Samsung, Ποια “mid-range” κινητά θα λάβουν Android 4.4 KitKat;

Με την έλευση του Android 4.4 KitKat και του χαρακτηριστικού “Project Svelte”, η Google φιλοδοξεί να προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία Android για τους χρήστες και σε όσο περισσότερες συσκευές είναι δυνατόν στις low-end και mid-range κατηγορίες, και αυτό έχει κάνει αρκετούς χρήστες να ελπίζουν ότι ο κατασκευαστής του smartphone τους θα διαθέτει κάποια στιγμή την πολυπόθητη αναβάθμιση.

Υπό σκέψη είναι, σύμφωνα με μία διαρροή, η αναβάθμιση των συσκευών Samsung Galaxy S4 mini, Galaxy S III mini, Galaxy S Advance, Galaxy Ace 3, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Ace 2 και Galaxy Fresh από την Samsung.

Το Samsung Galaxy S4 mini είναι σίγουρο ότι θα λάβει την σχετική αναβάθμιση, ωστόσο δεν υπάρχει εγγύηση και για τις άλλες συσκευές που αναφέρονται ως πιθανοί δέκτες της αναβάθμισης Android 4.4 KitKat.

Samsung Android 4.4 KitKat, Samsung, Ποια “mid-range” κινητά θα λάβουν Android 4.4 KitKat;Samsung Android 4.4 KitKat, Samsung, Ποια “mid-range” κινητά θα λάβουν Android 4.4 KitKat;i-ace-3-galaxy-core-and-other-low-cost-devices/” target=”_blank”>Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tiamat

καλα με αυτα που ειδαμε φετος απο samsung ειναι καλυτερα μαλλον να μην παιρνουν αναβαθμισεις τα κινητα της γιατι τα καταστρεφει.

ρομπα εγινε !!!

Theo

Ας αλλάξει τακτική η samsung κι ας ξαναβάλει στο πρόγραμμά της το galaxy s2 το οποίο ήταν πριν 2,5 χρόνια η ναυαρχίδα της.Έλεος πια…αντιμετώπισα προβλήματα με τον tw στο s2 αλλά υποτίθεται ότι η 4.4 είναι πολύ πιο ελαφριά.Για τα άλλα κινητά ούτε λόγος..μην συγκρίνουμε s2 με core,fame και ace.

Theo

αντιμετώπισα*=αντιμετώπισε

RTRG

Μακάρι να πάρει και το s advance μηπως διορθωθει λιγο το θεμα με την μπαταρία και οι επανακινησεις χωρις λογο:/!!

Giorgos

Σιγα μην τη δωσει στο s advance…

RTRG

Δεν αποκλειεται κυκλοφορησε με ανδροιδ 2.3.6 και πηρε μονο μια και πηγε στο 4.1.2..τιποτα δεν αποκλειεται γτι ειναι ελλατωματικη η ενημερωση και υπαρχουν πολλα παραπονα..!!

Giannis

Ama den dosei sto galaxy s2 plus p ein 2013 modelo einai telios xeftila.. mallon eimai gia nexus 5

Sotiris

Μα καλά ποιον πανε να κοροϊδέψουν; Το s4 mini εχει πιθανότητες αλλά όλα τα αλλά δεν έχουν ούτε μια στο εκατομμύριο. Εδώ έχουμε εχουμε τόσο καιρό(galaxy s3 mini,αλλά και σε αλλά που αναφέρονται) που περιμένουμε την 4.2 μετά λένε θα πάρουμε την 4.3 και τώρα λένε ότι θα πάρουμε την 4.4 αλλά δεν τις είδαμε ποτέ και εχουμε μείνει ακόμα με την 4.1. Και αναγκάστηκα να βάλω το cyanogenmod. Οπότε τις γνωρίζουμε πολύ καλά αυτές τις συζητήσεις για αναβάθμισεις τις samsung και δεν θα πάρουμε… Και από ότι βλέπω έκανα πολύ άσχημα που πήρα το s3 mini για δεύτερο με την ανανέωση του συμβόλου μου!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ SAMSUNG!

RTRG

Αν δεν παρει το s advance SAMSUNG ΤΕΛΟΣ!!:) ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ S3 MINI πρεπει να ΠΑΡΕΙ..γιατί το εχει ενας φιλος μ και κολλαει πλ..!!

tiamat

σωτηρη δες το απο τη καλη μερια. απο μια αποψη καλυτερα που δε πηρες αναβαθμιση γιατι θα στο κατεστρεφε η samsung το κινητο σου

μιχαλης

Δεν νομίζω να βρειτε καμια αλλη εταιρία που να δίνει αναβαθμίσεις σε πιο παλιά μοντέλα 2+ χρονων

Petros Liaropoulos

Galaxy S Advance????? Μακάρι!!!!!!

Sotiris

Tiamat δίκιο έχεις σε αυτο που λες, εγώ όμως ο μόνος λόγος που ήθελα( διότι δεν με ενδιαφέρει πια) την αναβάθμιση ειναι επειδή το κινητό με την 4.1 κολλάγε απίστευτα και μόνο που το είχα ανοιχτό έκανε επανεκκινήσεις μόνο του δηλαδή έλεος!

t5tg

στο s advance μια μας λενε για 4.2 μια για 4.3 εεε τωρα ελπιζω να παρει την 4,4

kostis

Ρε παιδια δεν εχω διαβασει πουθενα εμας που εχουμε το S4 Active…..εμεις τι θα παρουμε…?

forneverarrow

Και εγω στο S3 mini ακομα την 4.2 περιμένω αλλα κατα 100000% θα μείνω στην 4.1.2… Και η Samsung έφαγε άκυρο όπως και η HTC πέρσι. Με βλέπω σιγά σιγά για Nexus ή iPhone. Όπως πάμε, μόνο αυτά θα παίρνουν update της προκοπής απο εδώ και πέρα.

ed

Για τη samsung μιλάμε… Η εταιρία που αφού σου πουλήσει μετά σε έχει γραμμένο… Μακάρι να γίνει αλλά είμαι απαισιόδοξος. Και αμα είναι να τη βγάλει και να είναι προβληματική, άστο καλυτερα. Άσε που μέχρι να τη βγάλει, επειδή είναι samsung, θα έχει βγει το android 6.4 “galaktompoureko” …

konstantine73

Άντε να δούμε….λυπάμαι που πλέον δεν μπορώ να ποστάρω με το Νικ kostis, είμαι ο πρώτος που το έκανα χρήση…

Konstantinos K.

Τελικά Καλά έκανε και δεν την έκανε τόσο καλή την JB για το S Advance!!!
Προσωπικά το περίμενα… 😉

στελιος

Αντι να την δωσει σε s2 s plus και τα σχετικα. παει και τα δινει σε fame kai ace αν ειναι δυνατον.!
Κατοχος S3

keysmith

Παιδιά με το συμπάθιο δλδ, αλλα γιατί τρελαίνεστε για μικρές αναβαθμίσεις αν θα τις πάρετε ή όχι; Αμα η συσκευή σας πάει καλά με το firmware που έχετε γιατί τρελαίνεστε αν έχετε την 4.1 και όχι την 4.2 ή την 4.3; Αντε να το καταλάβω για την 2.3 στην 4.ΧΧ (που και πάλι) αλλα από την 4.2 γιατί δεν πάτε στην 4.4 τι ακριβώς σας νοιάζει; Ποιες είναι οι διαφορές που τόσο αξίζουν να στεναχωριέστε, έχετε δει; Εγώ διάβαζα τις προάλλες ένα άρθρο με τις “διαφορές” και δεν εντόπισα τπτ σπουδαίο. Ασε που όσα έχει πει (πχ και καλά, καλύτερη μπαταρία στην 4.4) δεν τα έχουμε δει στην πράξη ακόμα..

Το άλλο πάλι “θα πάρω iphone γιατί η summy δεν βγάζει ανανεώσεις”, συγνώμη αλλά είναι πιο αστείο. Δηλαδή φίλε μου θα πας σε ένα λειτουργικό (IOS) που ούτε μια φωτογραφία με ΒΤ δεν σε αφήνει να στείλεις/λάβεις γιατί η sumy δεν αναβαθμίζει το SIII από 4.1 σε 4.2?!? Και τι έγινε; Θέλω να πω μην ψυχαναγκάζεστε με τις αναβαθμίσεις. If it works don’t fix it 😉

ed

Φίλε @keysmith, συμφωνώ μαζί σου. Προσωπικά το πρόβλημα μου δεν είναι αν θα πάρει την 4.4 η συσκευή μου (S advance), αλλά αυτό που με προβληματιζει είναι ότι μου έδωσε την 4.1.2 με πολλά μα πάρα πολλά bugs και δεν βγάζει minor updates για να τα διορθώσει. Ας μείνει με αυτή αλλά τουλάχιστον να τη δουλεύει.

tiamat

βροχη βλεπω τα παραπονα για τη samsung. απορω με τις αντοχες σας .στη θεση σας θα τους ειχα ταραξει στα παραπονα,αλλα βεβαια που να τα κανεις θα μου πεις. να πας στη κορεα πεφτει λιγο μακρια…

τιποτα παιδια, nexus να βρειτε την υγεια σας!!…ολοι οι αλλοι ειναι μπαζα!!!

kwnstantinos

Συγνώμη να κάνω μία ερώτηση!? Γιατί δεν αναφέρομαστε καν στ galaxy s3 ??παιδιά μοντέλο ναυαρχίδα του 2013!! Για εμένα αν δεν την δώσουν δν ξανά δίνω λεφτά στην Samsung!!Γιατι αποκλείουμε έτσι μια τέτοια συσκευή!?!?

χρηστος

Μακαρι να παρει το s advance

Aleo

Δεν ξερω απο που προερχεται αυτη η κλαψα απο πολλους εδω για τις αναβαθμισεις της Samsung..Προσωπικα μετα απο Sony,Huawei και LG πηρα το Galaxy S4 φετος και στους 7 μηνες εχω παρει 15-20 αναβαθμισεις και ολες προς το καλυτερο..Αν κατι ειναι που με εξεπληξε ευχαριστα στην Samsung ειναι οτι δινει συνεχως αναβαθμισεις στα κινητα της μικρες η μεγαλες

Konstantinos K.

Θα τις δώσεις ρε παιδιά μην αγχώνεστε…
Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς… 😉

Dimitris V.

Ειδα στην 2η φωτογραγια οτι μαλλον θα αναβαθμηστει το samsung galaxy core i8262…Ισχυει και για το samsung galaxy core i8260 ή οχι;

Γιωργος

Πρεπει να την παρει το Ace 2 οπως και το Ace 2 NFC το οποιο εχω οχι τοσο για την αναβαθμιση οσο γιατι η 4.1.2 ειναι μαπα εχει πολλα freezes bugs και δεσμευει παρα πολλη ram oποτε επιβαλεται να την παρει οπως και το s advance για τον ιδιο λογο διαφορετικα ουτε μας ενοιαζε αν την επαιρνε αν ηταν καλη η jellybean!

γιωργος

παιδια μπορω να διαθεσω μεχρι 250 ευρω ποια συσκευη μου προτεινετε ευχαριστω !

Γιωργος

Αφου θα δωσεις το 250αρι βαλε κανα 50αρι ακομα και παρε το s4 mini η το s3 απο skroutz!

ed

@γιωργος θα σου πρότεινα Lumia 920 ή Xperia SP. Έχουν καταπληκτικές δυνατότητες και είναι τα καλύτερα στο λειτουργικό τους μέχρι 250.

marinos

Γεια σας εγω εχω το sasmung galaxy s4 mini και καλυτερο απο sony xperia sp και lumia 920 τωρα δεν ξερω εσεις ειδικα εσυ ed

alex vour

μη λέμε και ότι θέλουμε, η σάμσουνγκ έχει καλό update cycle, προφανώς το σ2 σας είναι καλύτερο από το σ3 μίνι μου και άλλα σε αυτή τη λίστα αλλά δεν μπορεί να αναβαθμίζεται για πάντα. αν δώσει στα κινητά αυτά και δη το σ3 μίνι που δεν έχει λάβει ούτε ένα update και έχει και “σ3” στο όνομα του θα είναι κίνηση ματ, αλλιώς έχει να χαθεί κάμποση πελατεία. καιρός είναι να αρχίσουν οι καταναλωτές να εκδικούνται κακή υποστήριξη

Κωστής Π.

Παιδιά , εγώ έχω το s advance, το οποίο παρεμπιπτόντως μπορει να έχει χαρακτηριστικά s3mini και ace 3, αλλά μετά την αναβάθμιση “πετάει” και η αποδοση του ειναι πολυ καλυτερη, η οποία μπορεί να συγκριθεί και με το s4!!!!Φανταστείτε να πάρει kit kat!!!!

dimitRis

εδω δεν εχω παρει 4.2(core), θα παρω 4.4??

Konstantinos K.

Κωστής Π. σε ποια αναβάθμιση αναφέρεσαι;

χρηστος

Μακαρι να αναβαθμιστη το samsung galaxy s advance

Γιάννης

Κωνσταντίνε το core σου μάλλον είναι single sim GT-8260.αναβαθμίσει για 4.2-4.3 και 4.4 παίρνει μόνο το Duos GT-8262

καλό αυτό πάντως που οι samsung δίνει αναβάθμιση σε κιτ κατ σε τόσες άπω της συσκευές της

nash

Ξέρουμε εαν και ποτε θα παρει το S4 mini GT – I9195, την ΚιΚατ 4.4 ? Στο S4 μου την πηρα χθες.

Λευτέρης

Το Samsung galaxy s4 active θα αναβαθμηστει σε android 4.4;

Λέανδρος

Εγώ έχω το core(I8262) και από όταν το πήρα (δηλαδή πριν 8 μήνες) ακόμα στο 4.1.2 είναι.Η Samsung μόνο στα πιο καινούρια μοντέλα δίνει πολλές αναβαθμίσεις.Κρίμα δεν είμαστε και εμείς!

Λέανδρος

Γεια σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.