Samsung: H στενή συνεργασία με τη Microsoft φέρνει Office Apps σε tablet

Από τη στιγμή που έλυσαν τις διαφωνίες τους Microsoft και Samsung, ξεκίνησαν την στενή συνεργασία. Πριν από λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκαν επίσημα τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge τα οποία έρχονται με προ-εγκατεστημένα Skype, OneDrive και OneNote.

Μετά την κίνηση αυτή, η Samsung ετοιμάζεται να φέρει προ-εγκατεστημένο το Office σε κάποια από τα Android tablet της. Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive και Skype θα ξεκινήσουν να έρχονται σε ορισμένα tablet μέσα στο πρώτο μισό του 2015.

Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις υπηρεσίες αυτές και όπως αναφέρθηκε κατά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας, οι επαγγελματίες που θα αγοράσουν τα tablet της Samsung θα έχουν πρόσβαση σε τρεις εκδόσεις του Office 365, Business, Business Premium και Enterprise.

Επιπλέον, με αφορμή την ανακοίνωση μαθαίνουμε ότι οι κάτοχοι Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge θα έχουν επιπλέον 100GB για δυο χρόνια στο OneDrive, κάτι το οποίο θα εκτιμηθεί από τη στιγμή που οι δυο νέες ναυαρχίδες δεν έχουν υποδοχή για κάρτα microSD.

samsung tablet microsoft office, Samsung: H στενή συνεργασία με τη Microsoft φέρνει Office Apps σε tablet

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Έτσι μάλιστα, 100gb και το office της ms. Χαλάλι την m-sd. 32gb είναι καλός χώρος για εφαρμογές, σημειώσεις και για κανα παιχνίδι.
Για να μη παρεξηγηθώ δε συμφωνώ στο να μη υπάρχει sd στο κινητό (με αυτά τα λεφτά που ζητάει η Sammy 64gb έπρεπε να είχε) που προσωπικά δύσκολα θα έπαιρνα κινητό χωρίς υποδοχή για sd αλλά τουλάχιστον κάτι είναι και αυτές οι υπηρεσίες.

Panos7GR

Η Tab Pro σειρά σιγά-σιγά αποκτά λόγο ύπαρξης.

NtinosMD

Χρησιμοποιω ηδη PowerPoint και Word στο note 10.1 2014 … για productivity on the go οτι καλυτερο. Ωραια κινηση παντως η συνεργασια με την MS !

Tom

Μια χαρα, να πω ομως και την άποψη μου, ότι δηλαδη βρίσκω την mobile έκδοση του office λιγο δύσχρηστη. Προσωπικά εχω βολευτεί με third party εφαρμογές που ειναι πιο βολικές στην χρηση και εχουν και μια χαρα features.

γιαννης ελιζογλου

να ρωτησω ρε παιδια.. οταν περασουν τα 2 χρονια του onedrive τι γινεται ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.