OTE TV GUIDE, Εφαρμογή για iPhone και iPad

Κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή OTE TV GUIDE για συσκευές iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) με την οποία έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στα τηλεοπτικά προγράμματα του OTE TV όπου και αν βρίσκεστε. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να ορίσετε υπενθυμίσεις για προγράμματα που δεν θέλετε να χάσετε, να παραγγείλετε ταινίες από τα OTE Cinema On Demand και να δείτε προτάσεις με τα καλύτερα προγράμματα της εβδομάδας.

Η εφαρμογή OTE TV GUIDE είναι δωρεάν και άμεσα διαθέσιμη για download.

, OTE TV GUIDE, Εφαρμογή για iPhone και iPad

, OTE TV GUIDE, Εφαρμογή για iPhone και iPad

, OTE TV GUIDE, Εφαρμογή για iPhone και iPad

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΤΩΝΗΣ

Για android ποτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.