Steve Ballmer, Μειωμένο bonus ελέω Windows και browser

Ακόμα και οι CEOs του επιπέδου του Steve Ballmer που χειρίζονται τα ηνία κολοσσών όπως η Microsoft βλέπουν περικοπές στις απολαβές τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, γίνεται λόγος για το bonus Steve και όχι για τον μισθό του, ενώ η αιτία που το ετήσιο bonus ήταν μειωμένο ήταν τόσο λόγω του ότι δεν αυξήθηκαν οι πωλήσεις από τα Windows, καθώς και για το γεγονός ότι εξακολουθεί να μην προσφέρεται επιλογή browser στην Ευρώπη.

Μη φανταστείτε τώρα ότι θα πάθει τίποτα ο Steve, μιας και πάλι έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 620.000 δολαρίων. Η μείωση στις απολαβές του ήταν της τάξης του 9%.

Θεωρείται πάντως, μείον το ότι δεν έγινε εφικτή μία αύξηση των πωλήσεων για το λειτουργικό, ενώ παράλληλα εξακολουθεί ένας τόσο μεγάλος κατασκευαστής software να μη δίνει στους καταναλωτές την επιλογή ανάμεσα σε πολλούς browsers στο λειτουργικό του στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Microsoft έχει πληρώσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε πρόστιμα στην Ευρώπη για το γεγονός αυτό.

, Steve Ballmer, Μειωμένο bonus ελέω Windows και browser

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ender

Αλήτες, κατω τα χερια απο τον ταλαιπωρημενο κοινωνικο αγωνιστη Σταυρο- Steve Ballmer…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.

Internet Microsoft Samsung Windows

To Samsung Internet έρχεται στα Windows

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Samsung Internet είναι πλέον διαθέσιμο ως αυτόνομη εφαρμογή Windows από το Microsoft Store.

Smartphones Microsoft Windows

Windows Phone: Ο CEO της Microsoft παραδέχτηκε πως ήταν λάθος που εγκαταλείφθηκε

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, μετανιώνει που δεν έκανε το Windows Phone πραγματικότητα.

Business Linux macOS Windows

Οι περισσότεροι προγραμματιστές στρέφονται στο Linux – Ξεπέρασε σε δημοφιλία το macOS

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας προγραμματιστών Stack Overflow 2022, που αναφέρει ότι το λογισμικό Linux είναι πλέον πιο δημοφιλές από το macOS της Apple, καθώς οι προγραμματιστές στρέφονται σε άλλα συστήματα.