OnePlus: Ανακοίνωσε μόνο το νέο logo και την ομάδα της OxygenOS

Πριν από λίγο καιρό η OnePlus ανακοίνωσε ότι προχωρά στην δημιουργία της δικής της ROM την οποία ονομάζει OxygenOS, έτσι ώστε να αποδεσμευτεί από την Cyanogen και να είναι πιο ανεξάρτητη. Περιμέναμε τα αποκαλυπτήρια να γίνουν 12 Φεβρουαρίου όπως έδειχνε το teaser. Ωστόσο τελικά φαίνεται πως δεν είναι ακόμη έτοιμη και αρκέστηκε στο να μας δείξει μόνο το logo της OxygenOS και την ομάδα που εργάζεται πάνω σε αυτή.

Η ομάδα που εργάζεται πίσω από την OxygenOS περιλαμβάνει ονόματα όπως Aaron Gascoigne, συν-ιδρυτή της Paranoid Android, Arz Bhatia επικεφαλής σχεδιασμού στην Paranoid Android, Karim Frenn πρώην εργαζόμενο στην Google στο software development, Helen Li πρώην υπάλληλο της Microsoft και νυν επικεφαλής της OxygenOS και πολλούς άλλους κυρίως από την Paranoid Android.

Επιπλέον, δημιούργησε και νέο logo το οποίο είναι ένα κόκκινο τετράγωνο που μέσα σχηματίζεται το χημικό σύμβολο του Οξυγόνου.

Η OnePlus υπόσχεται ότι η νέα ROM θα είναι ελαφριά με έμφαση στην διάρκεια της μπαταρίας και την καλύτερη απόδοση. Ακόμη δεν έχει δοθεί ημερομηνία κυκλοφορίας της OxygenOS, οπότε αναμένουμε νεότερα από την OnePlus.

oxygenos logo, OnePlus: Ανακοίνωσε μόνο το νέο logo και την ομάδα της OxygenOS

oxygenos logo, OnePlus: Ανακοίνωσε μόνο το νέο logo και την ομάδα της OxygenOS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Μια ερώτηση, η Google εχει κάποιο όφελος από τις ROM που βγαίνουν βασισμένες στο Android ή είναι καθαρά ανταγωνισμός;

gtmen

Απο ότι γνωρίζω,η google δεν βγάζει κατι οταν κάπιος απλα χρησιμοποιεί android για να κάνει μια ρομ,αλλα βγαζει απο τα δικαίωμα των google apps,γιαυτο αρκετα κινεζικα δεν έχουν καν playstore.

Darth

@Jorge google βγάζει πλήρως το κέρδος της σε όσες συσκευές υπάρχει η υπιρεσια google services (που καταγράφει και αποστελνει τα προσωπικά δεδομένα με την συγκατάθεση μας.. ρωτάει κατά την πρώτη εκκίνηση ) από εκεί και πέρα δεν την νοιάζει και πολύ πως είναι η rom κλπ

Jorge

Ευχαριστω για τις απαντήσεις. Ρωτάω γιατί βλέπω στον ορίζοντα να αλλάζουν μερικά δεδομένα, η καθε εταιρία ψάχνει το δικό της λογισμικό και τα περισσότερα είναι βασισμένα στο Android, βλ. Cyanogenmod, SangriaOS (Amazon), FlymeOS, OxygenOS. Και αναρωτιέμαι η Google δίνει το Android σαν ιδέα και η καθε εταιρία το παίρνει και το κάνει μια νεα ROM σύμφωνα με τα δικα της θελω, η Google πως βγάζει λεφτα απο το Android πέρα απο εφαρμογές, διαφήμιση κλπ. (?). Ή είναι ένα δωρεάν προϊόν για εξυπηρέτηση των παραπάνω σκοπών; (εφαρμογές, διαφήμιση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.