OnePlus One: Μέσα στο Μάρτιο η αναβάθμιση Android Lollipop

H OnePlus ανακοίνωσε σήμερα τις επίσημες ημερομηνίες έναρξης της αναβάθμισης του One σε Android Lollipop. Το μοντέλο με CyanogenMod 12S θα ξεκινήσει να αναβαθμίζεται λίγο πριν τα τέλη του μήνα (30 Μαρτίου) ενώ η έκδοση με το λειτουργικό OxygenOS θα λάβει το update λίγο νωρίτερα στις 27 Μαρτίου.

Στην πρώτη περίπτωση το CynogenMod που έχετε οι περισσότεροι, η αναβάθμιση θα έρθει με ενημέρωση στη συσκευή σας μέσα OTA (Over the Air), στη δεύτερη περίπτωση οι κάτοχοι του OxygenOS θα πρέπει να κατεβάσουν τη ROM από την ιστοσελίδα της OnePlus.

Για να δείξει ότι τηρεί τις υποσχέσεις της η OnePlus δήλωσε ότι αν καθυστερήσει από τις παραπάνω ημερομηνίες θα πραγματοποιήσει διαγωνισμό με δώρο 5 OnePlus One 64GB.

OnePlus One: Μέσα στο Μάρτιο η αναβάθμιση Android Lollipop, OnePlus One: Μέσα στο Μάρτιο η αναβάθμιση Android Lollipop

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κλεομένης

Μέχρι και αυτοί δίνουν απλόχερα την αναβάθμιση….. Και τηρούν και ημερομηνίες!!! Όχι σαν την Samsung περιμένουμε ακόμα αναβάθμιση για το note 4….έλεος…..!!! Πάντα τελευταίοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.