Το Photoshop στα ελληνικά, Δες το Photoshop σαν πηγή έμπνευσης (σουρεαλιστικό wallpaper)

Γεια χαρά σε όλους, καλώς ήρθατε στο Photoshop στα Ελληνικά. Το σημερινό βίντεο είναι λίγο διαφορετικό, μιας και δεν μιλάμε για τεχνικές ή εφφέ. Έχει ως σκοπό να σας εμπνεύσει. Να δείτε πως το Photoshop είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό πρόγραμμα σχεδίασης γραφικών. Σας δίνει την δυνατότητα να εκφραστείτε καλλιτεχνικά και να δημιουργήσετε… ψηφιακά.

Ελπίζω να αρέσει και να σας δώσει το ερέθισμα να δείτε το Photoshop με ένα διαφορετικό μάτι. Θα χαρώ να διαβάσω και να απαντήσω στα μηνύματα σας. Φιλικά – Criss
Κάθε Δευτέρα το Photoshop στα ελληνικά με video tutorials.

, Το Photoshop στα ελληνικά, Δες το Photoshop σαν πηγή έμπνευσης (σουρεαλιστικό wallpaper)

Ακολουθήστε το GreekTorials και στο Twitter.

Credits:
Tut by Adrian Scheff
Music by Mikro & V-Sag

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pablo Fonseca

very good !

Dimitris

πολύ καλή δουλειά. μήπως έχεις κανένα youtube channel με περισσότερα tutorials?

Κώστας Βλαχάκης

Dimitris, Εύκολο! Πατάς το εικονίδιο YouTube κάτω δεξιά στο βίντεο. Σου ανοίγει τη σελίδα στο YouTube και από εκεί βλέπεις το κανάλι του χρήστη. Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε βίντεο YouTube 😉

Κάθε εβδομάδα φιλοξενούμε τα νέα βίντεο του Criss https://techblog.gr/tag/Photoshop-video-tutorials

Νίκος

Για άλλη μια φορά εκπληκτικό το video!

axel

apsogos!

Viktor

Εισαι απιστευτος φιλε.Καταπληκτικη δουλεια σε ολα τα βιντεο.Keep it up.
Ξερεις κανεις το ονομα των τραγουδιων?

Mallis Giogros

Φίλε victor έχεις smartphone; αν έχεις κάνεις εγκατάσταση τα προγράμματα soundhound ή shazam και αυτά σου βρήσκουν πιο τραγούδι ακούς την εκάστοτε φορά.

Κώστας Βλαχάκης

Σωστός ο Malis, και εγώ έτσι τα βρίσκω.

Πάντως ο Criss δίνει τα απαραίτητα credits στο τέλος του άρθρου:

Credits:
Tut by Adrian Scheff
Music by Mikro & V-Sag

FR

Συγνώμη κιόλας ρε παιδιά, δε θέλω να φανώ αρνητικός ή εξυπνάκιας αλλά αυτό που μόλις είδα δε θεωρείται ακριβώς tutorial (λόγο της απουσίας φωνής ή υποτίτλων και της διαδικασίας “βήμα προς βήμα”) αλλά περισσότερο έμοιαζε με “quick sketch/paint/etc”…Εγώ θα σας πρότεινα από ελληνικά photoshop tutorials να τσεκάρατε το elislasop.com και για αγγλικά tutorials το Lynda.com, μπορεί να μην είναι δωρεάν αλλά σίγουρα είναι tutorial και θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ!

*Αυτά τα ανέφερα για να σας βοηθήσω και όχι για να κάνω διαφήμιση στα παραπάνω site αλλά ούτε και για να κάνω δυσφήμιση στο φίλο που έκανε τα video!

Giorgos

Προτεινω σε καθε αρθρο εκτος απο το βιντεο να εχετε και απο κατω την εικονα πριν και μετα ωστε να βλεπουμε τι ειναι το καθε εφε γιατι αν καποτε χρειαστω κατι στο phtoshop και ψαξω εδω δεν ξερω τι κανουνε ολα τα εφε και θα ειναι πιο γρηγορο να μπαινω στο αρθρο να βλεπω τον πριν /μετα παρα να ψαχνω στο βιντεο τα αποτελεσματα!

Viktor

Το ξερω ρε φιλε αλλα εβαλα ιΟς 5 και χαθηκε το soundhound επειδη ηταν απο installus,αν το ειχα θα το εβρισκα…και ποιος δε το ξερει αυτο

GreekTorials

Καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας, το εκτιμώ. Δημήτρη όπως ανέφερε και ο Κώστας, μπορείς να βρεις το κανάλι μου πατώντας στο βίντεο (είτε απλά στο όνομα μου).

Victor τα τραγούδια είναι:
Mikro – “Αυτή η πόλη”
V-Sag & Christos Stylianou feat. Alexandra McKay -“Smile”
Το αναφέρω και στη περιγραφή του βίντεο 🙂

FR, έχεις δίκιο. Δεν είναι tutorial, είναι ένα βίντεο με το οποίο θέλησα να δείξω το Photoshop με μια διαφορετική οπτική γωνία. Προσπάθησα να το κάνω σαν πηγή έμπνευσης περισσότερο, παρά “διδασκαλίας”. Επίσης συμφωνώ με τις ιστοσελίδες που ανέφερες, έχουν πολύ καλά tutorials και τα προτείνω επίσης.

Και πάλι ευχαριστώ για τα σχόλια σας, πραγματικά το εκτιμώ. Καλή βδομάδα.

Chris

Καλησπέρα .

Πραγματικά εξαιρετική δουλεία έχω παρακολουθήσει όλα τα βίντεο και με έχουν βοηθήσει στην εκμάθηση του προγράμματος . Συνέχισε έτσι ελπίζω κάποια στιγμή να βγάλεις κάποιο για αλλαγή backround και να μας καθοδηγήσεις στα πρώτα βήματα του εφέ όπως έφτιαξες το φεγγάρι.

Ευχαριστώ

Κωστας

προτηνω αυτο ειναι οτι πρεπει https://youtu.be/8parMbofwb4

vagelis

Πολυ ωραιο βιντεο.πιο προγραμμα χρησιμοποιεις φιλτατε?

GreekTorials

Σε ευχαριστώ Chris, χαίρομαι που σε βοήθησαν. Σε ένα από τα επόμενα βίντεο θα σας δείξω αναλυτικά πως αφαίρεσα το background.

Κώστα, πολύ καλό.

Vagelis, χρησιμοποιώ το Photoshop CS5. Εκτός και αν εννοείς με πιο πρόγραμμα καταγράφω την οθόνη; Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιώ το Screenium.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας.

vagelis

Ευχαριστω και εγω για τις πληροφοριες.keep going…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.