Skype Translator, για real-time συζήτηση σε διαφορετικές γλώσσες

Η Microsoft ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία στο Skype η οποία ονομάζεται Skype Translator και επιτρέπει σε δυο χρήστες να μιλούν σε 2 διαφορετικές γλώσσες και η μετάφραση γίνεται σε πραγματικό χρόνο και εμφανίζεται σε μορφή υπότιτλων στο κάτω μέρος της οθόνης.

Δεν μιλάμε για άμεση μετάφραση καθώς αυτός που μιλάει θα πρέπει πρώτα να τελειώσει αυτό που λέει και στη συνέχεια θα γίνεται η μετάφραση. Στο παρελθόν έχουμε δει παρόμοιες υπηρεσίες αλλά η διαφορά με το Skype είναι ότι η beta υπηρεσία θα διατεθεί μέχρι το τέλος του έτους σε όλες τις συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούν το Skype. Περιμένουμε να δούμε πόσο καλά τα έχει καταφέρει η Microsoft.


, Skype Translator, για real-time συζήτηση σε διαφορετικές γλώσσες
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolinio7

Ακουγεται τελειο..! Αρκει να υλοποιηθει σωστα.. στην ελληνικη μεταφραση παντως ειμαι σιγουρος οτι θα μεταφραζει λαθος κατα μεγαλο ποσοστο λογω διαφορετικης εννοιας λεξεων…. στην αγγλικη μεταφρασει παντως θα ειναι αψογο οποτε,.. μαθετε καλα αγγλικα..!

Genesis

πολύ καλό μπράβο

nikos

@manolinio σίγουρα στην αγγλική γλώσσα θα είναι άψογο,όμως για να καταλάβει τι λες πρέπει να μιλάς καθαρά και με σωστή προφορά!Κάτι που σπάνια βρίσκεις σε Έλληνα.Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν όμως οι 8/10 Έλληνες που ξέρουν καλά αγγλικά ενω έχουν εξαιρετικό λεξιλόγιο η προφορά τους είναι για γέλια!Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα,οι πολιτικοί μας.Ενώ μιλάνε άπτεστα Αγγλικά κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι Έλληνες λόγο προφοράς!Αυτό βέβαια δεν συμβαινει μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες…

Πάνος

Niko έχεις προσπαθήσει ποτέ να συνενοηθεις με Κινέζο στα αγγλικά? Εκεί να δεις γέλιο!
Πολύ καλό αν δεν γνωρίζει κάποιος συνομιλητής μια κοινή γλώσσα, κατά τα άλλα θα προτιμούσα την άμεση συνεννόηση παρά να περιμένω το μεταφραστήρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.