O Belfiore επιβεβαιώνει ανανεωμένο Office για Windows Phone

Τη χρονιά που μας πέρασε η Microsoft ανακοίνωσε ανανεωμένες εκδόσεις του Office τόσο για iOS όσο και για Android κάτι το οποίο ήταν πολύ θετικό για όσους έχουν τις συσκευές αυτές. Όμως δεω ήταν τόσο θετικό για όσους χρησιμοποιούν Windows Phone. Το Office στο Windows Phone, που είναι ένα από τα πολυδιαφημισμένα features δεν έχει αναβαθμιστεί εδώ και χρόνια.

Επομένως οι χρήστες Windows Phone βρίσκονται πίσω από εκείνους που έχουν iOS και Android. Ο Joe Belfiore επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα δούμε το update λέγοντας: “I want to assure you that our Office team has not forgotten Windows Phone and that they’re just aligning all of our news and announcements to a single event”. H ομάδα της Microsoft της Κίνας ετοιμάζει ειδικά features για την κινέζικη αγορά τα οποί θα ανακοινωθούν 19 Φεβρουαρίου.

Για τις υπόλοιπες αγορές η Microsoft έχει προγραμματίσει launch event 21 Ιανουαρίου στο Redmond, οπότε μπορεί να ακούσουμε εκεί νέα.

office windows phone, O Belfiore επιβεβαιώνει ανανεωμένο Office για Windows Phone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αρης

First! 😉

Denis

Sorry Για το off-topic Αλλά δεν άντεξα.
Ίδιος!
https://stagevu.com/img/thumbnail/girozekbxmuybig.jpg

μακης

bilfiore εισαι πρωτη μουτσουνα… μακαρι και τα win10 και οι υπολοιπες αναβαθμισεις να κανουν 2 βηματα μπροστα κ οχι ενα.

Νίκος

Μα υπάρχει σοβαρός άνθρωπος τώρα, που θα ασχοληθεί με Office στο κινητό τηλέφωνο; Βγάλτε 10 εφαρμογές που λείπουνε ή υπολειτουργούνε και αφήστε τα Office για τον υπολογιστή, εκεί είναι η θέση τους.

tam

Σα γκομπλιν μς περούκα είναι ο τύπος.

Alex

Παιδιά εμένα μια φορά με βοήθησε απίστευτα το word..
Τόνισα ενα έγγραφο σαράντα σελίδων μέσα σε 10 λεπτά!
Αμα το ίδιο το έκανα με τον υπολογιστή θα μου έπερνε τουλάχιστον μισή ωρα..

Απο εκεί και πέρα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάτσω να γράψω ή να τροποποιήσω
κατι απο το κινητό..
Άντε να δω καμενα εισερχόμενο μέιλ που περιέχει word/excel/powerpoint, μέχρι εκεί.

parastas

Εμένα μου είναι απαραίτητο το Excel και το OneNote και στο κινητό λόγω υποχρεώσεων και τα χρησιμοποιώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι μου την είχε δώσει πολύ που μας ξέχασαν στον τομέα του Office.

Αλέξανδρος

Για καθίστε ρε παιδιά, δε χρειάζεται το office στο κινητό (phablet);
Ποιό αστέρι το λέει αυτό;
Και ‘συ @Νίκος από που το έβγαλες αυτό “ποιός ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος ασχολείται με το office στο κινητό”;
Επειδή είμαι ελ. επαγγελματίας σας πληροφορώ το excel και το word τα χρησιμοποιώ πιο πολύ στο κινητό απ’ ότι στον υπολογιστή γιατί συνήθως είμαι εκτός γραφείου. Απεναντίας το office πρέπει να γίνει πιο “επαγγελματικό” στις κινητές συσκευές και όχι με την μορφή mobile που έχουν τώρα. Στο android υπάρχουν καλές προτάσεις (π.χ όπως το king office αλλά τώρα wps) αλλά τίποτα όπως το ms office.

tech21man

Ουτε και το πηρα χαμπαρι για το office αλλα στα wphone ηταν ηδη, πολυ καλο ουτως η αλλως.

Beholder

Ας αρχίσουν να φτιάχνουν καταρχήν τον stock browser που είναι 3 χρόνια πίσω απο android και ας αφήσουν τα office. Επίσης τα application για gmail και yahoo mail είναι για κλάματα δυστυχώς. Ελπίζω στα wp10 να τα φτιάξουν, αλλιως με ξαναβλέπω πίσω σε note 4 ή το 5 όταν βγει.

Αρης

Αρχικά να πώ πως περιμένω πώς και τι την αναβάθμιση του Office γιατι έχουμε να δούμε κάτι καινούριο από μέρες mango.

@Beholder ο stock browser είναι ΙΕ11 ιδιος με την desktop εκδοση (μέχρι που μοιράζονται και favorites και tabs). Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς όταν λές “Ας αρχίσουν να φτιάχνουν καταρχήν τον stock browser που είναι 3 χρόνια πίσω απο android και ας αφήσουν τα office” εκτός αν εννοείς ότι γενικά ο IE είναι πίσω από firefox, chrome κλπ τότε πάω πάσο.
“Επίσης τα application για gmail και yahoo mail είναι για κλάματα δυστυχώς.” πρέπει αν εννοείς την stock εφαρμογή για mail. Ναι δεν είναι κάτι εξαιρετικό κάνει τα πολύ βασικά (καλά) αλλά σίγουρα χρειάζεται αναβάθμιση. Υπάρχουν εξαιρετικες εφαρμογες στο store για gmail (με merged inbox, multiple accounts κλπ). Τσεκαρέ το.

@tech21man Sorry φίλε αλλά το Office μας είναι πολύ πίσω από αυτά στις άλλες πλατφόρμες δυστυχως. Περιμένουμε ακόμη μια touch friendly εκδοση του Office για Windows/WP. Σαν αυτή που έχουν στο Android και το iOS.

Beholder

@Αρης: το lumia 930 που έχω μου θυμίζει την κατάσταση που ζούσα με το galaxy s2 πριν απο 3-4 χρόνια. Ο default/stock browser του 930 δεν κάνει σωστά render όλες τις σελίδες, και γενικά παρουσιαζει προβλήματα. Άλλοι browser που επίσης δοκίμασα έχουν διάφορα θέματα. Τα application για email δεν συγκρίνονται με αυτά του android (είχα note2&3 για 2-3 χρόνια), ένα απλό attachment να θες να κανεις σου βγάζει την πίστη. Άν ξέρεις κανένα καλό free app για gmail/yahoo πες μου σε παρακαλώ, γιατί αυτά που έχω δοκιμάσει εγώ είναι για κλάματα.

Αρης

@Beholder Ισχύει αυτό που περιγράφεις για ότι δεν κάνει σωστά renter όλες τις σελίδες εχω και εγώ το ίδιο θέμα. Δοκίμασε τοv Surfy είναι πολυ καλός. Επίσης για mail είναι πολυ καλό app έιναι το MetroMail. Και τα δύο είναι δωρεάν και αξίζουν πολύ. Τσέκαρε και το Cal για ημερολόγιο αν ψάχνεις κάτι τέτοιο (επι πληρωμή αλλά έχει trial).

Surfy: https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/surfy/a5820177-5118-4f34-b8c1-6715289fc321
MetroMail: https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/metromail/e2505360-4142-4d85-8ab7-b77d6ea728a0
Cal:https://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/cal/352d9174-fd31-4b50-8861-212f4fa1bc3c

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.