Twitter, φέρνει tweets από άγνωστους και μουσική στο timeline

Το Twitter ανανεώνεται και ανακοίνωσε σήμερα δυο νέα features. Το ένα είναι ότι θα εμφανίζει tweets από άτομα που δεν γνωρίζουμε στο timeline μας και το άλλο είναι τα Audio Cards με τα οποία θα ακούμε μουσική χωρίς να φεύγουμε από το timeline. Το πρώτο feature θα είναι μόνιμο ενώ το δεύτερο προς το παρόν γίνεται μόνο με τη συνεργασία του SoundCloud.

Για τα tweets από αγνώστους το Twitter εξηγεί ότι είναι ένα feature το οποίο ήθελαν οι χρήστες τους και το απολαμβάνουν. Τα tweets που θα προβάλλονται θα επιλέγονται με βάση το πόσο δημοφιλή είναι και σε σχέση με τους λογαριασμούς που ακολουθείτε.

Όσο για τα Twitter Audio Cards αυτά όπως είπαμε θα επιτρέπουν την ακρόαση περιεχομένου απευθείας από το timeline χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε κάποιο link και να φύγετε από το χρονολόγιο. Το feature είναι διαθέσιμο σε Android και iOS συσκευές, μπορείτε να ακούτε μουσική και podcasts που ανεβάζει κάποιος από τους φίλους σας. Προς το παρόν οι πρώτοι συνεργάτες που ανακοίνωσε το Twitter είναι SoundCloud και iTunes, και θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

twitter audio card, Twitter, φέρνει tweets από άγνωστους και μουσική στο timeline

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
λεόντιος

υπάρχει κόσμος που του αρέσει το σπαμ ??

εγώ θέλω στο φιντ μου μόνο τον Βλαχάκη και θα μοιυ βάζει άσχετα τουιτ ??

Κώστα για να βρούμε κάτι άλλο……

Άγγελος

Τι είναι αυτό τωρα με τα άσχετα tweet τώρα ? Το άλλο για τη μουσική είναι ωραίο. Εγώ έχω κάνει follow σε πολύ συγκεριμένα προφίλ πως έρχεσαι εσύ τώρα και με αναγκάζεις να δω την παπ/α του καθενός ? Όσοι έχουν Twitter ξέρουν πόσοι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καφρίλα υπάρχει και μάλιστα αυτά τα προφίλ είναι δημοφιλοί για κάποιο λόγο. Όχι όμως από χρήστες σαν και εμένα. Αν δω άσχετα θα το σβήσω και θα ανοίξω Facebook που το απεχθάνομαι ακριβός για αυτό το λόγο, ότι έχει δηλαδή προφίλ η Σάρα και η Μάρα. Όμως στο fb μπορείς να μηλίσεις με τους πάντες τουλάχιστον, ενώ το Twitter δεν ενδείκνυται για chat ούτε για αστείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.