Βρέχει χρυσά νομίσματα [Έλληνες developers]

Ο φίλος του Techblog Γιώργος Σαρρής (τον γνώρισα στο Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης) κυκλοφόρησε ένα νέο δωρεάν παιχνίδι για Android συσκευές, το Βρέχει χρυσά νομίσματα. Βοήθησε τη μικρή Εύα να πιάσει τα χρυσά νομίσματα και ν’ αγοράσει τα παιχνίδια που λαχταράει.

• 4 κόσμοι & 80 συναρπαστικές πίστες για να παίξεις.
• Ντύσε την Εύα με φούστες, κουστούμια και αξεσουάρ.
• Πάρε βοήθεια αν την χρειαστείς.
• Δωρεάν έξτρα βοήθεια κάθε μέρα.
• Πλήρης υποστήριξη για tablet με γραφικά Full HD.
• Μοιράσου τα κατορθώματά σου με τους φίλους σου στο Facebook.
• Τα γραφικά αλλάζουν αναλόγως τον καιρό.
• 2 τρόποι παιχνιδιού: Ακούμπα την οθόνη ή στρίψε την συσκευή (σούπερ δύσκολο)

Raining Coins, Βρέχει χρυσά νομίσματα [Έλληνες developers]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Μπράβο στο Γιώργο.

_Junkermann

panos.last

Φαίνεται ωραίο θα το προτείνω σε γονείς με παιδάκια!

Γιώργος

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, μην ξεχάσετε να κάνετε review, θα με βοηθήσει πολύ!

ΑντώνηςΤ

Καλό αλλά αντιπαιδαγωγικο νομίζω. Σε μικρά παιδια τους κάνει να νομίζουν οτι τα λεφτά ερχονται απο τον ουρανό.

jonjon

Μια χαρά απλό, διασκεδαστικό , όπως πρέπει να είναι ένα παιχνίδι! Μόλις το κατέβασα και το παίζω με τα παιδιά μού.

jonjon

Διασκεδαστικό παιχνίδι στα παιδιά μού αρέσει πολύ!

Γιώργος

Τα παιδιά χρειάζονται φαντασία και όχι τα παιχνίδια με μάχες και πολέμους.

Kimi_R*

Αν ένας γονιός περιμένει από ένα παιχνίδι να μάθει το παιδί του από που έρχονται τα λεφτά τότε κάτι δεν πάει καλά… μεγάλωσα με τους φίλους μου παίζοντας με νεροπίστολα, σπαθιά και αεροβόλα! Έπαιζα παιχνίδια στον υπολογιστή σκοτώνοντας ζόμπι και κάθε είδους τερατόμορφο τέρας και δεν έπαθα τίποτα!

Ένα παιδί έχει πολύ μεγαλύτερη κρίση και αντίληψη από έναν ενήλικα όταν βρίσκετε μπροστά σε μία οθόνη, τα προβλήματα ξεκινάνε όταν βρίσκετε μακριά από αυτήν..

Συγχαρητήρια Γιώργο, είναι όμορφο να βλέπεις Έλληνες να κάνουν τέτοια πράγματα καθώς σε αυτή την χώρα δεν υπάρχει καμία υποστήριξη…

guru

Πολύ καλό πραγματικά…
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς παιδιά αλλά όταν παίζω με περιστροφή της οθόνης, το παιχνίδι δεν εμποδίζει την οθόνη να σβήσει…Ίσως χρειάζεται μικρή διόρθωση 😉

Andrew

Συγχαρητήρια στον Γιωργο και απο εμενα. και μπραβο που το εβγαλε και για Windows Phone!

Themis

Πολυ ωραίο αλλα το πρόβλημα ειναι οτι ειναι μέχρι 7 χρόνων !!!!

nikmour

@Αντώνη Τ. Εδώ ολόκληρος σύριζα και οι δημόσιοι υπάλληλοι το πιστεύουν. Στα 5χρονα κόλλησες?

Αντώνης Τ.

Πρέπει να βγάλουμε την πολιτική από τέτοια θέματα, και να τα δούμε πιο σοβαρά. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν τα παιδιά σαν δουλειά είναι πολύ καλή όμως ίσως εάν δεν το έχουν κάνει θα έπρεπε να συμβουλευτούν κάποιον ειδικό. Δεν είμαι ειδικός, αλλά όπως το βλέπω εγώ από την σκοπιά μου δεν θα το έδινα στα παιδιά μου γιατί δίνει λάθος μηνύματα. Κατά πρώτον από όλα βάζει τα παιδιά στην λογική το ότι έτσι ευκολά μέσα από την διασκέδαση μπορούν να βγουν τα λεφτά και να αγοράσουν το μόνο που τους νοιάζει σε αυτήν την ηλικία, δηλαδή παιχνίδια. Κατά δεύτερον, οδηγεί τα παιδιά σε μια τάση υπερκαταναλωτισμού. Δεν είναι ο τρόπος που κερδίζονται τα νομίσματα, είναι η ευκολία και η ανταμοιβή για αυτά. Το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν ακριβώς το ίδιο αλλά με ένα διαφορετικό story. Για παράδειγμα βοηθήστε την μικρή να γεμίσει τον κουμπαρά/καλάθι της έτσι ώστε να βοηθήσει άλλα παιδάκια που δεν έχουν αυτά που έχει το ίδιο που είναι ίσως είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα. Ίσως αντί για νομίσματα να συλλέγει φρούτα, φαγητό και να τα στέλνει σε χώρες που δεν έχουν. Ίσως στο story τα level να είναι ένας παγκόσμιος χάρτης που να συλλέγει αντικείμενα… Συνέχεια »

Παναγιώτης

Καλή επιτυχία στον developer.
Καλό θα ήταν κάθε μήνα ή εβδομάδα να διαλέγετε έναν Έλληνα developer και να διαφημίζετε μια εφαρμογή του… και ας μην είναι φίλος του techblog….

Theo Thunder

Φοβερό app!!
Υ.Γ.: Ακόμα δεν μπορώ να πιστεύσω ότι κέρδισα την πρόσκληση για το inbox!! Πρώτη φορά στην ζωή μου κερδίζω κάτι, ακόμα και αν δεν είναι τόσο πολύ σημαντικό!! Ευχαριστώ Κώστα που υπάρχεις και μαζί σου υπάρχει αυτό το υπέροχο blog!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.