Sony: Νέο concept για Android UI κοντά στο stock Lollipop

Η Sony θέλει να δοκιμάσει ένα νέο Android UI για τα κινητά της ξεκινώντας τις δοκιμές για τους κατόχους του Sony Xperia Z3 στην Σουηδία. Σήμερα ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο της concept και μας δείχνει δυο screenshots από το νέο UI.

Η ίδια επισημαίνει ότι το νέο “Concept for Android” UI βασίζεται σε Android 5.1 Lollipop και δίνει μια όψη και αίσθηση σαν stock Android το οποίο όμως ενσωματώνει κάποιες από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και λειτουργίες της Sony.

Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες το νέο UI της Sony είναι αρκετά κοντά στο stock Android Lollipop, δυστυχώς όμως δεν γνωρίζουμε τι απόδοση θα έχει το νέο interface.

Προς το παρόν μόνο 500 κάτοχοι του Sony Xperia Z3 στην Σουηδία μπορούν να το δοκιμάσουν και η Sony επισημαίνει ότι θα έρθουν κι άλλες δοκιμές σε περισσότερες συσκευές και χώρες.

Sony: Νέο concept για Android UI κοντά στο stock Lollipop, Sony: Νέο concept για Android UI κοντά στο stock Lollipop

Sony: Νέο concept για Android UI κοντά στο stock Lollipop, Sony: Νέο concept για Android UI κοντά στο stock Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

Ε ναι!!!

iasimodos

Σονι δε σε σωνει
W10 και δεν ειμαι καλα

Αρχιμαστπρασ

Ωραια ολα αυτα αλλα ρε παιδια δεν ειδα ποθενα αρθρο για τον ναυτη που σωθηκε χαρισ το sony xperia z3
Μπορει να μην εχω sony και να βρισκομαι σε πιο ποιτηκεσ συσκευεσ λογω απαιτησεων τησ δουλειασ αλλα πρεπει να λεγονται κ αυτα

Lefteris

Σαν το ios 8 ειναι.
Copycats…..

Alex

Καμια σχεση με iOS 8…Παντως ειναι πανεμορφο

Car-yol-ees

Αχ Λεφτεράκη Λεφτεράκη…

thanoik

καλη κινηση… (y)

Nik

Σονυ + στοκ το καλυτερο σποτελεσμα!

Ιωαννης jb

Το ωραίο που το είδατε?
Μιλάμε είναι τραγικό!!!!!
Sony μη κάνεις βλακείες

One

Android 5.1 παίρνουν αυτή τη στιγμή τα Sony!

Άλλες εταιρίες που βρίσκονται??

Νίκος

Αφού στην sony ξεκίνησε για z2 z3 z3 compact το 5.1

billy

και απο σεμπτεβριο για το xperia Z μην ξενιωμαστε

Nick

Εγώ δεν έχω ενθουσιαστεί καθόλου με το Lollipop όσον αφορά το interface, ακόμα και στα Sony που τόσο μου αρέσουν και θεωρώ πως έχουν με διαφορά το ωραιότερο UI, όμορφο πολύ αλλά και business style, όχι καρτουνίστικα εικονίδια όπως σε Galaxy κλπ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να πέταγε το PlayStation UI στα premium Xperia, πέρα από όμορφο θα ήταν μοναδικό, αν και μάλλον αδύνατο να έφευγαν από το Android οι Ιάπωνες να φτιάξουν από το μηδέν δικό τους λειτουργικό.

Darth

σαν ui δεν ειχα θεμα με την sony, είχα θέμα με της χιλιάδες υπηρεσίες και υπουπηρεσιες που τρέχουν στο background…….. για να καταλάβετε το system app partition έχει 280+ apps (το pure γύρο στα 80/100 και πχ της htc γυρο στα 160)

LeoG4

Μπράβο στην Sony που έστω και αργά (λίγο πριν το λουκέτο λόγω μηδενικών πωλήσεων) εκσυγχρονίζει το UI της γιατί ήταν μακράν το πιο κακόγουστο και κιτς.

Nik z3+

Το ΚΑΛΥΤΡΡΟ με την σονι ειναι οτι δεν επαναπαυτηκε στην επιτυχια τησ που γνωρισε ιδιαιτερα με την εξαιρετικη σειρα Ζ που θετει εκτοσ συναγωνισμουσ τριτοκλασατεσ μαρκεσ οπωσ σαμι και απελ αλλα συνεχιζει να προοδευει συνεχωσ
Ευγε ευγε τρια ζητω

παπαροκάς tiamat

Μπραβο στη sony που στην απελπισία της κάνει κινήσεις σαν και αυτη . Το θέμα είναι θα προλάβει το κλείσιμο ή οχι??(κατι σαν grexit δηλαδή!) Κανείς δε μπορεί ναναι σίγουρος για τοτι έπεται

Nick

Πρέπει να χετε αγοράσει πολλά τεμάχια μετοχές Sony μερικοί και έχετε τέτοια πίκρα. Δύο χρόνια τώρα σε κάθε νέο για Sony Mobile μας ενημερώνετε ότι κλείνει όπου να ναι και όλο εκεί έξω είναι. Για όσους μυγοχαύτες κρίνουν μια εταιρεία με βάση το μερίδιό της από την αγορά (το οποίο διαμορφωνουν οι ίδιοι οι μυγοχαύτες που αποτελούν την πλειοψηφία σχεδόν σε όλα στην ζωή) τους λέω πως θα επιβιώσει η συγκεκριμένη όπως επιβιωνει εδώ και πολύ καιρό. Κατ’εμε πρέπει να βελτιώσει πολύ το μάρκετινγκ και τις σχέσεις της με τις μεγάλες Carriers στις ΗΠΑ, όπου πρακτικά είναι ανύπαρκτη στην σημαντικοτερη αγορά παγκοσμίως η οποία όντας η και η μητροπολη του καπιταλισμου συνεχίζει να δίνει πρώτη το στίγμα και ακολουθούν και οι άλλες ηπειροι.

Στυλιανός Βασίλης

καλημέρα το UI LG G4 ui optimus 4.0 Ή g3 ΔΕΝ ειναι SONY ευτυχως κρατιεσε ακομα απο τα playstasion τα κινητα σου ειναι μαπα τα OTPIMUS UI 3.0 LG G3 I UI OPTIMUS 4.0 LG G4 LG δεν πιστευω να το φτασεις ουτε η SONY SAMSUNG ME TO VARI TOUCWIZ LG ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

One

Θα κλείσει λενε η Sony που ανανεώνει συνεχεια το λειτουργικό και τις συσκευές της ενώ οι αλλοι που δεν κανουν αναβαθμίσεις λενε οτι δεν θα κλίσουν. Τρικυμία εν κρανιω… Παρτε να περαστέ κανενα custom rom στις συσκευές σας και ξυδακι…

Αλεξανδρος

εγω προσωπικα θα ηθελα απο την σονυ να εχει το δικο της ui που να το βλεπεις και να λες αυτο ειναι σονυ. αμα ηθελα stuck android ui θα επελεγα ενα nexus…..

tak

Σαν να πηρε απο το
nova launcher μοιάζει.

Def

Λοιπόν όποιος λέει ότι θα κλείσει η Sony δεν ξέρει το τι του γίνεται. Η Sony με της αναβαθμίσης που κάνει συνεχώς κάνει ποιο λειτουργικά τα smartphones της και τα τηλέφωνα της σε αντοχή μπαταρίας είναι τα πιο κορυφαία και έχει πολλά ακόμα καλά που δεν είναι της παρούσης. Όποιος ξέρει από τεχνολογία smartphones καταλαβαίνει τι εννοώ.

Sony

Πήρε κάνεις το Android 5.1;;

Sony

Android 5.1 λένε ότι έχει ξεκινήσει αλλά Android 5.1 δεν βλέπουμε. Και από τι βλέπω πολύ μικρές αλλαγές έχει το νέο λογισμικό. Έπρεπε να αλλαζαν όλα τα εικονίδια στο μενού του τηλεφώνου και όχι μόνο στις ρυθμίσεις.

Νίκος

Μόλις πήρα το 5.1.1 για το Xperia Z3 compact!! Να δούμε τι παίζει τώρα

Sony

Νίκο πώς το βλέπεις το Android 5.1 έχει καμία διαφορά από το 5.0.2;;

Νίκος

Έχει αλλάξει να αλλάζεις τα εικονίδια στο μενού μεγάλα μικρά και περιστροφή μενού μέσα στο μενού. Το πρόβλημα που είδα είναι ότι όταν κάνω μετακινήσει στην κάρτα sd το Facebook και μετά κάνω επανεκκίνηση του τηλεφώνου χάνεται η εφαρμογή δεν υπάρχει στο μενού πουθενά. Και όταν την ξανά βάζω στην συσκευή και ξανά επανεκκίνηση εμφανίζεται. Το ίδιο πρόβλημα είχε βγάλει και το Xperia e4 που έχω με kitkat και στην sony μου είπαν ότι δεν πρέπει να γίνετε αυτό και δεν ξέρουν γιατί το κάνει.

Νίκος

Εντάξει μετά τις επανεκκίνησης που έκανα έστρωσε δεν χάνεται το Facebook ενώ είναι κάρτα sd. Και στις ρυθμίσεις τα εικονίδια άλλαξαν.θα δω στην συνέχεια τη άλλο άλλαξε. Προς το παρών σχεδόν το ίδιο είναι

Sony

Σήμερα ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση. Λοιπόν το Android 5.1.1 τα σπάει πολύ.Καλύτερο από το 5.0.2 απλά όταν κάνετε την αναβάθμιση θα σας συνιστούσα να την κάνετε μητρική αναβάθμιση δηλαδή από τον (HY) με WiFi παίζει να μην σας κάτσει καλά το λογισμικό.

Νίκος

Εγώ παρατήρησα με το 5.1 ότι στο m.Facebook στα μηνύματα χάθηκε το να στείλεις φώτο στον άλλων μόνο φάτσες στέλνεις. Και δεύτερον το clean master η εφαρμογή δεν δείχνει την ram να καθαρίζει. Αυτό εντάξει μάλλον θέλει αναβάθμιση εφαρμογής. Και αν το κάνει σε όποιον έχει το 5.1 στο ξεκλείδωμα οθόνης, με το που πατάς για να ανοίξεις αν δίνει έντονο φωτισμό και μετά χαμηλώνει;; Σε κάθε ξεκλείδωμα οθόνης. Απλά όμως αν το έχει στις ρυθμίσεις ανοιχτό το προσαρμοστικη φωτεινότητα τότε το κάνει μόνο, πριν το 5.1 δεν το έκανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.