Δωρεάν ελληνικά μαθήματα για το Photoshop [video tutorials]

O Criss, ελληνικής καταγωγής φίλος του Techblog ζει στην Νέα Υόρκη και μας ενημέρωσε ότι έχει δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube με “βιντεο-μαθήματα” για να γνωρίσουν οι αρχάριοι το λογισμικό επεξεργασίας εικόνας Photoshop. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Chris στο introduction video που έχει ετοιμάσει και να τσεκάρετε τα πρώτα τέσσερα βίντεο που έχει ετοιμάσει με τεχνικές για το Photoshop.

Σας αρέσουν τα βίντεο του Criss;
Σκεφτόμαστε να φιλοξενούμε κάθε εβδομάδα σε δική του στήλη βίντεο οδηγούς για το Photohop.

www.youtube.com/user/GreekTorials

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos14

ωραια βιντεο . καλη δουλεια 🙂

Βασιλης

Μπραβο techblog πολυ ωραια ιδεα.

johnny

μπράβο πολύ χρήσιμο κ πολύ καλή δουλειά!

domigr

καιρος να μαθω photoshop 😀

Manos

Θα ειναι πολυ χρησιμο ενα αρθρο καθε εβδομαδα για το Photoshop!
Πολυ ενδιαφερον!!

Risingson

Ωραίος. 😉

Δημοσθένης

εξαιρετικη δουλεια αξιζει ενα αρθο την βδομαδα

George

Μπορεί να μας αποδείξει ότι το αγόρασε;

Alex

Συγχαρητηρια στον ομογενη φιλο μας..!! Οπωσδηποτε να συμπεριλαβετε τα tutorial στο
Techblog..Περιμενουμε νεα βιντεο..!!

Networkman

Συγχαρητήρια στον ομογενή φίλο μας!

Moses

Ευχαριστώ πολύ

christos

Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο.!!! Θέλουμε κι άλλα. Σε ευχαριστώ.

Toukitorials

Δείτε και τα Toukitorilas : https://www.youtube.com/user/Toukiloglou

trifon

Πάρα πολύ καλή ιδέα, συγχαρητήρια :))))

Κωσταντίνα

βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και μάλιστα ήμουν σε απόγνωση πέφτοντας συνέχεια σε εγχειρίδια και ιστοσελίδες εκμάθησης photoshop. θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθούσατε να μάθω τουλάχιστον τα βασικά για το photoshop.
σας ευχαριστώ

Γιαννης

καλημερα κρις, ευχαρηστουμε παρα παλυ που προσπαθεις να μας μαθεις photoshop ,εγω να φανραστεις θελω να μαθω παρα πολυ και εψαχνα απεγνωσμενα να βρω καποιον δασκαλο αλλα μου ζητησαν πολλα χρηματα ,λογο που ειμαι ανεργος δεν τα εχω, τα δικα σου μαθηματα ειναι πολυ ωρεα αλλα ρε συ κρισ δεν φενοντε τα γραματα στα οικονιδια που πατας , εγω εχω στα ελληνικα το photoshop sc5 ,στον υπολογηστη μου , θελω να παθω 1 ) πως μια φωτογραγια μπορω να την μεταφερω σε ενα ωραιο τοπιο , 2) πως απο μια φωτογραφια μπορω να αφερεσω ρετους, η να τις αλαξω ρουχα, η πως απο μια σκονηνη φωτογραφια μπορω να τις δωσω λαμση , και πως μια χωντρη να την κανω λεπτη, εσυ αν εχει καποια cd , που φενοντε τα οικονιδια πολυ καθαρα και μου τις πουλησεις θαχαρω πολυ περιμενω απαντηση ευχαρηστω και να εισαι καλλα

Γιαννης

καλησπερα KRIS εχω ενα προβλημα στο μαθημμα πως μια φωτο θα το μετατρεψουμε σε σκιτσο , προς το τελος εκει που λες να πατησουμε sheft cotrol opshion e , δεν φενετε που απο που τα πατας , που τα βρησκουμε αυτα , εγω εχω το windows 7 ευχαρηστω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.