Sailfish OS εντωμεταξύ βρήκε τον δρόμο του για το… Nokia N9, χάρη στην ευρηματικότητα και στις ικανότητες ορισμένων […]

Smartphones Nokia Nokia N9

Nokia N9, Λεπτομέρειες για το πρόσφατο update σε Meego PR 1.3

To είχαμε αναφέρει και προχθές, αλλά είναι πλέον γεγονός, επιβεβαιωμένο με κάθε… επισημότητα ότι το Nokia N9 έχει ξεκινήσει πλέον να λαμβάνει το update στην έκδοση 1.3, η οποία πρεσβεύει ότι φέρνει περίπου 1.000 αλλαγές. Ήδη φίλοι techbloggers έχουν ξεκινήσει να μας λένε ότι έχουν λάβει το update.

Smartphones MeeGo Nokia N9

Nokia N9 PR1.3 Firmware update, Και όμως θαύματα συμβαίνουν…

Οι κάτοχοι των Nokia N9, μάλλον έμεναν απογοητευμένοι να διαβάζουν τις δυσάρεστες εξελίξεις αναφορικά με την περικοπή θέσεων εργασίας στη Nokia, στις οποίες συμπεριλαμβανόταν και σχεδόν σύσσωμο το team πίσω από το λειτουργικό Meego, μέχρι τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της διάθεσης του PR1.3 update!