Opera Coast, Ένας νέος browser για το iPad

H Opera είναι γνωστή για τον ομώνυμο browser που έχει αναπτύξει για διάφορες πλατφόρμες, αλλά το πιο πρόσφατο δημιούργημά της που ακούει στο όνομα Coast απευθύνεται στους κατόχους iPad και iPad Mini. Η λογική του είναι να παρουσιάζει ως εικονίδια τα αγαπημένα websites του χρήστη με την έμφαση να δίνεται στο περιεχόμενο και όχι στα κουμπιά χειρισμού.

Opera Coast, Opera Coast, Ένας νέος browser για το iPad

Opera Coast, Opera Coast, Ένας νέος browser για το iPad

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Ειναι τελειο παιδια!Δοκιμαστε το εχει πολλες λειτουργιες και δεν κολλαει καθολου!

Thodoris

Opera = κορυφή για φορητές συσκευές, με μακρόχρονη παρουσία στον τομέα αυτό. Ωραίο το coast, όπως και το Opera για android το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι σαφώς ανώτερο από chrome, firefox και dolphin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Opera Browser TikTok

To Opera προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο TikTok

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera προσθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία TikTok στην πλαϊνή γραμμή της αρχικής σελίδας για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Internet Instagram Opera

Η νέα έκδοση του browser Opera έχει το Instagram ενσωματωμένο

Ο Opera 68 έχει πλέον το Instagram ενσωματωμένο στη sidebar για να έχεις άμεση πρόσβαση στο Instagram και να ανταλλάσεις μηνύματα με τους followers σου.

Software E3 2019 Opera

Opera GX: Gaming browser απελευθερώνει πόρους συστήματος όταν ανοίξουμε παιχνίδι [E3 2019]

Οι περισσότεροι gamers κλείνουν τον browser λίγο πριν ξεκινήσουν να παίζουν, για αυτό η Opera δημιούργησε τον πρώτο gaming browser του κόσμου.

Software Opera Opera Browser

Opera Reborn 3: Έχει ενσωματωμένο cryptowallet, απεριόριστο δωρεάν VPN και Web 3 Explorer

Ο Opera αναγεννιέται και αποκτά περισσότερη ευελιξία, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση, και γενικότερα προετοιμάζεται για το μέλλον του διαδικτύου που ακούει στο όνομα Web 3.