Twitter, σε συζητήσεις για την εξαγορά του SoundCloud

Την Δευτέρα ακούσαμε ότι το YouTube βρίσκεται σε συζητήσεις για να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη εξαγορά που έχει κάνει ποτέ, εξαγοράζοντας τη δημοφιλή υπηρεσία Videogame-Streaming Twitch έναντι 1$ δισ. Σήμερα μαθαίνουμε ότι και το Twitter είναι έτοιμο να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη προκειμένου να αποκτήσει το Soundcloud.

Το SoundCloud είναι δημοφιλής υπηρεσία διαμοιρασμού μουσικής η οποία έχει πάνω από 250 εκατομμύρια χρήστες και η αξία κεφαλαιοποίησής της ξεπερνά τα 700 εκατομμύρια δολάρια επομένως μπορούμε να υποθέσουμε ότι αν τελικά προχωρήσει το deal το Twitter θα χρειαζτεί να διαθέσει πολλά εκατομμύρια δολλάρια.

Δεδομένου ότι το Twitter βλέπει να έσοδά του από τις διαφημίσεις να πέφτουν και οι προσπάθειες να μπει στο χώρο της μουσικής απέτυχαν, θυμίζουμε την υπηρεσία #Music η οποία δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα και αποσύρθηκε, η εξαγορά του Soundcloud μοιάζει μια καλή κίνηση για να αυξήσει τόσο τα έσοδα από τη διαφήμιση όσο και τους χρήστες του.
, Twitter, σε συζητήσεις για την εξαγορά του SoundCloud

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.