Flow, η Samsung έφτιαξε το αντίστοιχο Continuity της Apple

H Samsung ασχολείται με την κατασκευή διάφορων συσκευών από smartphones, wearables μέχρι και τεράστιες οθόνες τηλεοράσεων. Αυτό που επιχειρεί να κάνει τώρα είναι να συνδέσει αυτές τις συσκευές μεταξύ τους. Στο Samsung Developer conference, παρουσίασε ένα νέο feature το οποίο ονομάζεται Flow και είναι το αντίστοιχο του Continuity της Apple.

To νέο Flow feature σου επιτρέπει να έχεις όλες τις συσκευές σου συνδεδεμένες, smartphone, tablets, smartwatches, PC και τηλεόραση. Έχει τρία features Transfer, Defer και Notify.

Με το Transfer μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα από τη μια συσκευή στην άλλη όπως για παράδειγμα όταν βλέπεις φωτογραφίες αλλά μπορείς και να μεταφέρεις μια βιντεοκλήση από το το tablet στο κινητό σου.

Το Defer σου επιτρέπει να σταματήσεις αυτό που έκανες και να συνεχίσεις από εκεί που έμεινες στην ίδια συσκευή ή σε διαφορετική. Αν για παράδειγμα έχεις ένα αρχείο που ξεκίνησες να επεξεργάζεσαι από το κινητό σου μπορείς να πας να συνεχίσεις από τον υπολογιστή ή αν έβλεπες μια ταινία στην τηλεόραση μπορείς να σταματήσεις και να τη συνεχίσεις αργότερα από το κινητό.

Τέλος, με το Notify θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις σε όλες σου τις συσκευές, όπως γίνεται για παράδειγμα με το iPhone το οποίο χτυπά στο iPad και τον Mac. Μπορείς να λαμβάνεις notificatios για κλήσεις και μηνύματα από την οθόνη της τηλεόρασης σου όταν έχεις το κινητό στο αθόρυβο ενώ θα σου έρχεται ειδοποίηση μέσω όλων των συσκευών όταν έχεις χαμηλή μπαταρία σε κάποια από αυτές τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί πότε δια διαθέσει η Samsung το νέο Flow feature.

samsung flow, Flow, η Samsung έφτιαξε το αντίστοιχο Continuity της Apple

samsung flow, Flow, η Samsung έφτιαξε το αντίστοιχο Continuity της Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Apple αντιγράφει Samsung: 100 σχόλια
Samsung αντιγράφει Apple: 1 σχόλιο

Οποίος κατάλαβε καταλαβε

Steve Kaka

Την Samsung περίμενε η Google και το Android…

Τομ

Ωραιο αυτο αλλα μην ξεχναμε οτι η apple ειναι και εταιρια software και εχει ενα λογισμικο το οποιο προμοταρει χρονια τωρα και το χει φτιαξει απο την αρχη για αυτο ακριβως τον λογο. Την συνενοηση δηλαδη των συσκευων. Ουσιαστικα mac, iphone, ipad ειναι ενα. Ενας κατασκευαστης ενα λειτουργικο. Η samsung πως θα το πετυχει αυτο; Ασε που στους υπολογιστες η samsung ειναι αρκετα πισω και δεν πουλαει τοσο πολυ. Και επισης οι υπολογιστες εχουν windows. Επομενως τι μενει συνενοηση μεταξυ tablet και κινητου; Που για μενα δεν αξιζει καν να παρεις android tablet για πολλους και διαφορους λογους αλλα αλλο αυτο.

Δεν ξερω περιεργα τα ακουω ολα αυτα. Δεν ξερω τι εχει σκοπο να κανει η sammy παντως οπως και τα περισσοτερα features της μαλλον θα ειναι λειψο μισοτελειωμενο και clunky που λεει και ο λαος.

Andrew

Κατι που η Microsoft εχει και αφτή… αλλα που να το ξερουν ολοι με παροπιδες

Αλέξανδρος

@Tom επειδή σε βλέπω πολύ θάβεις τα android tablets δεν μας λες ΕΝΑΝ από τούς πολλούς και διάφορους λόγους που δεν θα τα προτιμήσεις;
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πως θα τα καταφέρει η Samsung αλλά λογικά θα παρέχει δικές της εφαρμογές-Υπηρεσίες στα Windows που θα συνεργάζονται με τις συσκευές της. Καλή φάση αρκεί να λειτουργεί καλά.

Παναγιώτης

Καλά μην το κράζουμε από τώρα. κάτσε να βγεί με το καλό και βλέπουμε.

Τομ

Αλεξ κυριως για το οτι το app store εχει πολλες περισσοτερες εφαρμογες για χρηση σε ταμπλετα. Στο google play δεν ειναξ ετσι. Εχεις επιλογες αλλα οχι τοσες. Μετα ειναι το οτι αν τα αντροιντ κινητα τα παρατανε γρηγορα οσον αφορα τα os update στις ταμπλετες ειναι ακομα χειροτερα! Μετα ειναι και η μπαταρια οτι τα ipad εχουν πολυ καλη κλπ κλπ αλλα οι πρψτοι δυο λογοι που ανεφερα ειναι οι σημαντικοι.

Το io pad με παιδεψε πολυ με το γεγονος οτι δεν παιζει ηχο ac3 αλλα το ελυσα. Εψαξα αρκετες μερες αλλα βρηκα λυση αξιοπιστη χωρις να πληρωσω για εφαρμογη που μπορει τωρα να υποστηριζει αλλα στο επομενο update της πολιτικης της apple να παρει μπουλο. Γιατι γινεται αυτο. Εχουν θεματα και τα ipad αλλα για μενα αν θες ταπλετα για τις εφαρμογες και οχι για το ιντερνετ και το mwdia consumption μονο οι αντροιντ ταμπλετες δεν αξιζουν καθολου.

Chris

¨Οταν το μηλο όλως κυκλοφόρησε ταμπλετοτηλέφωνο το οποίο άρχισε η samsung τότε σιγή. ότε κανένας δεν έκανε παράπονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.