People app, H εφαρμογή των επαφών στα νέα Windows αποκαλύπτεται

Η Microsoft πρεσβεύει ότι το People app είναι ένα βιβλίο διευθύνσεων και επαφών στο Cloud, έτσι ώστε σε ένα σημείο να είναι συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία των φίλων σας και να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οποιαδήποτε συσκευή Windows χρησιμοποιείτε. Έχει ομοιότητες με όσα έχουν συνηθίσει οι Windows Phone χρήστες και εμφανίζεται πολλά υποσχόμενη.

Σε ένα blog post της ομάδας των Developers των Windows 8 δόθηκαν περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες για τον People app που θα αναλάβει να οργανώσει τις επαφές σας, όπως συμβαίνει και στα Windows Phones. Η εφαρμογή θα συνδέεται με όλα τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία ανήκετε, θα ενημερώνεται αυτόματα για ό,τι νέο έχει προκύψει εκεί (μία φωτογραφία, ένα status update) και συνεργασία με τα αντίστοιχα email accounts που έχετε δηλώσει.

Η cloud λειτουργία δεν αφορά μόνο στην αυτόματη ενημέρωση, αλλά και στο αυτόματο backup των όσων έχετε στον υπολογιστή σας, όπως για παράδειγμα τη λίστα με τις επαφές στο People app. Στα live tiles εμφανίζονται όλες οι ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για να βλέπετε με μία ματιά τι νέο συμβαίνει. Οι ομοιότητες με το αντίστοιχο tile των Windows Phone είναι πολλές και αυτό μόνο να μας χαροποιήσει μπορεί.

, People app, H εφαρμογή των επαφών στα νέα Windows αποκαλύπτεται

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Άρχισε και η Microsoft τις γκουγκλιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.

Tablets Windows 8

7ιντσο Windows 8.1 tablet με τιμή 65 δολάρια Αμερικής

Ανακοινώθηκε tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και τιμή 65 δολάρια Αμερικής. Πρόκειται για το μοντέλο Emdoor EM-I8170 με οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστη Intel Z3735G (Bay Trail), μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.