Samsung Galaxy Note 3 update, φέρνει features του S5, Download Booster-KNOX 2

To Samsung Galaxy Note 3 άρχισε να παίρνει ένα update το οποίο του δίνει κάποια από τα features τα οποία μέχρι σήμερα είχε το Samsung Galaxy S5. Το νέο update έχει βγει ήδη σε επιλεγμένες αγορές, όπως της Αγγλίας και είναι διαθέσιμο για το Note 3 με τον Snapdragon 800. Τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το update είναι το KNOX 2.0.

To KNOX είναι βασικά μια πλατφόρμα η οποία αυξάνει την ασφάλεια του τηλεφώνου σε όλα τα επίπεδα.

Το άλλο νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στο Galaxy Note 3 είναι το Download Booster, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν αρχεία πολύ γρήγορα συνδυάζοντας την 4G LTE σύνδεση του Note 3 με το Wi-Fi. Η παραπάνω ταχύτητα μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμη στην περίπτωση που θες να κατεβάσεις κάτι αλλά δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου.

Το νέο Galaxy Note 3 firmware είναι 185MB και θα έρθει με over the air update. Θα βγει σταδιακά για τις υπόλοιπες αγορές εκτός Αγγλίας, τις επόμενες εβδομάδες.

, Samsung Galaxy Note 3 update, φέρνει features του S5, Download Booster-KNOX 2

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Ξέρουμε τίποτα για s4?

lp

Αφού κάνει τον κόπο γτ δεν μας δίνει και το UI..

jimo

το λεγομενο downloadbooster το iphone παιδια το εχει απο την μερα που βγηκε το Ios 7 για κοιταξτε το λιγο !!

-πριν βιαστει κανεισ να πει οτι εκανε κατι καινουριο η samsung !!!

nick2010

KNOX 2 ???

Α, κατάλαβα…

Theodore

Γιατι,100στάρι κανουν;Η μηπως ειπε η εταιρια οτι εσπασε παγκοσμιο ρεκορ;Εκανε απλως μια αλλαγη,so what;
Εγω παντως εχω το Note 3,και οταν βλεπω κανα αιφον γελαω.Σκεψου λεω να το ειχα παρει, και να ηθελα να διαβασω κειμενα με την τερααστια οθονη του.Θα ειχα παει για αλλαγη στα γυαλια μου σιγουρα.

gm

Κι εγώ theodore καπως ετσι την “πάτησα” Δοκίμασα το note3 του αδερφού μου ένα απόγευμα ενω είχα το 4s και τα είδα όλα. Όταν το δοκιμάσεις, δε γυρίζεις πίσω. Προτείνω σε όποιον είναι τόσο σίγουρος για τη συσκευή του, να το…δοκιμάσει.

Theo

Αν και δεν εχω αϊφον δεν νομιζω να εχει download booster, δεν το γνωριζω αυτο. Απο την αλλη ρε σαμσουνγκ, να βγαζεις καθε φορα update σε συγκεκριμενη χωρα και μετα απο εβδομαδες να την δινεις κι αλλου, εχει καταντησει αηδια. Ξερω αυτο ειναι το αντροιντ αλλα πρεπει να αλλαξει σε αυτο το θεμα και δεν ξερω γτ δε το κανουν. Επισης ενα δευτερο αρνητικο, σαμσουνγκ ζητησες 800 ευρω για το note 3 και πολλα εκατομμυρια εκει εξω σε ολοκληρο τον πλανητη σου τα εδωσαν και συνεχιζουν να επιλεγουν τις συσκευες σου, οποτε δωσε το νεο ui και τον νεο launcher του s5 κι ασε τις μισες αναβαθμισεις. Δεν γινεται περσινα κινητα οπως το s4 και το note 3 να μην παρουν το νεο ui. Δλδ καθε χρονο πρεπει να δινουμε λεφτα και το καινουριο μοντελο ? Ειναι ξεφτιλα αυτο. Απορω τοσα ατομα που τους κραζουν, δεν βαζουν μυαλο ? Τα παραπονα των πελατων τα ακουνε ποτε ?

michalis

ΝΟΤΕ 3:
ΘΕΤΙΚΑ: Aμέτρητα……όπως λένε και παραπάνω αν κάνεις το λάθος και πιάσεις το Note 3 στα χέρια σου ενω έχεις iphone απλά κλαίς τα λεφτά που έσκασες και οταν ξανασκάσεις λεφτά κοιτάς τον ανταγωνισμό πλέον και δεν πας τυφλά να τα σκάσεις σε κινητό που δεν κάνει ούτε τα βασικά. Απο τα χιλιάδες του Note 3 μόνο το 4Κ video να βάλεις αποτελεί λόγο προτίμησης χωρίς όοοοοολα τα άλλα.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Ναι πράγματι πρέπει να το κάνουν σαν το galaxy S5 και οχι να περιοριστούς σε 2-3 καλούδια….μιλάμε για ναυαρχίδα και η πελάτες ζητάμε update και ας ήταν άριστο με την stock.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μην αγοράζετε τυφλά και πετάτε τα λεφτά που με κόπο βγάζετε….εγώ αν το επόμενο note δεν ακολουθεί την αντίστοιχη έκπληξη που παρέχουν τα προηγούμενα δεν θα πάω σε samsung αλλα σε LG G3 η πχ ONE+ η και iphone αν γίνει έτσι όπως πρέπει…..μην κολλάτε με τις διαφημίσεις η το τι έχουν όλοι οι άλλοι. Δείτε κανένα review!!!!

nick2010

Άραγε αυτή τη φορά θα αφήσει με το kitkat το ART runtime ????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.