Opera Max, Εξοικονομήστε χώρο στο κινητό σας

Η Opera εργάζεται πάνω σε ένα νέο εργαλείο/ υπηρεσία με την ονομασία Opera Max, η οποία υπόσχεται να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χώρο στο κινητό σας. Συμπιέζει κάθε μορφής αρχείο εικόνας, video ή κειμένου που κατεβαίνει στο κινητό σας (π.χ από websites), ανεξάρτητα από την εφαρμογή μέσω της οποίας “κατεβαίνει”. Το Opera Max app, “στήνει” ένα VPN server και ανακατευθύνει όλα τα δεδομένα μέσα από αυτόν. Στους servers της Opera, συμπιέζονται στην συνέχεια τα δεδομένα πριν αυτά φτάσουν στην συσκευή σας.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις εκτός και αν χρησιμοποιούνται ασφαλείς συνδέσεις “https”, οπότε στην περίπτωση που πραγματοποιείτε συναλλαγές online ή στην περίπτωση υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομίου δεν είναι δυνατόν να συμπιεστούν δεδομένα. Όπως είπαμε, η συμπίεση πραγματοποιείται με την δημιουργία ενός Virtual Private Network (VPN). Στους servers της Opera, δεν παραμένουν πληροφορίες για εσάς, ενώ η εταιρεία δηλώνει πως μετράει μόνο τον όγκο των δεδομένων και τον αποθηκευτικό χώρο που εξασφαλίζεται από την συμπίεση και τίποτα περισσότερο, οπότε τα δεδομένα και οι πληροφορίες που σας αφορούν είναι ασφαλείς.

Αυτή την περίοδο η υπηρεσία είναι σε δοκιμαστική φάση, και η Opera γυρεύει εθελοντες για να την βοηθήσουν. Όσοι ενδιαφέρεστε, θα βρείτε οδηγίες μετά την εγγραφή σας εδώ καθώς και τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε την εφαρμογή.

Opera Max, Opera Max, Εξοικονομήστε χώρο στο κινητό σαςOpera Max, Opera Max, Εξοικονομήστε χώρο στο κινητό σας

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chrys

“U.S. Android users: Help us test Opera Max beta, our new data savings app”

μιχαλης

Απο ότι κατάλαβα συμπιέζει τα δεδομενα ίντερνετ , ότι κάνει ο όπερα απλως τώρα θα γινεται σε οποιαδήποτε browser? Αρα αν είναι αυτο ο τίτλος και έτσι όπως αρχιζει σου δίνουν να καταλάβεις ότι συμπιέζει αυτα που κατεβάζεις ώστε να πιάνουν λιγότερο χώρο στο κινητό

bgfd5

Δεν ειναι κακη ιδεα.

Το Opera mini μερικοι δεν το θεωρουν browser. Για μενα ειναι ο,τι επρεπε να ειναι ο κινητος browser. Γρηγορος, οικονομικος σε δεδομενα, ελαφρυς για ολες τις συσκευες και smooth. Πολυ πιο ομαλος απο επωνυμους στανταρ η μη browser σε αλλα τηλεφωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Instagram Opera

Η νέα έκδοση του browser Opera έχει το Instagram ενσωματωμένο

Ο Opera 68 έχει πλέον το Instagram ενσωματωμένο στη sidebar για να έχεις άμεση πρόσβαση στο Instagram και να ανταλλάσεις μηνύματα με τους followers σου.

Software E3 2019 Opera

Opera GX: Gaming browser απελευθερώνει πόρους συστήματος όταν ανοίξουμε παιχνίδι [E3 2019]

Οι περισσότεροι gamers κλείνουν τον browser λίγο πριν ξεκινήσουν να παίζουν, για αυτό η Opera δημιούργησε τον πρώτο gaming browser του κόσμου.

Software Opera Opera Browser

Opera Reborn 3: Έχει ενσωματωμένο cryptowallet, απεριόριστο δωρεάν VPN και Web 3 Explorer

Ο Opera αναγεννιέται και αποκτά περισσότερη ευελιξία, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση, και γενικότερα προετοιμάζεται για το μέλλον του διαδικτύου που ακούει στο όνομα Web 3.

Software Opera Opera Browser

Opera 51: Επαναφέρει την υπηρεσία VPN ως εργαλείο στο Android app

Μετά από αρκετούς μήνες το VPN της Opera είναι και πάλι εδώ, πιο γρήγορο, πιο εύχρηστο, και πιο αξιόπιστο. Αυτή τη φορά είναι ενσωματωμένο στον Opera browser για Android.