Εφαρμογές Social για smartphones με Symbian

Συνήθως οι πιό δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιούντε στα κινητά μας, είναι τα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί χρήστες κινητών με λειτουργικό Symbian, δεν μένουν ευχαριστημένοι με τις εφαρμογές κοινωνικών δικτύων που είναι εγκατεστημένες στα κινητά τους. Λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχονται να δώσουν εφαρμογές απο το Nokia Store.

symbian social apps, Εφαρμογές Social για smartphones με Symbian

Για το Facebook
• Το fmobi, είναι απο τις καλυτερες εφαρμογες για το facebook, ενσωματώνοντας κάθε λειτουργία που έχετε και στο pc σας.
Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, με πολύ καλό user interface. Υπαρχει βεβαια και ενα κοστος των 2.46 ευρω, τα οποια κατα τη γνωμη μου αξιζουν καθε λεπτο.

• Το facinate, απο την άλλη μεριά, είναι μια δωρεάν εφαρμογή για το facebook, πάρα πολύ καλή και απροβλημάτιστη στη χρήση, καθώς και ταχύτατη.

symbian social apps, Εφαρμογές Social για smartphones με Symbian

Για το Twitter
• Το tweetian for symbian, είναι ένα twitter client, το οποίο θα σας ικανοποιήσει αρκετά και σε εμπειρία χρησης καθώς και σε ταχύτητα.

• Απο την άλλη, υπάρχει η εφαρμογή gravity, η οποία ενσωματώνει facebook και twitter, είναι η πιό αποδοτική συνδιαστικά, αλλα κοστίζει και αρκετά, για να την “κατεβάσεις” πρέπει να ξοδέψεις 10 ευρώ.

Δημήτρης Πέππας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gadgetfreak

Επιτέλους και λίγη αγάπη για το Σύμπιαν!

Νικολάκης

Εντάξει, είναι όντως μια καλή κίνηση, όμως αυτό που προβλιματίζει εμένα και πολλούς χρήστες του Symbian είναι πώς απ’τον προπέρσινο Νοέμβριο ούτε μια καταραμένη ενήμερωση λογισμικού δεν εκδόθηκε! Γιατί τέτοια αδιαφορία? δηλάδη για τα λεφτά που έδωσε τόσος κόσμος δεν αξίζει ένας στοιχειώδης σεβασμός, μια τυπική ενδείξη υποστήριξης?!
Και φυσικά το γεγονός οτι η Nokia παράτησε το θέμα του Syμβιαν όσον αφορά τα καινούργια μοντέλα δεν αποτελεί δικαιολογία για να σταματίσει κ την υποστήριξη στα ήδη υπάρχοντα!

πεππας δημητρης

@ Νικολάκης : Για τις τελευταίες ενημερώσεις λογισμικού και εφαρμογών των κινητών με λειτουργικό symbian, δες εδώ στο techblog : https://techblog.gr/software/nokia-symbian-updates-and-apps-7669/ . Σύντομα δε, περιμένουμε και νέες ενημερώσεις, για τις οποίες βέβαια θα σας ενημερώσω!

Nickolas

@Νικολάκης
Μα η belle fp2 για τα 701, 603, 700, 808 και η belle refresh για τα N8, C7, X7, E7 μέσα στο 2012 δόθηκαν και πολύ συχνά δίνονται αναβαθμίσεις και διορθώσεις εφαρμογών.
Εσύ ποιά συσκευή έχεις, πιο παλιά από των δύο ετών N8;

Νικολάκης

@ Nickolas
Ναι, για την ακρίβει έχω το Χ6-00, και η τελευταία ενημέρωση λογισμικού ήταν αυτή που προανέφερα

iceman

@ Νικολακης :Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5. Αυτη ειναι η τελευταια εκδοση του λειτουργικου σου. τσεκαρε στο pc μεσω nokia suite εαν οντως την εχεις. εχεις απολυτο δικιο ομως στο θεμα της αναβαθμισης καθως ειναι και η τελευταια. ομως δεν ειναι δυνατο να υποστηριχθει παραπανω ενα κινητο με 434 ghz επεξεργαστη καθως εχει φθασει οπως καταλαβαινεις στα ορια του! αρκετες σημερινες εφαρμογες τρεχουν ακομα και στο 5800 (ιδια χαρακτηριστικα με το δικο σου) -π.χ. opera mini browser, facinate,απο nokia beta labs το skydrive για s60 κ.τ.λ.π.,- , προσωπικα θα σου ελεγα να πας προς το nokia 701, θα σε βολεψει και αυτη τη στιγμη μπορεις να το βρεις σε αρκετα χαμηλη τιμη (π.χ. buy and sell) και επιπλεον περνει ολες τις διαθεσιμες αναβαθμισεις της nokia belle.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

πραγματικά, χαίρομαι να βλέπω άρθρα για το ξεχασμένο και γερασμένο Symbian!!!! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.