ThrowMeApp, Πέτα το κινητό σου στον αέρα! [application]

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι πετώντας το smartphone σου στον αέρα ίσως έχει ως αποτέλεσμα στην επιστροφή του στην γη να μην περάσει από τα χέρια σου αλλά να βρει το κράσπεδο και να καταστραφεί! Μετά από αυτό να πούμε ότι θα πρέπει να έχουμε αρκετό φως γύρω μας ώστε να επιτύχουμε μεγάλη ταχύτητα στην λήψη έτσι ώστε να μην βγει κουνημένη η εικόνα!

Επισημαίνοντας αυτά, σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή ThrowMeApp, του Anton Beitler, η οποία σε βοηθάει να βγάζεις φωτογραφίες από ψηλά πετώντας το smartphone σου στον αέρα! Η εφαρμογή διαθέσιμη για Android συσκευές και θα τη βρείτε δωρεάν στο Google Play,υπολογίζει πότε ο φακός του smartphone κοιτάει προς τα κάτω, και πότε το κινητό είναι στο πιο μεγάλο ύψος ώστε να ενεργοποιήσει την λήψη! Εμείς το προσπαθήσαμε μερικές φορές χωρίς αξιόλογα αποτελέσματα (είναι και σκοτεινά τέτοια ώρα)! Τι λέτε; Θα κάνετε μία προσπάθεια;

, ThrowMeApp, Πέτα το κινητό σου στον αέρα! [application]

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KOSTAS G

Θα περιμένω τα δικά σας αποτελέσματα//
χαχαχα

VasiliSIII

όλο ενα γατούλι μου βγάζει!

Mandoctor

Αρκετά creepy.. Είναι σαν να λέει το τηλέφωνο ”Βλέπω το θάνατό μου να πλησιάζει”.

Btw, φανταστείτε να το πέταγε ο Felix από τη στρατόσφαιρα!! Χαχαχα

Dimos

Ούτε καν…Ακόμα δεν πήραμε το GS3 να το κλαίμε 😛

Ευτυχώς που εχω ενα JCB Phone 😛

Teo

Κάποιες θεωρίες συνωμοσίας λένε ότι ο κύριος Anton Beitler είναι apple fanboy και έφτιαξε την εφαρμογή για να αφανίσει όλα το androidή :P!!!!

Άγγελος

Μήπως αυτός που έφτιαξε την εφαρμογή είναι μεγάλο troll και θέλει να σπάσει πλάκα με το πόσες συσκευές θα σπάσουν από τη χρήση της συσκευής;:-P

Merkouris

Το δοκίμασα αλλά ………. Τίποτα. Μόνο:
Sorry. Could not take a picture………please touch screen to try again !!!

Mandoctor

@Merkouris Αχα, τώρα εκτός από τα κινητά με Android ο προγραμματιστής της εφαρμογής θέλει να αφανίσει και όλους τους Android Users!

Tzimakos

H πρωτη trolling εφαρμογη..

Ενδιαφερον feature θα ηταν να εχει μετρητη ποσα κινητα εχουν σπασει λογω της εφαρμογης…

Τόλιος

νομίζω οτι πρόλαβε να βγάλει φωτό το πεζοδρόμιο….
…αλλα δεν θα το μαθω ποτέ….

nightwatch

Γι’αυτό έχουν αρχίσει να εμφανίζονται διάφοροι περίεργοι τύποι κρατώντας απόχες στα μπαλκόνια; :-))))

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Spotify

Spotify: Θα κυκλοφορήσει το πρόγραμμα HiFi χωρίς απώλειες

Το Spotify λέει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια μουσική εμπειρία χωρίς απώλειες, αν και ακόμη παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια μορφή.