Sony Xperia NXT series, Παίξε με το notification bar [δωρεάν application]

Ένα από τα χαρακτηριστικά της Sony Mobile είναι ότι δεν συμβιβάζεται με τις κλασσικές φόρμες στα κινητά τηλέφωνα και δημιουργεί νέες πάντα με γνώμονα τον χρήστη και την καθημερινή επαφή με το κινητό του. Η σειρά NXT με τα μοντέλα Xperia S, Xperia P και Xperia U έχει κάνει τη διαφορά με την διαφανή μπάρα στο κάτω μέρος των κινητών να μαγνητίζει το βλέμμα.

Sony Xperia S και Xperia P έχουν από τη μάνα τους το λευκό χρώμα ενώ με το παιχνιδιάρικο Xperia U μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα. Δοκιμάστε το και πείτε μας τη γνώμη σας.

, Sony Xperia NXT series, Παίξε με το notification bar [δωρεάν application]

, Sony Xperia NXT series, Παίξε με το notification bar [δωρεάν application]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AN

Κώστα είσαι σίγουρος ότι είναι ασφαλές?είδα στις άδειες που γράφει και μου φαίνεται κάπως επικίνδυνο για τα προσωπικά δεδομένα..

AN

γράφει ότι μπορεί να χρεώσει τον κάτοχο με τηλεφωνικές κλήσεις ή να διαβάσει sms και διαφόρα άλλα..γι’αυτό ρωτάω αν είναι ασφαλές(δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιες εφορμογές)..

didinos

thanks

bill1989

Το χω βαλει κ με εχει εξυπηρετησει παρα πολυ…

vlasis

Κώστα απλά πρόσθεσε ότι δουλεύει και xperia sole μια χαρά.α και τώρα που το θυμήθηκα ποτέ θα δούμε hands-on του sole?????

AN

δίκιο έχεις Κώστα!ευχαριστώ πολύ!

dimitris26

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΩΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΩΤΑΚΙ ΣΤΟ xperia s.ΩΡΑΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΥΝΟΥΝ ΤΑ LED.

john 21

φοβερο δουλευει και με το Xperia Sole!!!!!!

Γιώργος

γρηγορα ενα full review για το xperia P Κωστα. το λατρευω αυτο το κινητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia Pro: Φήμες για περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας

Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο κινεζικό Weibo θέλουν το επόμενο Sony Xperia Pro να διαθέτει έναν περιστρεφόμενο δακτύλιο κάμερας.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 5 VI: Με δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής για περισσότερη ασφάλεια

H Sony προσπαθεί στις ναυαρχίδες της να εισάγει μια νέα δυνατότητα που δεν έχει προσφερθεί ξανά σε κινητό.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 V: Το Android 14 φέρνει Video Creator και Bokeh Mode

H Sony ξεκίνησε να διανέμει το Android 14 στις συσκευές Xperia 1 V, με τη βελτιωμένη λειτουργία Bokeh και τη νέα εφαρμογή Video Creator.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Έρχεται στο MWC 2024 με κάμερα zoom 6x με μεγάλο αισθητήρα;

Mια τελευταία φήμη προερχόμενη από εκπρόσωπο πωλήσεων θέλει τη Sony να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την επόμενη ναυαρχίδα της νωρίτερα το 2024.