Skype για Windows Phone 8.1, επικοινωνεί με την Cortana

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Windows Phone 8.1 στη Build 2014, η Microsoft ανακοίνωσε και κάποιες ενδιαφέρουσες αλλαγές στο Skype. Μια αλλαγή είναι ότι σου επιτρέπει σε οποιοδήποτε mobile app να αλλάζεις την κλήση σε Skype video call χωρίς να κλείνεις τη συνομιλία. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να είσαι σε στενή επαφή με την Cortana.

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να ζητά από την Cortana να καλέσει οποιαδήποτε επαφή υπάρχει στο Skype και η κλήση θα πραγματοποιείται αμέσως. Η Cortana θα περιλαμβάνεται σε ένα update που θα έρθει τους επόμενους μήνες. Προς το παρόν μπορείτε να δείτε τα παρακάτω videos.

, Skype για Windows Phone 8.1, επικοινωνεί με την Cortana

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thodoris

Όχι από Skype call σε βίντεο call, αλλά από κανονική κλήση (τηλεφωνικού δικτύου) σε skype video call.

Lefteris

Αυτά είναι τα χαζά της Microsoft άμα είναι να κάνεις κάτι τέτοιο καν το σωστά πρόσθεσε και native βίντεο κλήση! Εμένα το 90% των επαφών μου δεν έχει Skype και 2ον προφανώς αυτό απαιτεί και ίντερνετ! Τεσπα τώρα από το τίποτα καλό είναι και αυτό, πάντως σε αυτό το θέμα μόνο η Samsung κάνει κάτι και δεν πρόκειται να δούμε τίποτα από καμία άλλη εταιρεία το έχω πάρει απόφαση!

Grim-Ripper

Θα συμφωνήσω με τον Lefteris από πάνω περί του native video call, μου την δίνει που δεν το έχουν βάλει στα wp και στα android (μόνο η samsung το έχει και είναι μαζί με το touchwiz απ’ όσο ξέρω οπότε δεν μπορούμε να το βάλουμε σε άλλα android smartphones). Επειδή δεν τα πήγε καλά στην Αμερική το native video call έπρεπε να μην το βάλουν καθόλου γενικότερα 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Skype

Skype: Κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση με βελτιώσεις και νέες προσθήκες

Πλέον, το Skype on the Web μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τηλέφωνο ή tablet Android.

Software Microsoft Skype

Microsoft: Δεν εγκαταλείπουμε το Skype, το αναβαθμίζουμε

Η Microsoft δηλώνει την υποστήριξή της στο Skype, παρόλο που το Teams είναι ψηλά στο ενδιαφέρον της.

Smartphones Microsoft Skype

Microsoft Skype: Έφτασε η υποστήριξη για έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Μία πολυπόθητη αλλαγή από τους χρήστες του Skype έφτασε, με τη Microsoft να υποστηρίζει πλέον έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.