Πέμπτη
13/09/2012

Nuance Dragon Assistant Beta, Τα ultrabooks του άμεσου μέλλοντος θα έχουν λειτουργίες που θα θυμίζουν τη Siri του iPhone

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Nuance, την εταιρεία που εξελίσσει το λογισμικό φωνητικού χειρισμού Dragon Software, το Dell XPS 13 θα είναι το πρώτο ultrabook που θα έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται στις πολύπλοκες φωνητικές εντολές του χρήστη.

Το Dragon Assistant Beta software ήταν σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν συμπεριλαμβανόταν ενσωματωμένο σε κάποιο μοντέλο υπολογιστή. Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στον Dell XPS 13 και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα.

Ο χρήστης θα μπορεί να ζητήσει την εκτέλεση λειτουργιών φωνητικά από το ultrabook, ξεκινώντας με τη φράση «Hello Dragon» για να αρχίσει να λειτουργεί το λογισμικό. Εάν θέλει να το κλείσει λέει «Go To Sleep». Με μία φράση του τύπου «Search YouTube for Justin Bieber» (αλήθεια γιατί να θες να ψάξεις στο YouTube για αυτόν; για να πάει χάλια η μέρα σου;) αυτόματα εμφανίζονται τα αποτελέσματα αναζήτησης στο YouTube.

Nuance Dragon Assistant Beta, Τα ultrabooks του άμεσου μέλλοντος θα έχουν λειτουργίες που θα θυμίζουν τη Siri του iPhone

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η giorgos λέει:

    siri και βλακείες .. πόσο θα ασχολιθεί κάποιος με τις φωνητικές εντολές? όλα για το χρήμα..

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.