Το Premium Samsung Apps Store τώρα και στην Ελλάδα

Το Premium Samsung Apps Store για Android smartphones της Samsung είναι πλέον γεγονός και στην Ελλάδα. Από τις 19 Ιανουαρίου 2012, βρίσκονται στη διάθεση του κοινού πληθώρα δωρεάν, αλλά και επί πληρωμή, πλέον, εφαρμογών σε όλες τις κατηγορίες. Υπενθυμίζεται ότι μέσω του Samsung Apps οι Έλληνες προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν και να διαθέσουν προς πώληση και τις δικές τους πρωτότυπες εφαρμογές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ www.samsungapps.com

, Το Premium Samsung Apps Store τώρα και στην Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Θελει αρκετη δουλιτσα ακομα αλλα ειναι σε καλο δρομο.Επισης εχει δωρεαν αρκετα app που στο android market ειναι επι πληρωμη.

ΔημήτρηςΔήμου

Κώστα το Nexus δεν έχει Samsung apps?

Lefteris Grigoriadis

Μπορεις να δωσεις ενα παραδειγμα Tony Cool;

ZJ-HELLAS

Εχει αρκετα καλες εφαρμογες,αλλα ο αριθμος τους ειναι ακομη μικρος.

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Παιδια διευκρινιση παρακαλω. Αφορα και Android phones ή μονο Bada και TVs?

Tony Cool

@lefteris Grigoriadis
Εχουνε βαλει δωρεαν πολλα κορυφαια games απο ea και gameloft(nova,dead space κλπ,αν και το αγαπημενο μου ειναι το riptide) αλλα και μπολικες εφαρμογες απο τις οποιες μερικες αξιζουν.Αν μπορεσεις ριξε μια ματια.

enigma

Αφορά και android phones.πχ το tapatalk στο samsung apps το χει δωρεάν.

GiannisWST

Παιδια δεν ειναι ολα free, αν δειτε καλυτερα θα δειτε οτι ειναι τα demo. Δεν εχουν ολα τα levels.
Πιστευω οτι μερικα τα εχει free αλλα οχι της ea και της gameloft με εξαίρεση ενα rally game της τελευταίας, ολα οσα δοκιμασα ειναι demo δυστυχως. Το δοκίμασα και μεχρι ενα σημειο, μετα πρεπει να πληρώσεις.
Το nexus s και λογικα το galaxy nexus δεν εχουν αυτο το app, που ρωτάτε παραπανω.

Wolf

Για το gs1 νομίζω τα παιχνίδια τής gameloft τα είχα κατεβάσει όλα δωρεάν και ολόκληρα..! Στον γαλαξία ς 2 όμως δεν είναι, υπάρχουν άλλα βέβαια δωρεάν αξιόλογα παιχνίδια όπως το dead space και το air attack hd…!! Γενικά βρίσκεις δωρεάν πολλά ωραία παιχνιδάκια και εφαρμογές που στο android market τα πληρώνεις…!

οπελακιας

καλημερα γιατι να τα εχετε επι πλυρωμη τις εφαρμογες? ??? και το αλλο που θελω εχω το. samsung 15500 και θελω να πεταξω απο μεσα δυο τρις εφαρμογες που δεν τις θελω ουτε τις χριαζωμε. εχω κανει τιν ενεργια αυτι αλλα. τιν εχει ακομα μεσα στιν μνιμη και μου τιν δεσυμεβει. και ρωταω τωρα υπαρχει καποιος τρωπος να εξαφανιστουν. απο μεσα. ουτε θελω να βλεπω τα ικονιδια απο τις εφαρμογες αυτες. και το τριτο καποι τροπο να πιγενουν. οτι κατεβαζουμε. στιν καρτα και οχι στιν μνιμη του κινιτου. ευχαρηστω. για τον χρονο σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.