OpenMobile ACL, Τρέξτε εφαρμογές Android στο HP TouchPad με webOS

Η τεχνολογία ACL (Application Compatibility Layer) της OpenMobile, επιτρέπει στο οικοσύστημα εφαρμογών Android να “τρέχει” σε συσκευές που βασίζονται σε άλλες πλατφόρμες όπως στην πλατφόρμα MeeGo -και στο Tizen OS από ότι μαθαίνουμε – αλλά και στην πλατφόρμα webOS, που βασίζεται για παράδειγμα το HP TouchPad.

Με το OpenMobile AppMall μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android από το HP TouchPad που όπως είναι γνωστό τρέχει webOS. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το OpenMobile ACL (Application Compatibility Layer) μπορείτε να πατήσετε τον σύνδεσμο εδώ.

Η εταιρεία βρίσκεται αυτή την στιγμή σε φάση που βάζει τις τελευταίες πινελιές στο OpenMobile ACL για το webOS και ετοιμάζεται να διαθέσει το προϊόν δημόσια.

Όσοι από εσάς έχετε το HP TouchPad και ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο οικοσύστημα εφαρμογών του Android μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εδώ, ώστε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα για το OpenMobile ACL, να λαμβάνετε ενημερώσεις για τον κατάλογο εφαρμογών στο OpenMobile AppMall και βεβαίως να μάθετε πότε και πως μπορείτε να αποκτήσετε το OpenMobile ACL για webOS κ.α.

OpenMobile ACL, OpenMobile ACL, Τρέξτε εφαρμογές Android στο HP TouchPad με webOS

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

Πολύ κρίμα λειτουργικά σαν το webos/meego να χάνονται. είναι χιλιάδες φορές ανώτερα από το android και χωρίς όλο αυτό το spyware και bloatware της google…………… αλλά δυστυχώς χωρίς σωστές πλάτες απο πίσω και μπόλικη προώθηση δεν περπατήσανε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear LG webOS

Όλες οι έξυπνες συσκευές της LG θα τρέχουν WebOS με A.I.

Η LG επεκτείνει τη συνεργασία με την Qt για την ενσωματωμένη πλατφόρμα επόμενης γενιάς webOS.

Gear Audi CES 2015 LG

LG και Audi έφτιαξαν στρογγυλό webOS smartwatch [CES 2015]

Δεν είναι μόνο η Samsung η οποία αφήνει το Android Wear για χάρη του δικού της λειτουργικού συστήματος Tizen, αλλά ακολουθεί και η LG. Σε συνεργασία με την Audi ανακοίνωσε στην CES 2015 το πρώτο της smartwatch το οποίο βασίζεται σε webOS και έχει το στρογγυλό design του LG G Watch R.

Gear LG webOS

LG, ετοιμάζει webOS 2.0 TV με νέα features και καλύτερη απόδοση

Σε λιγότερο από έναν μήνα ξεκινά η έκθεση CES 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Las vegas και η LG θα είναι εκεί. Επιβεβαίωσε ότι θα δείξει το επόμενο βήμα στο webOS για έξυπνες τηλεοράσεις. Το νέο webOS 2.0 επικεντρώνεται κυρίως στην βελτίωση της απόδοσης, για παράδειγμα η LG αναφέρει ότι το YouTube app από την […]

Gear Android Wear LG Lg smartwatches

LG, ετοιμάζει smartwatch με WebOS αντί για Android Wear

Δύσκολα φαίνονται να είναι τα πράγματα για το Android Wear, το λειτουργικό σύστημα της Google για φορετές συσκευές καθώς μετά τη Samsung η οποία κυκλοφορεί smartwatches με το δικό της Tizen, ακολουθεί και η LG. Η εταιρεία στρέφεται στη δική της webOS πλατφόρμα.