Δευτέρα
09/02/2015

Skype: Αναβάθμιση φέρνει ανταλλαγή φωτογραφιών με offline επαφές

Η έκδοση 5.2 για το Skype σε Android κυκλοφορεί δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες με τις επαφές τους, είτε οι συνομιλητές βρίσκονται εντός, είτε βρίσκονται εκτός σύνδεσης. Η νέα έκδοση παρέχει βελτιστοποιήσεις, όπως πιο γρήγορη ανταπόκριση στο άνοιγμα των συνομιλιών, κυρίως όταν ανοίγονται μέσω της μπάρας ειδοποιήσεων και καλύτερη ποιότητα κλήσεων σε περιπτώσεις που το σήμα δεν είναι επαρκές.

Σε δηλώσεις της η Microsoft τονίζει: «Πάνε οι ημέρες που οι επαφές σας έπρεπε να είναι συνδεδεμένες την ίδια ώρα με εσάς για να ανταλλάξετε φωτογραφίες μέσω Skype. Με αυτήν την αναβάθμιση, μπορείτε να αποστείλετε φωτογραφίες στις επαφές σας στο Skype τις ώρες που εξυπηρετεί εσάς, ανεξάρτητα από την κατάσταση σύνδεσης των επαφών σας. Όταν ο συνομιλητής σας επιστρέψει στο Skype, οι φωτογραφίες που μοιραστήκατε μαζί του θα παρουσιαστούν όμορφα μέσα στην συνομιλία σας, είτε είστε εντός είτε εκτός σύνδεσης, δίνοντας σας την δυναότητα να συνεχίσετε εύκολα την κουβέντα σας»

Μπορείτε να κατεβάσετε ή να αναβαθμίσετε την εφαρμογή από εδώ.

slype android

Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


5 Σχόλια

 1. Ο/Η killerchris λέει:

  Σήμερα έκανα μια αναβάθμιση στην εφαρμογή στο iPhone 6 μου είναι το ίδιο;

 2. Ο/Η Sot11 λέει:

  Έχει μείνει αρκετά πίσω το Skype σε σχέση με viber, whatsapp, messenger.

 3. Ο/Η Νίκος λέει:

  Κανονικά δεν θα έπρεπε αυτή η αναβάθμιση να γίνει πρώτα στίς Windows Phone συσκευές, μιάς και το Skype είναι προιόν της ίδιας εταιρίας; Δεν καταλαβαίνω αυτές τις πρακτικές απο πλευράς Microsoft και μάλιστα την στιγμή που η Google την αγνοεί και δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε το Gmail στίς συσκευές της.

 4. Ο/Η ster λέει:

  Η έκδοση 5.2 για το Skype σε Android

 5. Ο/Η Spiros λέει:

  Επιτελους να και κατι σωστο απο το Skype.

  @Sot11

  +1

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.