Πειρατικά Windows 10: Θα έχουν υδατογράφημα στην επιφάνεια εργασίας

Τα Windows χωρίς αμφιβολία έχουν μεγάλο πρόβλημα με την πειρατεία, καθώς εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο επιλέγουν να μην πληρώσουν την Microsoft για το λογισμικό τους και απλά χρησιμοποιούν ένα πειρατικό αντίτυπο. Το ίδιο αναμένει η Microsoft να γίνει και με τα Windows 10.

Όταν κυκλοφορήσουν τα Windows 10, η Microsoft αναφέρει ξεκάθαρα ότι τα πειρατικά αντίτυπα θα έχουν ένα υδατογράφημα στο στην επιφάνεια εργασίας, το οποίο θα θυμίζει συνεχώς στον χρήστη ότι το λογισμικό δεν είναι αυθεντικό και ότι διαπράττει πειρατεία.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται από τον Terry Myerson, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την προηγούμενη σύγχυση που είχε δημιουργηθεί με προηγούμενες δηλώσεις που αφορούσαν τα πειρατικά αντίτυπα και την δυνατότητα να αναβαθμιστούν σε Windows 10.

Αυτό που ο Myerson εννοούσε είναι ότι η Microsoft θα έκανε τους χρήστες με πειρατικά Windows, να περάσουν από το Windows Store εάν ήθελαν να αναβαθμιστούν υποχρεώνοντάς τους να πληρώσουν.

Επίσης, η Microsoft σκοπεύει να συνεργαστεί στενά με διάφορους συνεργάτες ώστε να προσφέρουν πολύ φτηνές επιλογές για αναβάθμιση στους συγκεκριμένους χρήστες. Παρόλο που η Microsoft δεν έχει ξεκαθαρίσει πως θα δελεάσει τους παράνομους χρήστες να γίνουν νόμιμοι, ίσως η ελκυστική τιμή αναβάθμισης να είναι η στρατηγική της.

Σε περίπτωση που αρνηθούν όποια προσφορά θα πρέπει να συμβιβαστούν με το υδατογράφημα στην επιφάνεια εργασίας και και την έλλειψη των updates.

Πειρατικά Windows 10: Θα έχουν υδατογράφημα στην επιφάνεια εργασίας, Πειρατικά Windows 10: Θα έχουν υδατογράφημα στην επιφάνεια εργασίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Αυτό που ο Myerson εννοούσε είναι ότι η Microsoft θα έκανε τους χρήστες με πειρατικά Windows, να περάσουν από το Windows Store εάν ήθελαν να αναβαθμιστούν υποχρεώνοντάς τους να πληρώσουν.

Πελάτης – Γειά σας θα ήθελα να αναβαθμησω τα πειρατικά windows που έχω σε windows 10
Windows store – Ευχαριστούμε για την επιλογή σας, επίσης μας χρωστάτε 500€ επειδή χρησιμοποιούσατε τις υπηρεσίες της MS δωρεάν τόσα χρόνια.
Πελάτης – FUCKKKK

Alexander

τσαμπα και μια χαρα ειναι ανουσια τα updates της microsoft αν ξερεις να τα κανεις εσυ στην τελικη αν το βαλει κανα δεκαρικακι κομπλε

koutsis

Ρε παιδιά δεν έχει ανακοινώσει η Microsoft οτι όσοι είναι γραμμένοι στο πρόγραμμα insider θα παρουν δωρεάν τα 10άρια?
Άρα εφόσον μπορούν ΟΛΟΙ να γίνουν insiders και τα πάρουν τσάμπα, ποιός ο λόγος να έχεις πειρατικά τα 10άρια??

Πέτρος Π

@koutsis : Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά δεν νομίζω οτι όλοι οι insiders θα τα πάρουν δωρεάν, τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο… Απλά παίρνουν όλες τις δοκιμαστικές εκδόσεις, ουσιαστικά για να τις τσεκάρουν και να εντοπίσουν τυχόν bugs, μέχρι την τελική κυκλοφορία του πλήρους λειτουργικού…

koutsis

πετρος εκτός απο τις δοκιμαστικές εκδόσεις,έχω διαβάσει σε Ελληνικό τεχνολιγικό site (δεν θυμάμαι ποιό ακριβώς τώρα), οτι θα πάρουν και την τελική έκδοση δωρεάν!

panos t

H πληρωνεις κανονικα η Linux κ παλιά Windows. Τόσο free λογισμικό παίζει.

Agnostos13

Καλο το παραμυθι της Microsoft, αλλα δεν εχει δρακο!
Τσαμπα το hype για τα δωρεαν Windows στις πειρατικες εκδοσεις…
Τα εγραφα βεβαια εγω απο τοτε πως καποιο λακο εχει η φαβα!

Freddo

Καλά κάθομαι με Windows XP τόσα χρόνια.

g4542140

Δε ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως έκανα απλά,

sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get dist-upgrade

και μπουμ, free upgrade μέσα σε μερικά λεπτά!

Whatever

έλεος αν κάποιος στην MS πιστευει ότι δεν θα καταφέρουν να βγάλουνε ένα υδατογράφημα από το desktop ενώ έχουνε σπάσει πόσες φορές το security που έλεγε ότι θα είναι αδύνατον να σπαστεί από τότε που βγάλανε τα win7.

Μπορεί να μην είναι σπασμένο από την πρώτη μέρα αλά θα το κάνουνε, γιατί? πολύ απλά η απάντηση του κάθε ατόμου που θα ασχοληθεί στο να το κάνει είναι “γιατί όχι?”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.