Samsung Galaxy S8: Θα έρθει με νέα AI ψηφιακή βοηθό

Η Samsung ανακοίνωσε αυτή την Κυριακή ότι, το επερχόμενο Samsung Galaxy S8 θα έχει μια νέα ψηφιακή βοηθό με τεχνητή νοημοσύνη. Με αυτή την κίνηση, η Samsung ελπίζει να κερδίσει το έδαφος που έχασε με το Samsung Galaxy Note 7.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Samsung ανακοίνωσε την αγορά της Viv Labs Inc, εταιρεία η οποία έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία Viv. Μάλιστα ο ιδρυτής της Viv Labs Inc, ήταν συν-δημιουργός της Siri, της Apple. Η Samsung, θέλει να συμπεριλάβει την ψηφιακή βοηθό Viv στα Galaxy Smartphones, τις οικιακές και wearable συσκευές της.

Η Samsung στηρίζει τις ελπίδες της για ένα καλύτερο μέλλον, στις πωλήσεις του Samsung Galaxy S8, ύστερα από την περιπέτεια με το Samsung Galaxy Note 7, το οποίο κόστισε στην Samsung αρκετά δισεκατομμύρια. Οι αναλυτές λένε, ότι το η επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα πρέπει να εντυπωσιάσει, για να κερδίσει πίσω τον κόσμο της.

Η Samsung δεν σχολίασε τι είδους υπηρεσίες θα προσφέρει η AI ψηφιακή βοηθός, όταν έρθει με το Galaxy S8, αλλά εκτός των άλλων θα επιτρέπει στους developers να χρησιμοποιούν third-party υπηρεσίες αδιάλειπτα.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Samsung, Rhee Injong, ανέφερε σχετικά με την ψηφιακή βοηθό, «Οι developers θα μπορούν να ανεβάζουν υπηρεσίες στην βοηθό μας. Ακόμη και αν η Samsung δεν κάνει τίποτα, όσες περισσότερες υπηρεσίες συσχετίζονται με την βοηθό μας τόσο πιο έξυπνη θα γίνεται».

Η Samsung με την κίνηση αυτή ελπίζει να καταφέρει να ξεχωρίσει από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Με όλες τις μεγάλες εταιρείες, όπως την Apple, Microsoft και Google, να έχουν ήδη την δικιά τους ψηφιακή βοηθό, η Samsung θα πρέπει να δείξει κάτι ανώτερο. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει.

Samsung Viv Assistant Viv Labs Inc Samsung galaxy s8 AI, Samsung Galaxy S8: Θα έρθει με νέα AI ψηφιακή βοηθό

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

Ναι ας ελπίσουμε αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να ζήσουμε χωρίς την έξυπνη ψηφιακή βοηθό που δεν υποστηρίζουν την Ελλάδα ούτως ή άλλως

KnightRider

Ρε Samsung απλά βάλε καλύτερο Hardware και επιτέλους λίγο καλύτερα μικρόφωνα μπας και έχουμε καθαρή ηχογράφηση

Κώστας Ζ.

@knightrider,αν χρησιμοποιείς Viber και εννοείς αυτό, τοτε άλλαξε σε whatsapp.Εγυημενα 100% καλύτερη ηχογράφηση. Αν όχι, και εννοείς γενικά την ηχογράφηση (πχ όταν τραβας βίντεο) τότε μάλλον θα έχεις δίκιο.

NikosAr

Τι να πω … μεγάλη καινοτομία … ναι αυτό λείπει, σίγουρα να είναι καλά οι αναλυτές … ένα μεγάλο μπράβο !

Jimmyad

Δλδ κάνει μπαμ ότι το techblog προωθεί την Samsung και είναι υπέρ της
“Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει “

John

Δηλαδη τι θα πρεπει να γραφει “ελπιζουμε να ειναι χαλια”; Πλακα εχετε ορισμενοι.

manolis

μπα δε νομίζω να βοηθήσει και πολύ η βοηθός… αν και πουλάει πολύ αυτό στις USA!!!!

bezilys

για να δούμε….

Αστέριος Στέλιος

Δηλαδή για να καταλάβω θα είναι τόσο έξυπνη η ψηφιακή βοηθός που αν πχ ήταν εγκατεστημένη στο ΝΌΤΕΣ7 θα έκανε αντίστροφη μέτρηση για το μπουμ & έτσι θα γνωρίζαμε ακριβώς τι ώρα θα σκάσει ? ??
Χωρίς πλάκα τι να την κάνω αν δεν υποστηρίζει ελληνικά? ??
Η Samsung και η κάθε Samsung ξέρει πολύ καλά τι θέλει ο καταναλωτής όπως ξέρει και τι έχει έτοιμο στα συρτάρια της …ας πούμε είναι θέμα συμφωνίας του cartel των κατασκευαστών για το ποτε θα πάνε ένα ή δύο βήματα παρακάτω. ..

Expert. V

Εχεις δικιο φιλε απο πανω. Καθοντουσαν στο meeting room για brainstorming και λενε θα το χρησιμοποιησουν οι Ελληναρες τo assistant για να παραγγελουν φραπε? Οχι εε τοτε γιατι να το βαλουμε αχρηστο ειναι. Ανοιχτε λιγο τα ματακια σας δειτε τι γινεται στον κοσμο το ΑΙ δεν θα ειναι εδω σε 5 χρονια ειναι ηδη εδω και αυτοι φαινεται απο το οτι ολες οι μεγαλες εταιριες επενδυουν στο ΑΙ( google, Microsoft, Amazon, Apple, Intel, Qualcomm,etc.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.