Sony, αναβαθμίζει τα Xperia Z, ZL, ZR και Tablet Z σε Android 4.4 KitKat

Έφτασε επιτέλους η ώρα και η Sony ξεκινά να διαθέτει από σήμερα την αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat των Sony Xperia Z, Sony Xperia ZL και Sony Xperia ZR smartphones και του Sony Xperia Tablet Z. Μέχρι τώρα οι συσκευές αυτές τρέχουν με Android 4.3 Jelly Bean.

Το update του Android 4.4 KitKat θα φέρει αλλαγές στο «χαρτοφυλάκιο» με τα apps της Sony, θα δούμε νέα Sony Media apps, Messaging, Email, Battery Stamina Mode και το PlayStation app ενώ προστίθεται συμβατότητα με το SmartBand SWR10 (επίσημο Sony Lifelog app).

Μετά από αυτές τις συσκευές σειρά θα πάρουν τα: Sony Xperia T2 Ultra, Sony Xperia E1 και Sony Xperia M2 περίπου μέσα στον Ιούλιο.

Το update άρχισε ήδη να διατίθεται και θα συνεχίσει τις επόμενες εβδομάδες.

, Sony, αναβαθμίζει τα Xperia Z, ZL, ZR και Tablet Z σε Android 4.4 KitKat

, Sony, αναβαθμίζει τα Xperia Z, ZL, ZR και Tablet Z σε Android 4.4 KitKat

Πηγή (1), (2)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

90 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theo

“Το update του Android 4.4 KitKat θα φέρει αλλαγές στο «χαρτοφυλάκιο» με τα apps της Sony” ενοείται ότι αυξάνεται το bloatware η απλα αλλάζει??

michalis A.

sony xperia sp, τίποτα για 4.4 ?

Chris

Μπράβο σε 2 μήνες βγαίνει η Lollypop.

jim

Για το sp ουτε λόγος δεν πειραζει για αυτό φόρεσα την cyanogenmod 11 και όλα οκ

Darth

@theo ιδι εχω περασει απο ftf αρχειο σε εναν φιλο (xperia z) ελαχιστς αλλαγες το μονο που προσεξα ειναι οτι αυξιθικε το bloatware………………………………………………………….

Leo

ναι αλλα σε 4.4 kit kat δεν θα κολαει το κντ ή ταμπλετ ;;;

mikeppdt

Δεν μου έχει έρθει ακόμα (xperia z)!

Takis

Το Zultra έχει ήδη kitkat

Leo
Takis

Έχω ένα λόγο παραπάνω να πάρω Tablet Z

leon

Μπορεις να βαλεις την cm 11 και σε locked bootloader η να περιμενεις για αναβαθμιση στο sp . Μαλλον θα την κανουν για να προωθησουν την συμβατοτητα με περισσοτερα accesories.Μακαρι.

prideous

Για το xperia l ξέρουμε τίποτα…. ?

nikos

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά για πολλές από αυτές τις συσκευές μπορεί και να είναι το τελευταίο update!Ή ακόμη και αν πάρουν άλλο δεν θα περιμένουν 6-7 μήνες όπως με την kitkat αλλά τουλάχιστον χρόνο όπως έπαθε το xperia T με την 4.3 jelly bean.

γιώργος

και που την περασα(στο xperia Z)ακομα και στο antutu μου βγαζει 2κ λιγοτερο και κολλαει περισσοτερο ενω “υποτίθεται” ειναι ποιο ελαφρη απο το 4.3 μας δουλευουν..με βλεπω να πηγαινω για κανα iphone 5

Μimis

Ωωω.. Κιτ κατ!!
Φρέσκα πράγματα!!
Πρώην παθών απο Sony..
Να τη χαίρεστε, όσοι είστε fanboys.
Μια απ τις χειρότερες εταιρείες ever, στην υποστήριξη.
Τελος πάντων, καλλιο αργά παρά ποτέ..
Τώρα μένει να δούμε πόσο χειρότερες θα γίνουν οι συσκευές, μετά την αναβάθμιση.
Γιατί αυτό είναι ψιλο defacto!

Τάσος

Εγώ παντός με xperia z είμαι απόλυτα ευχαριστημενος με το κινητό καλώς να έρθει και η kit kat

Darth

το θεμα με την sony (και samsung) δεν ειναι οτι δεν δινουν αναβαθμισεις (μια χαρα δινουν) το θεμα ειανι τι αναβαθμισεις δινουν της περρισοτερες φορες ειναι τραγικες και κανουν την συσκευη ειροτερη απο οτο ηταν

prideous

Για το xperia l ξέρουμε κάτι… ?

Κώστας Ζ.

Μακάρι να έπαιρνε και το Xperia S μου αναβάθμιση σε 4.3 έστω… Μου αρεσει τοσο πολυ η αυθεντικη ROM της Sony…
@Darth, εμένα το Xperia S μου μετα την αναβαθμιση σε 4.1 (απο 4.0.4) το εκανε να πεταει… ( θα μου πεις λογικο αφου η ics της Sony ειναι χαλια, αλλα απλα το αναφερω)

Darth

@Κώστας Ζ.προφανος υπαρχουν και εξερεσεις (δεν ειναι ολα black & white)

Μιχάλης

Επιτέλους!! Ευχαριστώ την ομάδα του Techblog.gr για την ενημέρωση!!! 🙂

Alex

Μπραβο στην sony που προσπαθει με γρηγορους ρυθμους να υποστηριζει τα τηλεφωνα της μπραβο σε συγκριση με την σαμμυ που ακομη το note 2 4.4.2 να παρει

Γιάννης

Κώστα υπάρχει πιθανότητα να έρθει αργότερα γιατί έχω το Xperia tablet z και ακόμα να την πάρει.

Μιχάλης

Εμένα δεν μου εμφανίζει το update μου λέει πως εχω την πιο πρόσφατη έκδοση δηλαδή το jealy bean το kitkat δεν μου το βγάζει :/

techblogakias

Εγώ πάντως με τη Sony είμαι πολύ ευχαριστημενος από τις αναβαθμίσεις!! Μετά την 4.3 που πήρε το sp έχω πάρει ακόμα 7-8 ενημερώσεις για το firmware,Walkman, album ταινίες και άλλα..

Darth

@Γιάννης διαφερει απο χωρα προελευσης του tablet πχ συμερα περνουν γαλλικα αυριο κινεζικα κλπ (κοινος απο sofware id τους τπτ παραπανω)

και πλυροφοριακα παντα μπορεις να περάσεις χειροκινιτα….. so μιν ανγχονεσε για τπτ

mitsos

τώρα το xperia Z με την αναβάθμιση kitkat 4.4 θα είναι δύναμη . Μπράβο στη sony

Γιαννης

Μόλις την πήρα σε xperia z! εκ πρώτης όψεως ελάχιστες διαφορές θα επανέρθω αργότερα με εντυπώσεις.

giannis

εγω το εβαλα στο Z σημερα και οταν πηγαινω στις ρυθμισεις οταν κανω scroll down και scroll up κολλαει αλλα σε ολα τα υπολοιπα δουλευει κανονικα γιατι συμβαινει αυτο?

GiorgosM.

Καλημέρα,υπάρχουν θεματάκια?? Να κάνω την αναβάθμιση? ΔΕΝ έχω εφαρμογές σε SD ούτε καν έχω κάρτα SD.Να περιμένω λιγάκι λέτε?Διότι με την 4.3 είμαι καθόλα ευχαριστημένος!
Ευχαριστώ.!!

Γιαννης

νομίζω ανεβάζει λίγο παραπάνω θερμοκρασία στο πίσω μέρος αυτό που λέει ο giannis με scroll down/up δεν το κανει σε μένα

GiorgosM.

Ευχαριστώ Γιάννη. Το σκέφτομαι, ίσως είναι καλύτερα να περιμένω λίγο ακόμα.

Τάσος

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση τα προβλήματα των παραπάνω φίλων δεν τα έχω εγώ γενικά δεν βρήκα πρόβλημα. Τώρα τις 2 αναβαθμίσεις 4.4 και 4.3 εγώ τις βλέπω ίδιες με διαφορές να χαμε να λέγαμε ούτε διαφορά στην κάμερα που λέει ούτε τίποτα παντός από προβλήματα κανένα.

Γιαννης

Νομιζω και η διάρκεια της μπαταριας εχει μειωθεί λιγο ελπιζω να διορθωθούν συντομα τα θεματα.

Τάσο εκανες factory reset?

Τάσος

Όχι τίποτα με ήρθε η αναβάθμιση στο κινητό την έκανα και αυτό. Γενικά μπαταρία κάμερα αν έχουν αναβαθμιστεί η είναι χειρότερα είναι τόσο μικρά τα + και τα – που εγώ δεν τα βλέπω τώρα άλλοι πιο ψαγμένοι θα τα δούνε και θα δούνε και άλλα εγώ δεν είμαι τόσο της λεπτομέρεια.

GiorgosM.

Την έκανα κι εγώ τελικά. Όλα δείχνουν να περπατούν πολύ καλά. Μια πρώτη εικόνα στο Internet, μου φαίνεται ταχύτερο!!! Πληκτρολόγιο μια χαρά. Πρώτες εικόνες λοιπόν θετικότατες!

tomtom

Ρε παιδια εμενα ακομα ειναι αγορασμενο το δικο μου απο βονταφον

GiorgosM.

Εδώ και μερικά λεπτά ….όντως όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το πίσω μέρος ανεβάζει θερμοκρασία κατά τι περισσότερο από πριν και η μπαταρία δείχνει να “εξαντλείται” νωρίτερα.Στο σερφάρισμα δείχνει πραγματικά πιο γρήγορο ,όπως με στεναχώρησε και η απουσία-“κρύψιμο” των γρήγορων ρυθμίσεων στην επιφάνεια ψηλά της οθόνης που απαιτείται ουσιαστικά μια κίνηση παραπάνω για την εμφάνισή τους.Κατά τα άλλα όλα ομαλά δίχως κάποια κολλήματα και μπερδέματα.

iMihalisS

Ρε παιδιά ας μου απάντηση κάποιος εγώ πήρα το Ζ το Σάββατο από Γερμανία μέσω καταστημάτων skroutz και εχω την έκδοση 4.3 από χθες το πρωί προσπαθώ να βάλω την ενημέρωση και δεν μου την δείχνει γιατι ξέρετε;

thanasis

Σε xperia Z όλα προς το καλύτερο με την αναβάθμιση, εκτός από το μενού των ρυθμίσεων με τα γνωστά “κρακ-κρακ”.

dimitris

Τι ακριβώς είναι το clean install; Έχω και εγώ πρόβλημα με το z μου στις ρυθμίσεις τρομερό κόλλημα και γενικά σε όλα τα υπόλοιπα έχει γίνει ποιο αργό

john

το πειρα πριν 3 εβδομαδες και περιμενα να βγει το 4.4.2 προχθες που το περασα το μετανιωσα… τωρα το Ζ κολλαει και το εχω παρατησει μεχρι να λυθει το προβλημα -.-

Γιαννης

Με clean install δείχνουν καλυτερα τα πραγματα. Παντως κ παλι πρέπει να διορθωθούν τα bugs

Απόστολος.Κ

Παιδιά έχω παρει και εγώ το z απο σκρουτζομάγαζο γερμανικό και δεν μου έχει βγάλει ειδοποιηση λετε να αρχίσω να ανησυχω; Παρακαλώ όποιος ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

GiorgosM.

Μείνε με την εργοστασιακή ή με την 4.3 (αν την έχεις περάσει).Οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουμε “θέμα” με την κατανάλωση της μπαταρίας,καθώς και την ελαφρώς περισσότερη θέρμανση κατά το σερφάρισμα από ότι πριν.Λογικά όλα αυτά θα ξεπεραστούν με την “διορθωτική” ,πότε όμως θα έρθει?? όπως επίσης πολλά παιδιά που κάνουν χρήση microSD,ΔΕΝ αποθηκεύονται σε αυτή οι εφαρμογές που δεν είναι εγκατεστημένες εργοστασιακά,παρά μόνο στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.

iMihalisS

Και για μένα ισχύει το ίδιο από σκρουτζομαγαζο και δεν μου βγάζει τίποτα ξέρετε γιατι αργεί;

Γιάννης

Παιδιά εγώ έχω το Xperia tablet z αγορασμένο από το πλαίσιο και δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση ξέρετε γιατί;

iMihalisS

Εμένα τελικά μου έγινε σήμερα η ενημέρωση γίνεται μέσω PC Companion δοκίμασε Γιάννη και οποίος άλλος έχει πρόβλημα 😉

Γιάννης

Ευχαριστώ iMihalis θα το δοκιμάσω…

GiorgosM.

Μετά από χρήση πέντε περίπου ημερών κάθε μέρα το τηλέφωνο γίνεται και πιο smooth, πολύ γρήγορο σερφαρισμα, το θέμα όμως με την κατανάλωση της μπαταρίας παραμένει θα έλεγα.

giannhs

Παιδια εγω το εχω παρει απο σκρουτζ και δεν μου εχει ερθει ακομα τι γινεται ξερετε?? το εχς δοκιμασει και απο pc companion τιποτα ομως :/

GiorgosM.

Δεν πειράζει άσε να την πάρεις έτοιμη με τις διορθώσεις …
το δικό σου μήπως είναι T-Mobile γιάννη?

Jimakoylis

μην την εγκαταστησετε εγω το εκανα και θα παω σε service της sony για downgrade μεχρι της διορθωσεις τουλαχιστων….το θεμα με την micro sd που ελπιζω να διορθωθει αλλα και η μπαταρια βαρεθηκα να το φορτιζω εδω και 3 μερες….
Xperia Z

ΓΙΑΝΝΗΣ

μπήκε Ιούνιος και ακόμα να μου έρθει η αναβάθμιση στο Z και είναι από vodafone :/

michalis

μολις πριν λιγο μου ηρθε η αναβαθμηση στο ZR

giannhs

ρε παιδια τι εγινε με την αναβαθμιση γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα στο xperia z

G

Όλα Perfect πια με την 4.4.2 ούτε θερμοκρασίες πίσω στο γυαλί, ούτε ψευτοκολλήματα στο dial up dial down και η μπαταρία στα επίπεδα (ίσως) και καλύτερα της 4.3 .
Απόλυτα ευχαριστημένος από την Ζέτα.

jimakoylis

Με την 4.4.2 το Z ειναι σφερατο ισως περισσότερο μέχρι τωρα αλλα μεχρι να βγει η αναβάθμιση για τα Google Play Services η μπαταρία ειναι αθλια….αλλα θα διορθωθεί μου ειπαν απο την Sony κατα τα αλλα ευχαριστημενος με το θέμα της καρτας SD απλα συνηθίστε το μετα το 4.3 νομίζω το απαγορεύει πλεον κ το λογισμικό ούτως η αλλως στο Ζετακι το απαγορεύε απο την απλα το αποθηκευε σε αλλο μέρος της μνημης τηλέφωνου

Manos Vs

jimakoylis, φιλε μου μην ελπιζεις. Δεν ειναι τοσο θεμα λογισμικου ολα αυτα που λες οσο οτι ολα τα SONY ειναι ελαττωματικα και καθολου αξιοπιστα. Δουλευουν καλα για πολυ λιγο καιρο, λογικα το παρατηρησες και μονος σου. Ο,τι σου λενε στο σερβις ειναι ο,τι ειναι και το σερβις της ΣΟΝΥ, δηλαδη ψεμα.

jimakoylis

Δεν ελπίζω απλα οκ ελπίζω η μπαταρία να διορθωθεί μετα απο την αναβάθμιση κ να γίνει οπως στην αρχη πάντως η ταχύτητα ειν ακομα σφαίρα….

γιαννης

Παιδιά μήπως πρέπει να κάνω τίποτα συγκεκριμένο για να μου μπει η αναβάθμιση? Ακόμα δεν μου έχει έρθει το έχω δοκιμάσει από παντού.Ας μου πει κάποιος ανά μπορει.

Manos Vs

jimakoylis μακαρι, τι να σου πω.

jimakoylis

Κ εσυ Ζ εχεις???

jimakoylis

Γιάννη δοκίμασες με το pc companion αλλιώς πανε σε ένα Sony service η εκεί π το πηρες η παρε τηκ στη sony

γιαννης

Το έχω δοκιμάσει με όλα!μήπως φταίει ότι το έχω πάρει από το σκρουτζ ?

jimakoylis

Δε νμζ το update θα το πάρει πανε στη sony με τη συσκευή η παρε τηλ αυτοι θα σε καθοδηγήσουν σωστά

γιαννης

Οκ ευχαριστώ πολυ

sofia

Συγγνωμη….δηλαδη οι κατοχοι xperia T να μην περιμενουν την αναβάθμιση αυτη?!?!

jimakoylis

Μπα!! Σοφία μην περιμένεις τσαμπα δεν θα το παρει το T μονο το T2 το E1 κ το SP νμζ κ το L κάπου στον ιουλιο

sofia

Ολο μπαρουφες….στο πηγαδι εμεις τα Τ!!ευχαριστω παντως… 🙂

jimakoylis

Έτσι κανουν βγαζουν συσκευές ασταμάτητα κ μετά δεν τα υποστηρίζουν οι άχρηστοι καλυτερα nexus,moto g κ καθαρο android

chris

Μήπως ξέρει κανείς αν το Xperia ion θα πάρει καμία αναβάθμιση η θα συνεχίσει να. Είναι 4.1 jelly bean παρακαλώ απαντήστε μου ευχαριστώ

jimakoylis

Chris δε θα παρει αλλα δεν υπάρχει τρελη διαφορα αναμεσα σε 4.1-4.4.2 εγω μονο σε UI ειδα απλα…καλα είσαι σε JB αν μπορούσα να το κνω downgrade θα το έκανα…

GiorgosM.

Όλα σούπερ πια. Κυλάει υπέροχα η Ζετα και με την 4.4.2. Το έχω ευχαριστηθεί το τηλεφωνακι τις τελευταίες μέρες.

kostas

Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά με τα σχόλια.

GiorgosM.

Kostas έχεις δίκιο, όμως να ξέρεις ότι (τουλάχιστον από την δική μου μεριά) τα πράγματα είναι όπως τα έχω περιγράψει. Δεν είμαι gamer, ούτε παίζω με ρομς κλπ, κάνω μια κανονική καθημερινή χρήση του κινητού μου, με αρκετές κλήσεις λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων, SMS επικοινωνία καμιά 20 στα παιδιά μου, ίντερνετ κάνα δίωρο αθροιστικά και μερικές άλλες εφαρμογές. Το κινητό είναι κούκλα με καλύπτει απόλυτα για αυτά που θέλω,γρήγορα απροβληματιστα δίχως lags, τα οποία εμφανίστηκαν μαζί με τα άλλα θεματακια που έγραψα παραπάνω με την εγκατάσταση της kit kat, τώρα πια το κινητό φυσάει όπως με την 4.3 η οποία όπως αρκετά παιδιά λένε έφερε πολλές βελτιώσεις στο κινητό σε σχέση με την αρχική και την 4.2 αργότερα. Υπόψιν το κινητό το έχω περίπου ενάμιση μήνα, με το που το πήρα του πέρασα την 4.3 στην θέση της αρχικής 4.1.2. την οποία δούλεψα απροβληματιστα για κάνα δυο βδομάδες περίπου, αφού μετά του πέρασα την kit kat. Αυτά από μένα.

kostas

GiorgiosM.και εγώ κάπως έτσι το χρησιμοποιώ το τηλ. Πολύ χρήσιμη η ενημέρωση σου ευχαριστώ.

GiorgosM.

Παρακαλώ @kostas.

andreas

θα παρουν τα xperia z. xperia zr, xperia zl 4.4.3 ?

jimakoylis

Η 4.4.3 μόλις την πήραν τα nexus δεν νμζω αν κ δυστυχώς κ για μένα γτ το z το απέκτησα σχεδόν μια με δυο βδομάδες πριν. Το πολυ ειν λιγα τα ψώμια του

γιαννης

Πραγματικα ντροπη στη Sony που ακομα δεν εχουν παρει ολα τα κινητα που ειπε την αναβαθμιση!! και που αργουνε γενικοτερα!! το κινητο xperia z που εχς θα παει για πουλημα εχω αγανακτησει! θα παω να παρω apple να εχω το κεφαλι μου ησυχο!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!! ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ANDROID ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

kostas

Όλα καλά με την αναβάθμιση το μόνο θεματακι η μπαταρία κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα.

γιαννης

Ρε παιδιά εγώ ακόμα να την πάρω τι να κάνω δηλαδή!! Κάποια βοήθεια παρακαλώ

jimakoylis

Κωστα το πρόβλημά με την μπαταρία το αντιμετωπίζουν ολες οι συσκευές που τρέχουν 4.4.2 και φταει το Google Play Services μολις το αναβαθμίσει η Google θα είσαι κομπλέ αν κ υπάρχει ενα πρόγραμμα που λεγετε Gservisefix στο Play Store κανει δουλειά προσωρινά εκτος αν απενεργοποιησεις την εφαρμογή μέχρι αναβάθμιση αλλα θα σ δημιουργήσει πρόβλημα σε apps

kostas

jimakoylis ευχαριστώ πολύ είναι πολύ ενοχλητικό θέλει το τηλ δύο φορές φόρτιση την ημέρα χωρίς ιδιαίτερη χρήση.

kostas

Επέστρεψα στην εργοστασιακή έκδοση την εφαρμογή Google play services. Δημιουργεί πρόβλημα σίγουρα στο YouTube όπως αναφέρει και ο jimakoylis πιο πάνω θα επανέλθω να σας πω αν έχει βελτίωση η μπαταρία.

kostas

Επέστρεψα στην εργοστασιακή έκδοση την εφαρμογή Google play services, δημιουργεί πρόβλημα στο you tube σίγουρα δεν ανοίγει ζητάει αναβάθμιση της εφαρμογής Google play services θα επανέλθω αν υπάρχει βελτίωση της μπαταρίας.

jimakoylis

Εχω το Xperia Z και ξαφνικά εκεί που σερφαρα στο νετ σταμάτησε να λειτουργεί η δονηση ξερει κάνεις τι να κανω ετρεξα το diagnostic κ όντως δεν λειτουργεί τι μπορώ να κανω κ επειδή δεν εχω εγγύηση στο sony service θα δώσω μια περιουσία help αμα ξέρει κανείς!!!

jimakoylis

Οκκ guys η δονηση επέστρεψε μετα απο λογα λεπτα απο μονη της

panagiwtaGr

Παίρνει android kit kat το.Xperia e??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.