Opera 12 Beta, Ρίχνεται στη μάχη των browsers με αξιώσεις

Διαθέσιμη είναι πλέον η πρώτη beta, επίσημη έκδοση του Opera Browser για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ενσωματωμένο χαρακτηριστικό του νέου browser είναι η απαραίτητη πια υποστήριξη HTML5, ενώ τελειώνει η υποστήριξη του Unite, της built in cloud streaming media πλατφόρμας, όπως και των Opera Widgets.

Μαζί με αυτό αποχαιρετούμε και την λειτουργία αναγνώρισης φωνής τους Browser της Opera. Ο νέος περιηγητής έχει νέα μηχανή για τη δημιουργία themes, ενώ εάν ένα plugin πάψει να λειτουργεί, δεν παύει αυτόματα και η λειτουργία του Browser. Εκτιμάται ότι το πρόγραμμα είναι πιο γρήγορο από τις προηγούμενες εκδοχές του τόσο στα 32 όσο και στα 64 bit.

, Opera 12 Beta, Ρίχνεται στη μάχη των browsers με αξιώσεις

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μπαμπης

Πιστευω οτι ειναι ενας αδικημενος browser στα pc στα κινητα ομως το αντιθετο παει σφαιρα και εξοικονομει πολλα megabytes.
Αξιζει να τον δοκιμασετε και σε pc.

Konstantinos K.

Ο Καλύτερος browser!!!
Έχοντας δοκιμάσει όλους τους άλλους μέσα στα χρόνια… Παραμένω Πιστός στον Opera!!
Για όσους είναι γνώστες… 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Opera Browser TikTok

To Opera προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο TikTok

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera προσθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία TikTok στην πλαϊνή γραμμή της αρχικής σελίδας για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Software Opera Opera Browser

Opera Reborn 3: Έχει ενσωματωμένο cryptowallet, απεριόριστο δωρεάν VPN και Web 3 Explorer

Ο Opera αναγεννιέται και αποκτά περισσότερη ευελιξία, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση, και γενικότερα προετοιμάζεται για το μέλλον του διαδικτύου που ακούει στο όνομα Web 3.

Software Opera Opera Browser

Opera 51: Επαναφέρει την υπηρεσία VPN ως εργαλείο στο Android app

Μετά από αρκετούς μήνες το VPN της Opera είναι και πάλι εδώ, πιο γρήγορο, πιο εύχρηστο, και πιο αξιόπιστο. Αυτή τη φορά είναι ενσωματωμένο στον Opera browser για Android.

Internet Opera Opera Browser

Opera Neon Concept: Έτσι θα είναι οι browser του μέλλοντος;

Η Opera φαίνεται ότι σκέφτεται ήδη το μέλλον των web browser. Για αυτό τον λόγο παρουσίασε σήμερα έναν concept browser τον οποίο αποκαλεί Opera Neon, ώστε να μας δώσει μια γεύση από το μέλλον.