Star Wars και Angry Birds μαζί, Τα πουλιά πετάνε στο διάστημα

Τι νόμιζες ότι το απόλυτο success story στον κόσμο του mobile gaming θα μείνει με σταυρωμένα τα φτερά (η έκφραση είναι με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά δεν κολλούσε με τα πουλιά); Τουναντίον, τα Angry Birds φωτο-ξεσπαθώνουν σε μια συνεργασία με το Star Wars, για την οποία θα μάθουμε περισσότερα στις 8 Οκτωβρίου.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το τι θα προκύψει από αυτή τη συνεργασία, αλλά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι κάτι μεγάλο. Η επιτυχία σε ο,τιδήποτε έχει στον τίτλο του τις λέξεις Star Wars και Angry Birds είναι δεδομένη, αλλά θέλουμε πολύ να δούμε τι θα άλλο θα σκαρφιστούν εκεί στη Rovio για να προωθήσουν περαιτέρω το παιχνίδι τους. Ένα μόνο μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα: Οι τύποι είναι από άλλο… πλανήτη.

Εσείς τι πιστεύετε ότι θα παρουσιάσουν;

, Star Wars και Angry Birds μαζί,  Τα πουλιά πετάνε στο διάστημα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AnakinSkywalker

May the Force be with the Angry Birds!

Demis

θα κανουν τα γουρουνάκια ζαμπόν

πανος

τα STAR BIRDS χαχαχα

Χρήστος Ταγαράκης

Angry wars!!! 😉

Βαγγέλης

Μακάρι να συνεχίσουν την σειρά των Bad piggies..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.

Games Angry Birds featured

Angry Birds: Έγιναν 10 χρονών και κυκλοφορούν scooter που επιταχύνει με κραυγές

Η Rovio γιορτάζει τα 10α γενέθλια των Angry Birds με πολλούς ιδιαίτερους τρόπους. Όπως η διοργάνωση μιας καμπάνιας ειδικά για τη UNICEF.

Gear Angry Birds

Η Epic επιστροφή των Angry Birds

Τα δημοφιλή Angry Birds επιστρέφουν ανανεωμένα και παρόλο που οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Rovio πριν μερικά χρόνια, η μορφή του παιχνιδιού έχει αλλάξει στην ουσία της. Πρόκειται λοιπόν για παιχνίδι ρόλων (RPG) και όχι το κλασικό παιχνίδι δράσης που ήταν. Όπως στα περισσότερα RPG παιχνίδια, έχεις μεγαλύτερη ευελιξία με τα […]