Δευτέρα
17/11/2014

Snapcash, για να μεταφέρετε χρήματα σε φίλους μέσω του Snapchat

To Snapchat, η δημοφιλής υπηρεσία instant messaging ανακοίνωσε κάτι που είχαμε ακούσει ότι θα το κάνει το Facebook, τη μεταφορά χρημάτων μεταξύ φίλων. Η υπηρεσία ονομάζεται Snapcash και σου επιτρέπει να μεταφέρεις γρήγορα χρήματα σε κάποιον φίλο σου. Μόλις βάλετε την χρεωστική κάρτα στο Snapchat θα μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στον αντίστοιχο λογαριασμό του φίλου σας.

Αυτό γίνεται μέσω της οθόνης για τα μηνύματα απλά πληκτρολογώντας το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε. Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και για χρήστες άνω των 18. Λογικά θα στο μέλλον θα είναι διαθέσιμη και στις υπόλοιπες αγορές.

Το Snapchat δημιούργησε το Snapcash σε συνεργασία με την Square η οποία θα διαχειρίζεται τα δεδομένα από τους αριθμούς των καρτών και την επεξεργασία των πληρωμών. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν δίνουν τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα στο Snapchat, αλλά στην Square η οποία αν μη τι άλλο θεωρείται πιο ασφαλής από το Snapchat, ειδικά αν σκεφτούμε τη μαζική διαρροή γυμνών φωτογραφιών χρηστών του.

Snapchat logo

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η Andreas λέει:

  ULTRA FACEPALM 0.O

 2. Ο/Η sunkenFool λέει:

  «…αν μη τι άλλο θεωρείται πιο ασφαλής από το Snapchat, ειδικά αν σκεφτούμε τη μαζική διαρροή γυμνών φωτογραφιών χρηστών του.»

  … η οποία οφείλεται σε 3rd party apps και όχι στο ίδιο το Snapchat.

 3. Ο/Η BraveNewWorld λέει:

  Που όμως συνέβη μέσω του snapchat το οποίο δεν ειδοποίησε τους χρήστες του για όσους χρησιμοποιούν third party apps, ενώ τωρα το κανει http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/snapchat-will-finally-let-users-know-if-thirdparty-apps-are-saving-their-pictures-and-videos-9860353.html

 4. Ο/Η dimitrisdim14 λέει:

  Τώρα πλέον οι γκομενες θα βγάζουν λεφτά έτσι… Θα λένε στείλε μου δέκα ευρώ για 5 γυμνές φωτογραφίες …

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.