Samsung Galaxy S4, Με ανανεωμένο TouchWiz η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat

Ένα screenshot που διέρρευσε από Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) που τρέχει Android 4.4 KitKat δείχνει ότι η Samsung ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στον σχεδιασμό του περιβάλλοντος χρήσης TouchWiz Nature UX. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από πάροχους -στις ΗΠΑ- η διανομή Android 4.4 KitKat για το Samsung Galaxy S4 θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα.

Η εταιρεία επανασχεδίασε το UI στην σειρά “PRO” των tablets που παρουσίασε στην πρόσφατη έκθεση CES. Το νέο περιβάλλον εργασίας ονομάζεται Magazine UX και λογικά θα το δούμε στο νέο Samsung Galaxy S5.

Είναι πολύ πιθανό μέχρι τότε, να πάρουμε μία καλή γεύση -αν όχι στην ολότητα του – από το νέο UI στο Samsung Galaxy S4. Εκτός από το σχετικό screenshot που διέρρευσε, ένα ακόμη δείχνει τις επιδόσεις του κινητού με την νέα αναβάθμιση στο AnTuTu benchmark.

Samsung Galaxy S4, ανανεωμένο TouchWiz η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat, Samsung Galaxy S4, Με ανανεωμένο TouchWiz η αναβάθμιση Android 4.4 KitKatSamsung Galaxy S4, ανανεωμένο TouchWiz η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat, Samsung Galaxy S4, Με ανανεωμένο TouchWiz η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Prototype

Όπως έχω ξαναγράψει κάθε αλλαγή-ανανέωση στο tw τς Samsung είναι καλοδεχούμενη.Γιατί σαν χρήστης Samsung συσκευής λέω ότι έχει κουράσει..Ένα lifting καλό θα κάνει!

Χρηστος

@Prototype +1.Γιωργο να ρωτησω αν γινει και στο s3 η πολλά ζηταω??

Sotiris

Επιτελους !! Μια αλλαγη χρειαζεται σιγουρα, ανανεωση !!

Panagiotis G

https://www.sammobile.com/2014/01/10/exclusive-i9505xxufna1-leaked-android-4-4-2-kitkat-test-firmware-for-galaxy-s4-gt-i9505/

δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα το ίδιο άσχημο UI μου φαίνεται!

Darth

@Panagiotis G βασικά ακριβός το ίδιο είναι με μερικά εικονίδια να έχουν αλλάξεις και κάτι χρώματα κάπου κάπου και το πνεύμα του froyo να κυριαρχεί

Aris

Πρώτα σε S4 και στην συνέχεια σε Note3?

theo

ρε πεδιά χωρίς να θέλω να σας την πω η κάτι, γιατί απλά δεν κατεβάζετε απλά ένα νέο launcher? υπάρχουν πολύ ωραίοι στο play store. εγώ προσωπικά βαριέμαι γρήγορα την εμφάνιση του κινητού και κάθε 2-3 μήνες αλλαζω launcher.
φιλικά πάντα

Λευτέρης

Καλή ιδέα theo αλλά καίει γρήγορα τη μπαταρία και επίσης έχει κάποια μικρά κολλήματα σε κάποια κινητά χωρίς καλό επεξεργαστή.Ασε που έχω πολλούς φακέλους και οταν βάζω launcher χάνονται όλοι και πρέπει να τα φτιάχνω από την αρχή!:P

Merkouris

Ρε παιδιά, υποτίθεται ότι η αναβάθμιση γίνεται για να πάει πιο γρήγορα το κινητό…Εμένα το δικό μου με Android 4.3 βγάζει στο Antutu 29612 score !!

σταυρουλα

καλα υπαρχουν τοσο μαγαλες διακυμάνσεις? το δικο μου βγαζει 23650

Darth

@theo να ηταν μονο launcher………. ολοο to UI είναι κακάσχημο (froyo style) κακογραμμένο (σε βαθμό να μην τρέχει ουτε με 2gb ram και 4 πύρινο)

να ήταν μόνο launcher……..

Καλά για το bloatware δεν σιζιταμε καν sony και samsung είναι king of the bloatware

nick2010

Τελικά όλο και περισσότερο πιστεύω ότι η 4.4. είναι πιο φούμαρο από χρήσιμη…

Σε μένα με Note 3 το antutu στο 4.3 μου δίνει πιο πολύ και από τη δική του στάνταρ μέτρηση για το Note 3 (36017) !!!

Άσε που νομίζω ότι το TW μπορεί να καλυτερεύσει μόνο όταν σταματήσει να είναι TW… To μόνο καλό του, IMO, η χαμηλή κατανάλωση.

σταυρουλα

Εγω δεν ειχα ακουσει τα sony για τοσο πολλες προεγκαταστημενες αχρηστες εφαρμογες κ μεγαλο χωρο στη Ram.Ισχυει οντως αυτό?

theo

παιδιά εγώ δούλεψα samsung το touch wiz για λίγο και το απεχθάνομαι. γιαυτό η μόνη λύση (κατ’εμένα) είναι nexus ή custom rom! δοκιμάστε πάντως και το google experience launcher εγω το έβαλα στο κινητό μου (lg nexus 4 )και τρέχει πολυ ωραία (και το κινητό το έχω underclocked). όσο για μπαταρία δεν έιδα διαφορά

Ultra^so

Haters gona hate. Σε όποιον δεν αρέσει το Touch Wiz υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικοί launcher που μπορεί να επιλέξει και να κάνει το περιβάλον όπως το θέλει από το να κακολογεί το πόσο κακός είναι ο launcher της μιας εταιρίας ή της άλλης.

μιχαλης

Το θέμα δεν είναι ο launcher αλλα γενικος το TW . Είναι παρα πολύ βαρύ και κολαει, σπάνια μεν, στο note 3 με 3gb ραμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 4.4 KitKat Google

Προειδοποίηση ασφάλειας για όσους έχουν παλιότερο Android smartphone

Οι χρήστες Android με παλαιότερες συσκευές λαμβάνουν ειδοποίηση ότι θα διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο hacking από την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4: Αποζημίωση 10 δολάρια θα λάβουν οι κάτοχοι για τα fake benchmark

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια οφείλει στους κατόχους Samsung Galaxy S4 αποζημίωση για τα ψεύτικα benchmarks που είχε παρουσιάσει το 2013.

Smartphones Android Lollipop Samsung Samsung Android Smartphones

H Samsung Φινλανδίας επιβεβαιώνει Lollipop για Galaxy S4, Note 2

H Samsung Φινλανδίας φέρνει καλά νέα για τους κατόχους προηγούμενων ναυαρχίδων της Samsung και την αναβάθμισή τους στο νέο Android Lollipop. Έχει δημιουργήσει μια σελίδα η οποία έχει πίνακα με λεπτομέρειες για τα επόμενα udates των συσκευών. Δείχνει ότι Samsung Galaxy Note 4 και Samsung Galaxy Note 3 θα αναβαθμιστούν σε Lollipop, πράγμα το οποίο […]