Samsung Bada Developers Day, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Ζεστά φαίνεται να έχουν πάρει οι developers το νέο λειτουργικό σύστημα Bada και διοργανώνουν το 1ο Bada Developers Day την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Η ιστοσελίδα του Bada Developers Day δεν είναι η καλύτερη δυνατή και το υλικό δεν είναι αρκετό για να καταλάβουμε και να σας μεταφέρουμε περισσότερα. Το εγχείρημα δεν γνωρίζω αν έχει τις ευλογίες της Samsung Hellas ή πραγματοποιείται από ιδιώτες fans του Bada OS.

‘Οποιος και αν το διοργανώνει, είμαι σκεπτικός μιας και 10 μέρες πριν την πραγματοποίησή του και να μην έχει ακουστεί τίποτα, τι επιτυχία μπορεί να έχει; Εμείς να ευχηθούμε όπως και αν είναι, να τα πάει τέλεια.

www.samsungbada.gr/bada

, Samsung Bada Developers Day, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Με Bada OS κυκλοφορεί στη χώρα μας το Samsung Wave ενώ σύντομα αναμένεται το Wave S7230 και άλλα smartphones.

Kudos to KostasK

update 27/10/2010
Σήμερα λάβαμε και το Δελτίο Τύπου της Samung Hellas για το Bada Developers Day.
Το μεταφέρω αυτούσιο.

– Η Samsung Electronics Hellas διοργανώνει την ημερίδα Samsung Bada Developers Day και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν από κοντά το νέο λειτουργικό της σύστημα για smart phones “Samsung Bada”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2010 και ώρα 12:00, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Athens City Center και απευθύνεται σε προγραμματιστές εταιρειών αλλά και ιδιώτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη νέα πλατφόρμα Bada της Samsung, καθώς επίσης να ενημερωθούν πως μπορούν να αποκτήσουν πιστοποίηση για τις εφαρμογές τους.
Η πλατφόρμα Bada (bada = κορεατική λέξη που σημαίνει «ωκεανός») αποτελεί μια νέα πλατφόρμα για smartphones που επιτρέπει στους προγραμματιστές να αναπτύξουν εφαρμογές, πλούσιες σε χαρακτηριστικά, εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες των smart phones της Samsung. Η πλατφόρμα, εισάγει μια ποικιλία υπηρεσιών, μερικές απο τις οποίες αφορούν την κοινωνική δικτύωση, τη διαχείριση περιεχομένου, τις location-based υπηρεσίες, καθώς και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου (προσεχώς και στην Ελλάδα) και όλες με την υποστήριξη back-end servers Βada.
Στο πλαίσιο αυτό της ημερίδας τρεις εξειδικευμένοι Κορεάτες ομιλητές θα παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας και θα λύσουν κάθε απορία γύρω απο αυτήν. Για περισσότερες πληροφορίες για την ατζέντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.samsungbada.gr/bada/agenda.pdf.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο site: www.samsungbada.gr/bada.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos nikolaras

Samsung Hellas To οργανώνει και έχει στείλει ενημέρωση στο email των developers!!! αν και γενικά το bada θα θάβεται γενικά από site σαν αυτό και δεν καταλαβαίνω το λόγο!! Αν κάποιος πιάσει και ασχοληθεί θα δει πόσο καλό είναι!!!! Δεν έχω κάποιο όφελος που τα λέω αυτά απλά είμαι χρόνια χρήστης Symbian ο αδελφός μου έχει χ8 xperia με android 1.6 και σύντομα 2,1!!!! και συγκινώντας τα σαν λειτουργικά αν και μέχρι τώρα ήμουν άτομο που δεν μπορούσα να πιάσω touch!!! Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω σε τι υστερεί από τα άλλα Ος !!! Εφαρμογές? Ότι και να θέλω τα έχει!! Μσν ? Win Zip? Office? Browser >? Τα έχει και παρά πολύ καλά για ένα λειτουργικό που τώρα βγήκε!!!! Γιατί κάποιοι λένε για το android και αυτό έχει πολλά ελαττώματα!!!! δεν έχει βιντεοκλησεις !! και από οργάνωση δεν το είδα τόσο καλό!!! δεν έχω κάτι με τα λογισμικά απλά βλέπω ένα θάψιμο γενικά για το bada!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.