Onavo Count για iOS, Σου δείχνει πόσα data καταναλώνει η κάθε εφαρμογή

Data counters στο iOS υπάρχουν και άλλοι, δεν είναι μόνο το Onavo Count. H διαφορά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι με αυτό το δωρεάν και πολύ εύχρηστο εργαλείο θα μπορέσεις να δεις με βεβαιότητα και μέσα από γραφήματα τι κατανάλωση δεδομένων κάνει το κάθε app που χρησιμοποιείς ξεχωριστά, έτσι ώστε να μην ξεπερνάς ποτέ το πακέτο σύνδεσης που έχεις.

Το app μπορεί να συνδυαστεί με το free Onavo Extend, το οποίο υπόσχεται να αυξήσει 5 φορές τον όγκο των αρχείων που διακινείς μέσω mobile ίντερνετ, χωρίς να χρεωθείς παραπάνω από το μηνιαίο σου πάγιο. Σε γενικές γραμμές αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο ίντερνετ από το κινητό σου που αξίζει να δοκιμάσεις.

Το app μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ ή να επισκεφθείς το www.onavo.com.

, Onavo Count για iOS, Σου δείχνει πόσα data καταναλώνει η κάθε εφαρμογή

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Takis

Παντελώς άχρηστη για iOS.ποτέ δεν έχω ξεπεράσει τα data με εφαρμογές που δουλεύουν στο παρασκήνιο.αντίθετα με το android.παρεπιπτωντος γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει στα wp8 με τα live tiles?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.