Skype for Windows Phone 8, Νέες επιλογές και χαρακτηριστικά για την εφαρμογή

Το Skype για τα Windows Phone 8 θα είναι διαφορετικό και εμπλουτισμένο με περισσότερες δυνατότητες από ότι ισχύει στα 7.5. Μία από τις βασικές του δυνατότητες θα είναι η ενσωμάτωσή του στον κατάλογο των επαφών σας, κάτι που θα επιτρέπει τις εισερχόμενες και εξερχόμενες Skype κλήσεις να γινονται ακριβώς όπως και όλες οι άλλες. Απλώς εσείς, εάν το επιθυμείτε, θα μπορείτε να απαντήσετε και με video και όχι μόνο με φωνή.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε τις αγαπημένες επαφές Skype, να κάνετε ομαδικό chat με πολλούς χρήστες, καθώς και να χρησιοποιείτε skype emoticons. Ενσωματωμένη στην εφαρμογή θα είναι και η λειτουργία του Skype Credit για να μπορείτε να κάνετε και τις διεθνείς κλήσεις από το τηλέφωνο, μέσω της χρήσης δικτύων Wi-Fi, ή του πακέτου δεδομένων που έχετε. Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι εάν βρίσκεστε εν μέσω κλήσης ομιλίας ή βίντεο και κάποιος σας στείλει ένα άμεσο μήνυμα στο chat του Skype θα μπορείτε να συνεχίσετε την επικοινωνία σας, ανταλλάσσοντας παράλληλα μηνύματα μαζί του.

, Skype for Windows Phone 8, Νέες επιλογές και χαρακτηριστικά για την εφαρμογή

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rafahl25

μονο για wp8??για 7.8 τιποτα?

panos13

ΓΙατι κραζουμε για τα 7.8 οταν δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα? Τελευτες πληροφοριες απο wpcentral λενε οτι τα 7.8 θα ειναι ιδια με τα 8 πλην τις εληψεις του hardware. Περιμενετε λιγο……..

momo

Παιδιά μην αγχώνεστε η μόνη διαφορα είναι ότι τα WP 8 υποστηρίζουν multicore κινητά και κάποια features όπως το kids corner.Μια χαρά θα είμαστε με τα 7.8

Nick

χμμμμ,…… το ίδιο το έχουμε στο android εδώ και καιρό….
καλά μας δουλέουν; τόσο καιρό περιμέναμε να βγεί, να δούμε πως το έχουν βελτιώσει, και μας έχει μόνο αυτό;;;;

okman

καλα δεν ειχανε πει οτι ολα τα windows phone 7.8 θα αναβαθμιστουνε σε wp 8; μηπως το κανουν τελικα αργοτερα το update για εσας που το εχετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Skype

Skype: Κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση με βελτιώσεις και νέες προσθήκες

Πλέον, το Skype on the Web μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τηλέφωνο ή tablet Android.

Software Microsoft Skype

Microsoft: Δεν εγκαταλείπουμε το Skype, το αναβαθμίζουμε

Η Microsoft δηλώνει την υποστήριξή της στο Skype, παρόλο που το Teams είναι ψηλά στο ενδιαφέρον της.

Smartphones Microsoft Skype

Microsoft Skype: Έφτασε η υποστήριξη για έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Μία πολυπόθητη αλλαγή από τους χρήστες του Skype έφτασε, με τη Microsoft να υποστηρίζει πλέον έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις.

Internet Microsof Skype

Skype: Τεράστια αύξηση ενεργών χρηστών, 40 εκατ. την ημέρα

H Microsoft αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα η χρήση του Skype εκτοξεύτηκε. Πλέον, οι χρήστες αφιερώνουν 220% περισσότερο χρόνο στις κλήσεις.