Το αξίας 999.99 δολαρίων app που κάνει το iPhone 5s να τραβά 4K video

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τις περισσότερες εφαρμογές στο App Store να κοστίζουν από λίγα λεπτά μέχρι λίγα ευρώ, όμως πως θα σας φαινόταν να δείτε μια η οποία κοστίζει 1.000 δολάρια ή 900 ευρώ; Αυτό είναι ήδη πραγματικότητα καθώς η Apple ενέκρινε το Vizzywig 4K app για τα iPhone 5s 32GB και 64GB που τρέχουν iOS 7.

Οπότε όσοι την αγοράσουν και θέλουν να αναβαθμιστούν σε iOS 8 καλό θα ήταν να μην το κάνουν διότι ακόμη δεν μπορεί να λειτουργήσει. Η εφαρμογή απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και επιτρέπει να τραβούν, να επεξεργαστούν και να μοιραστούν 4K video.

vizzywig 4k app, Το αξίας 999.99 δολαρίων app που κάνει το iPhone 5s να τραβά 4K video

vizzywig 4k app, Το αξίας 999.99 δολαρίων app που κάνει το iPhone 5s να τραβά 4K video

vizzywig 4k app, Το αξίας 999.99 δολαρίων app που κάνει το iPhone 5s να τραβά 4K video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pantzos

Μια ερώτηση μόνο και όποιος ξέρει και θέλει ας μου απαντήση.
-Ο φακός της κάμερας δεν παίζει ρόλο για να τραβάει η κάμερα 4Κ βίντεο.

tasos

@pantzos Αποτι ξερω παίζει ρόλο ο επεξεργαστής. Όποιος δώσει τόσα λεφτά για αυτό θα είναι πλούσιος και πρόβατο, γιατί με πολυ λιγότερο λεφτά παίρνεις Lumia 930/1520 GS5 LG G3 κτλ.

Conx

Λογικά μετράει αλλά απ’οτι φαίνεται από αποψη hardware το υποστήριζε ήδη απλώς δεν θέλησαν να το ενεργοποιήσουν από μεριά software.

Σωτηρης

Mε τα ίδια χρήματα μπορεί κανείς να πάρει μια σούπερ DSLR !

NICK

και ποιος μου λεει εμενα οτι ο developer ΄΄ταχα μου΄΄, του app δεν ειναι εκ των εσω apple για να παιρνει τα φραγκα η ιδια…!?!?!?!?!?!?!?

Kostasb16b

@Nick Συγνωμη αλλα η προσεγγιση που εχεις δεν είναι σωστη… ητε 1000 κανει ητε 10 δεν σκέφτεσαι σωστα… αν σου κανει η εφαρμογή την αγοράζεις.. εχει σημασια αν τον λενε apple η πετρο αυτόν που την εφτιαξε?

δεν είναι σιγουρα απο apple παντως για να σου φυγει.. δεν ρισακρεις το ονομα σου με τετοια παιχνίδια αλλα επισης δουλευει μονο σε ios 7 και όχι σε 8 h apple θα ηξερε πως να την κανει να παιξει και στα δυο…

επισης για πιο πανω η καμερα τραβαει 8mp πολύ καλυτερα απο 4κ το δυσκολο όμως είναι να τραβαει συνεχωμενες φωτογραφιες σε τετοια ποιοτητα ώστε να είναι βιντεο… εκει παιζουν ρολο οι δυνατότητες.. το ειπα οσο πιο απλα μπορούσα…

Haris

@tasos

Επίσης με τα ίδια λεφτά παίρνεις 67 “Turbo-X G1”, 50 “Nokia 105” ,10 PSP κ.ο.κ.

Knight Rider

Παιζει ρολο ο επεξεργαστης, φακος της καμερας και ο αισθητηρας.
Αν και πιστευω μας κανουν πληση εγκεφαλου για να βγαλουν λεφτα,το λεω γιατι απο οτι εχω δει και τα 1080p που βγαζει το 5s δεν εχει την τελεια ευκρινεια και το προγραμμα που κανει 900Ε ενδεχεται απλα τα 1080p να κανει upscale σε 2160p(4k).

nikmour

Αντί να πάρεις με 1000 Ε έαν iphone δίνεις 2000 E και παίρνεις και το app.

Τομ

Knight Rider αυτο που λες ειναι το πιο σωστο. Αν μπορουσε να υποστηριξει natively το iphone 4k video capture θα το κανε και χωρις εφαρμογη. Οσο για την καταγραφη νομιζω δεν παιζουν ρολο τα οπτικα (ο φακος δηλαδη) αλλα ο επεξεργαστης και ο αισθητητας. Χωρις να ειμαι και πολυ σιγουρος.

Nio

Συγνωμη ρε παιδια……….
Με 1.000 ευρω δεν παιρνω την καλυτερη καμερα του κοσμου που παταει το αιφον για πλακα?????
Α ρε απλ σε ειχα για σοβαρη εταιρεια. Ενεκρινες τετοιο app που μονο λογικη δεν εχει. Λες και απευθυνεται στους πιο δεν ξερω και εγω τι……….
Τι να πω? Αν ειχα αιφον θα της εκανα μηνυση για προσβολη νοημοσυνης καταναλωτων…………

pavlos

Με τόσα λεφτά ανοίγεις μαγαζί για κινητά

Tom

Με 1000 ευρω παιρνεις DSLR και την καλη την gopro 😀

Sot11

Ο δημιουργός της εφαρμογής εχει τρομερά κακόγουστο χιούμορ!!!!

tr011ing

o developer ψαχνει για κοροιδα και θα βρει πολλους να ειστε σιγουροι! να δειτε μετα απο λιγο ποσες τετοιες εφαρμογες τηα βγουν για 1 ευρω και πολλα ειναι

dimitris

μου θυμιζει μια εφαρμογη που ειχε βγει πριν 3χρονια νομιζω στο appstore που ηταν πολυ ακριβη (1000$ ) και κυκλοφορησε για πολυ συντομο χρονικο διαστημα λεγοταν <> και ηταν απαταιωνια τωρα για αυτην δεν ξερω !!

dimitris

ειδη δεν μου εμφανιζει το ονομα το γραφω στα ελληνικα <> το ειχαδει στ γιουτιουμπ!
(συγγνωμη για την διπλη αποστολη)!

dimitris

Καλητερα να παρεις ενα κινητο που τραβαει 4κ βίντεο η φωτογραφίες παρα να δωσεις 1000$ σε ενα app ενώ ο κοσμος δεν εχει λευτα να φάει

Giannis Charp

@ Sot11 θα συμφωνήσω απόλυτα!Δηλαδή οι XDA που δώσανε μόντα(δωρεάν) για το LG G2 να τραβάει 4Κ,πόσα έπρεπε να ζητήσουν;
ΥΓ: Μην πει κανείς ότι είμαι hater κτλ,ΔΕΝ είμαι.Απλά θεωρώ τραγικό το ποσό.

keysmith

“Η εφαρμογή απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και επιτρέπει να τραβούν, να επεξεργαστούν και να μοιραστούν 4K video.”

Α καλό.. Να δω έναν “επαγγελματία” που τραβάει με iphone..

Ο κάθε επαγγελματίας έχει τον επαγγελματικό εξοπλισμό του όχι iphone. Αυτές οι εφαρμογές είναι για να κάνεις την πλάκα σου και πρέπει να έχουν τιμή ανάλογη με το κοινό που απευθύνονται.

Αμφιβάλω αν μπορεί να σώσει 4k video στην ελάχιστη εσωτερική μνήμη ενός Iphone (ελάχιστη για 4k). Αμφιβάλω αν είναι αρκετά γρήγορη η μνήμη του iphone για εγγραφή 4k σε “επαγγελματικό” bitrate.

dimitrisdim14

Λοιπόν εμένα μου φαίνεται τραγικό το ποσο … Και ποσο μάλλον για μια εφαρμογή που απλά τραβάει βίντεο … Εκτός αυτού όσο 4κ και να είναι το βίντεο … Δεν θα έχει την ευκρίνεια που έχουν αλλά κινητά … Πχ το 1020 και το 930 τραβανε πολύ πιο καλά και με μεγαλύτερη ευκρεινεια βίντεο από αλλα κινητά είτε με 4κ (βλέπε note 3) είτε χωρίς 4κ … Τουλάχιστον σε fullhd οθόνη … Σε 4κ τηλεόραση δεν ξέρω … Παντός καλύτερο βίντεο από του 1020 σε κινητό δεν έχω ξαναδεί ποτε μου …

dimitrisdim14

Λοιπόν εμένα μου φαίνεται τραγικό το ποσο … Και ποσο μάλλον για μια εφαρμογή που απλά τραβάει βίντεο … Εκτός αυτού όσο 4κ και να είναι το βίντεο … Δεν θα έχει την ευκρίνεια που έχουν αλλά κινητά … Πχ το 1020 και το 930 τραβανε πολύ πιο καλά και με μεγαλύτερη ευκρεινεια βίντεο από αλλα κινητά είτε με 4κ (βλέπε note 3) είτε χωρίς 4κ … Τουλάχιστον σε fullhd οθόνη … Σε 4κ τηλεόραση δεν ξέρω … Παντός καλύτερο βίντεο από του 1020 σε κινητό δεν έχω ξαναδεί ποτε μου …

Sot11

Giannis charp ισχύει! Θα προτιμούσα να δώσω τα δίπλα στους xda παρα σε αυτο εδώ!!!

Giannis Charp

@Sot11 εντάξει και οι XDA να την έδιναν τόσο η και παραπάνω απλά παραμένει τραγικό.Με αυτά τα λεφτά έχεις ένα σωρό λύσεις,μερικές μάλιστα τις ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω.
Γενικότερα πάντως έχω μερικές απορίες:
1) Ποια η διάρκεια του 4Κ βίντεο που τραβάει αυτή η εφαρμογή;Είναι 5λεπτο που τραβάνε όλα τα smartphones με 4Κ η παραπάνω;
2) Κατανάλωση μπαταρίας;
3) Υπερθέρμανση του iphone 5s;

Μήνας

Αυτό είναι το τρολλαρισμα της χρονιάς για την εταιρεία πόσο μάλλον σε ένα κλειστό λογισμικό σαν το ios, αντί να κοιτάξει να εξαγοράσει την εφαρμογή και να την δοση στο νέο update της και να κάνει ντόρο.. Δίνει το οκ για μια υπερκοστολογισμενη εφαρμογή… Ελεος
Τα επόμενα βήματα προδιαθετουν και άλλες τέτοιες εφαρμογές?? Τη λέξη ανταγωνισμός την ξέρει κανείς εκεί πέρα…

stavros drakoulis

Δεν το πίστευα όταν το διάβασα, πραγματικά θέλω να δω αν θα πουλήσει!

pantzos

tasos και Conx ευχαριστώ παιδιά.
Τώρα κάτι άλλο το Full Hd βίντεο τη έχει ??????? λέω εγώ τώρα για τους απλούς χρήστες κατά την γνώμη μου είναι μια χαρά. Τώρα για επαγγελματική χρίση για γύρισμα ταινίας η για επαγγελματίες ίσως να είναι χρήσιμο το 4Κ βίντεο. Η το άλλο πες ότι παίρνεις π.χ το xperia z3 και θες να βγάλεις ένα βίντεο το παιδί σου η τη κοπέλα/αγόρι σου η ότι άλλο θες σε 4Κ μετά που θα το δεις σε 4Κ σε πια οθόνη. Μιλάω πάντα για τον απλό χρήστη. Τώρα αν είσαι κάνας πλούσιος και θες να ξοδέψεις λεφτά άλλο θέμα. Τώρα αν είσαι απλός άνθρωπος και αγοράσεις αυτή την εφαρμογή, η δικιά μου γνώμη είναι ότι κάνεις βλακεία τώρα εντάξει ο καθένας κάνει ότι θέλει.

tiamat

Δίνουν κοντά χιλιάρικο και δεν έχουν ούτε 4Κ !!

Εγω λεω Βάψτε το μπλε και ρίξτε το στη θάλασσα καλύτερα..

Γιωργος

Ο Χριστος κ η Παναγια.. πιστευα θα πατησω click στο post και θα βγει troll face! απλα τραγικοι ειστε εκει στο μηλαρακι, απλα δεν εχω λογια. συνεχιστε να στηριζετε αυτους που σας κοροιδευουν στη μαπα, ΜΠΕ ρε.

ironmanmark40

την καινοτομια του ζουμ την εχει ανακαλυψει η apple ή ακομα; μια εταιρια που πουλα φικια για μεταξωτες κορδελες και ομως κανει εκατομυρια πωλησεις πρεπει να την παραδεχτεις….. οταν υπαρχει το lumia 930 με 4x ζουμ , 20 mp pureview(oversampling), και την denim να ερχεται (4k,rich capture,κτλπ), χωρις ουτε ενα εξτρα ευρω, ειναι κριμα και αδικο καποιος να αγοραζει ενα iphone. κριμα,κριμα!

Γιαννης

Ε ενταξει να μην τα παραλεμε κιολας , το μηλαρακι ηθελε μια εφαρμογη προς αποδειξη τεχνολογικης ισοτητας με note 3/4 και lg g2/3 οι δε χρηστες θα δωσουν 1000 $ για να την αποκτησουν ……. στο hackulo.us …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.