Office 2007 | Νέα τιμή για οικιακή χρήση και μαθητές

, Office 2007 | Νέα τιμή για οικιακή χρήση και μαθητέςTo Office 2007 για Οικιακή Χρήση και Μαθητές (Office Home & Student 2007) της Microsoft είναι επιτέλους γεγονός. Με κόστος μόνο 89 ευρώ και δικαίωμα εγκατάστασης, με μια άδεια, σε τρεις υπολογιστές σας, η έκδοση αυτή του Office αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για την εύκολη και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών μαθητών και φοιτητών. Θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη πληροφορικής.

Περιλαμβάνοντας τις εφαρμογές Word 2007, Excel 2007, Powerpoint 2008 και One Note 2007, το Office Home & Student 2007 μετατρέπει τις σχολικές εργασίες και τις πανεπιστημιακές παρουσιάσεις, αλλά και τη διαχείριση των καθημερινών οικιακών αναγκών σε μια εύκολη, ταχύτατη και διασκεδαστική υπόθεση με μοναδικά αποτελέσματα. Απλό στη χρήση, παρέχει, χάρη στο νέο περιβάλλον εργασίας «Fluent» και με τα διαγράμματα SmartArt, τη δυνατότητα δημιουργίας εγγράφων, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων με ένα μόνο κλικ.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, όμως, δεν σταματούν εκεί. Το σημαντικό εργαλείο Office OneNote 2007 έρχεται να λύσει το πρόβλημα του χαοτικού όγκου σημειώσεων που βασανίζει ιδιαίτερα το μαθητικό και φοιτητικό κόσμο. Με το OneNote 2007, ο καθένας μπορεί ανά πάσα στιγμή να ψάξει και να βρει οποιαδήποτε πληροφορία έχει καταγράψει στις σημειώσεις του, γρήγορα και εύκολα, ενώ, παράλληλα, μπορεί να μοιράζεται με κάποιον άλλο το ίδιο κοινόχρηστο σημειωματάριο, είτε με σύνδεση είτε χωρίς.

Επιπλέον, με την απευθείας σύνδεση στο Office Live Workspace, όλοι μπορούν πλέον να συνδέονται με 500 MB προσωπικού χώρου στο διαδίκτυο, να αποθηκεύουν εκεί και να μοιράζονται έγγραφα, φωτογραφίες, αρχεία, βίντεο με φίλους και συνεργάτες. Παράλληλα, η νέα έκδοση διευκολύνει και τη μετατροπή των αρχείων σε PDF ή XPS, αφού αυτή πλέον γίνεται με μία μόνο κίνηση, κάνοντας τα αρχεία κατάλληλα για χρήση σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνας

Καλημέρα.

Ακόμη φθηνότερα είναι να το κατεβάσουν ή να στραφούν στο Open Office.

mesasola

Open Office και τα μυαλά στα κάγκελα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.