SyncMate 3, Συγχρονισμός Android συσκευών με Mac υπολογιστές

Μέχρι σήμερα οι κάτοχοι υπολογιστών Apple αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τα Android tablets και smartphones τους, δεν μπορούσαν να συγχρονίσουν τις συσκευές τους με τον Mac υπολογιστή τους. Το SyncMate 3 της εταιρείας Eltima Software έρχεται να δώσει μια λύση που η Apple αδυνατούσε ή δεν ήθελε να δώσει τόσο καιρό.

Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζει πλήρως τον συγχρονισμό των Android κινητών των tablet σας. Επιτρέπει συγχρονισμό των επαφών σας και του ημερολογίου σας εντελώς δωρεάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση στο Android σας μέσω αυτού, συμπεριλαμβανομένων των φακέλων, τραγούδια, εικόνες, βίντεο, σελιδοδείκτες μέχρι και συγχρονισμό των μηνυμάτων σας. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό κατάλογο λειτουργιών που υποστηρίζονται.

Κατεβάστε τη δωρεάν έκδοση από εδώ (download).

, SyncMate 3, Συγχρονισμός Android συσκευών με Mac υπολογιστές

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dali13gr

Χμ… Η Apple δεν ήθελε να δώσει αυτή τη δυνατότητα. Η Google ή ο εκάστοτε κατασκευαστής μιας Android συσκευής, τι έκανε; Τι εργαλείο συγχρονισμού προσέφερε στους πελάτες του με υπολογιστή Mac;

Βέβαια, αν ήμουν Google ή π.χ. HTC, θα σκεφτόμουν ότι οι πιθανότητες να έχει Android συσκευή ένας Mac user, τείνουν στο 0%, αλλά και πάλι, έτσι ξεχωρίζει η σοβαρή εταιρεία. Μια από αυτές τις σοβαρές εταιρείες είναι και η Microsoft, που διαθέτει λογισμικό συγχρονισμού για Mac, παρόλο που τα Windows Phone 7 είναι ελάχιστο χρόνο στην αγορά σε σχέση με το Android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.