Public: in the City, Δωρεάν εφαρμογή για iPhone και iPod Touch

Τα καταστήματα Public καινοτομούν ακόμη μια φορά στον τομέα της τεχνολογίας και δημιουργούν την πρώτη Ελληνική εφαρμογή για iPhone και iPod που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα, με ένα μόνο άγγιγμα, να ενημερωθούν για το τι συμβαίνει στην πόλη αλλά και στα Public. To Public in The City διαθέτει πληροφορίες για συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές εκδηλώσεις και άλλα δρώμενα.

, Public: in the City, Δωρεάν εφαρμογή για iPhone και iPod Touch

Με ένα μόνο άγγιγμα ο χρήστης μπορεί να τσεκάρει με bookmark τις εκδηλώσεις που τον ενδιαφέρουν, ώστε να μπορεί να επιστρέψει εύκολα σ’ αυτές, να τις μοιραστεί με φίλους του μέσω facebook και twitter, αλλά και να καλέσει στο κατάστημα για επιπλέον πληροφορίες. Επιπλέον, η συγκεκριμένη εφαρμογή περιλαμβάνει το πρόγραμμα εκδηλώσεων των καταστημάτων της αλυσίδας σε Ελλάδα και Κύπρο.

, Public: in the City, Δωρεάν εφαρμογή για iPhone και iPod Touch

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i