iOS 9.0.1: Διαθέσιμη η αναβάθμιση

Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη αναβάθμιση για το iOS 9, με το iOS 9.0.1 να διατείθεται στους χρήστες των συμβατών iPhone, iPad και iPod Touch μια μόλις εβδομάδα μετά την επίσημη διάθεση του iOS 9, για να διορθώσει τα πρώτα bugs που προέκυψαν, δείχνοντας άμεση αντίδραση στα προβλήματα των χρηστών.

Η αναβάθμιση αυτή διορθώνει ορισμένα bugs αναφορικά με την ομαλή λειτουργία των συσκευών οι οποίες παρουσιάζουν προβλήματα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρόμοια προβλήματα υπήρχαν και στην περσινή αναβάθμιση σε iOS 8 όπου η Apple είχε διαθέσει και πάλι ανάλογη αναβάθμιση.

Πιο συγκεκριμένα, με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση διορθώνεται το πρόβλημα όπου ορισμένοι χρήστες δε μπορούσαν να ολοκληρώσουν την εγκατάσταση του iOS 9 μέσα από τον οδηγό που εμφανίζεται στην οθόνη του χρήστη κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης. Επιπλέον, διορθώνονται ορισμένα προβλήματα αναφορικά με τις αφυνπίσεις και τα χρονόμετρα που συχνά δε λειτουργούσαν, προβλήματα με την κακή ποιότητα αναπαραγωγής video σε Safari και Photos αλλά και απώλεια σήματος των δεδομένων όταν ο χρήστης χρησιμοποιούσε τροποιημένο APN προφιλ.

Εσείς αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με την αναβάθμιση σε iOS 9; Προχωρήσατε στη σημερινή αναβάθμιση;

Apple, iOS, update, iPhone, iPad, iPod Touch, iOS 9.0.1: Διαθέσιμη η αναβάθμιση

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Λογικό, όπως και στο android με κάθε νέα έκδοση έρχονται και νέα bugs.

rose

Το προβλημα ειναι οτι στο android εκτος nexus βλεπεις αναβάθμιση με τα κυαλια .

tolkien

ΚΑΛΑ ας επαναφερουν πρωτα να μπορεις να κανεις transfer στο itunes 12.3 και μετα τα ξαναλεμε guys. Κανουν οτι τους κατεβει γιατι υπαρχουν διαφοροι που ΟΤΙ και να αγορασουν πανε και τα αγοραζουν χωρις να νιωθουν.
Εκτος απο το τεραστιο κραξιμο που τρωνε εκει στην apple για το icloud που εχει παρει την κατω βολτα μετα την αναβαθμιση σε iOS 9, τωρα σου λενε με το ετσι θελω οτι “δεν μας νοιαζει αλλα με το iOS 9 δεν μπορειτε να εχετε backup ΟΤΙ εχετε αγορασει ή δωρεαν στο pc ή mac σας”. Ελεος με τους μπιπ μπιπ. Και αυτη η εταιρεια καινοτομη τωρα δηλαδη? χχαχαχαα. Μηπως θελει να αγορασουμε και gb στο icloud?

tolkien

“Κανουν οτι τους κατεβει γιατι υπαρχουν διαφοροι που ΟΤΙ και να ΒΓΑΛΟΥΝ πανε και τα αγοραζουν χωρις να νιωθουν”
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ειναι και γι αυτο μετα το ipad air 2 που εχω δεν νομιζω να τους τιμησω παλι. Ελπιζω ειτε το android να πιασει για τα καλα σε tablet ΕΙΤΕ τα Windows 10 που τα θεωρω και χιλιες φορες καλυτερα.

Paul

Αναβαθμίσεις …..καταστροφής , από την 9 μαύρο χάλι

Kotsos

Μάλλον είμαι από τους τυχερούς κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισα. επίσης έκανα κανονικά transfer στο iTunes.

lp

Παιδιά μπήκα να κάνω την 9.0.1 μέσω iTunes και μ κατεβάζει 2GB+.. Ξέρει κανείς γτ??

Δήμος

Όπως είχε σχολιάσει και ένας φίλος σε άλλο post, αν είχες ανοιχτές εφαρμογές την ώρα του update σε ios 9 κάθε φορά που κλείνεις τη συσκευή και μετά την ξανά ανοίγεις είναι ανοιχτές και αυτές οι εφαρμογές από μόνες τους. (Εννοείται όταν έχουμε κλείσει τη συσκευή έχουμε κλείσει και όλες τις εφαρμογές). Έμενα για παράδειγμα μου ανοίγει τις ρυθμίσεις καθώς αυτό είχα ανοιχτό όταν έκανα το update. (Αλλιώς δεν θα γινόταν 😛 αφού το έκανα με wifi). Στο 9.0.1 αυτό το bug παραμένει και δεν ξέρω πως να το περιγράψω ώστε να δω στο google αν και άλλοι χρήστες το έχουν παρατηρήσει μπας και το φτιάξουν χαχα. Έγραψα πολλά συγνώμη.

Paul

@Δημος
Έμενε η συσκευή με την 9 άρα έγινε …..φωτορυθμικό

Γιώργος Τ

Παιδιά ακούστε κουλό. Εμένα ήρθε η ενημερωση του 9. Και επειδή δεν την ήθελα πάω στης ρυθμησεις – χρήση και κανω διαγραφη ενημερωσης. Η ενημερωση διεγράφη αλλά ο χώρος στο τηλ δεν απελευθερώθηκε απο τα μβ της ενημερώσεις. Έκανα επανακινηση του τηλ αλλά τίποτα. Εχω iPhone 4s και εχω παραμείνει στο ios 7.1.2!

Γιάννη

Έχω iPhone 5 και έβαλα την iOS 9.01 τα προβλήματα είναι τα εξής : μου δείχνει ότι δεν έχει φόρτιση στο 100% δείχνει 86% ενώ είναι φουλ και δεν πέφτει και όταν ξεφορτώσει εντελώς πάλι δείχνει 86% . Και κάνει συνεχώς επανεκκίνηση . Η έκδοση είναι μέσω iTunes και το έκανα χωρίς κανένα αρχείο στο τηλέφωνο . Δεν ξέρω τι να το κάνω ούτε να μιλήσω δεν μπορω

Agnostos13

Update σε δυο iPhone 5, κανενα προβλημα!

Γιάννης Σ

Με την 9 καμένα πρόβλημα σε iPad Air 2, ελάχιστα πιο αργό.
Με 9 ελάχιστα πιο αργό και το iPhone 6. Me 9.01 πάω να μπω σε εφαρμογή και μου βγάζει μαύρη οθόνη. Στη συνέχεια ξαναπατάω και μπαίνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.