Τετάρτη
21/08/2013

SwiftKey 4.2, Με δυνατότητα συγχρονισμού στο cloud

Η νέα έκδοση του SwiftKey φέρνει την δυνατότητα συγχρονισμού του λεξικού, σε πολλαπλές συσκευές μέσω του cloud. Οι servers που χρησιμοποιούνται για αποθήκευση είναι οι S3 της Amazon, ενώ τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται με αλγόριθμο AES-256. Αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα συγχρονισμού προαπαιτείται ένας λογαριασμός Google.

Εκτός από τη δυνατότητα συγχρονισμού, ενσωματώνει το νέο χαρακτηριστικό «trending phrases» που ανανεώνει το λεξικό του χρήστη, με βάση τα γεγονότα που γίνονται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, χωρίς να χρειάζεται την αναβάθμιση της εφαρμογής. Δυστυχώς η συγκεκριμένη λειτουργία δεν υποστηρίζει ακόμα την Ελλάδα αλλά η εταιρία υπόσχεται να το φέρει και σε νέες γλώσσες το προσεχές διάστημα.

Η SwiftKey γιορτάζει την νέα έκδοση προσφέροντας 50% έκπτωση, ενώ οι ήδη αγοραστές θα λάβουν δωρεάν την αναβάθμιση και τα νέα χαρακτηριστικά.

SwiftKey 4.2

Πηγή: 1,2,3

Μάθε για:

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η jonjon λέει:

    Εξαιρετικό! το χρησιμοποιούσα καιρό, τώρα έχω το Swype+dragon το οποίο τουλάχιστον για εμένα είναι καλύτερο γράφω πιο γρήγορα και φωνητικά είναι απίστευτο.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.